Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

canım arkadaşım bunlarda yani bu otlarda rahim dostu kimi hormonları düzenliyo kimi yumurtalıkları temizliyo canlandırıyo kimi büyütüyo kimi hormonları düzenliyo sizce ayrı ayrımı kullanılması lazım benim görüşüm hepsini bir ama tabiki karıştırmıyorum iki saat ara ile bi ondan bi ondan içi yom adet gördüm çokta sevinçliyim dr lar bana uzayda bile çaren yok diyodu şimdi bu ped imi çıkarıp dr lara çarpasım geliyo günlerce aladığım oldu tam 10 sene bunalımdan çıkamadım ve uyudum klo aldım sora bi azmeddim sonuç buldum tabiki internetlen tanışınca daha fazla bilgi edindim:) bu bitkilri fazla aşırı kullanmamak şartıyla bi zararı yok biz sadece akşama kadar bi tek besin maddesi ilemi besleniyoruz sevgili arkadaşım :) hele incir suyu kürü neyse adı işte oh ne tatlı içtikçe içesim geliyo ben illa hamile kalayımda demiyom önemli olan sağlığımız hanımlar ilk önce adetimiz düzene girsin ondan sonra rabbim verirse hayırlısı inş ::enbuyukkkpuyorumnanaktan[/QUOTE]

canım yanlış anlama tabiki bitkilerle şifa bulacağız ama hepsini aynı anda kullanmak tehlikeli olabilir bunu ben değil adnan saraçoğlu söylemişti aynı anda iki kür birden kullanmayın demişti biri bitince diğerine başlayın demişti ama tabii herkesin kendi tercihi sen hepsini birden kullanmak istiyorsan birşey diyemem Allah herkese şifa versin

canım böğürtlen kürünü nasıl yapıyorsun bende toplattım böğürtlen kökünü ama daha yapmadım ne kadar katılcak nasıl kaynatılcak bimediğim için bana tarifini yazarmısın? canım sağol arkadaşım

35sevi35****canım böğürtlen kürünü nasıl yapıyorsun bende toplattım böğürtlen kökünü ama daha yapmadım ne kadar katılcak nasıl kaynatılcak bimediğim için bana tarifini yazarmısın? canım sağol arkadaşım

sevgili arkadaşım ben bunları ramazandan önce başladım kullanmaya ben hiç bi zaman düzenli bi şey kullanamam hep sini demler mutfak tezgahına bırakırım mutfağa gittikçe yemek yapar ken sabah kalkınca gece uyanınca bazen ada çayı diklerim bi çay bardağı bazen hayıt çayı bazen böğürtler hiç düzenli yapamamki şartlandıramam kendimi öle ya biraz komik oldu:) su içesim gelince incir suyu içerim böle yani biraz fazla karıştırmış diye tepki aldım ama benim görüşüm işte çok sabırsızım bunları ben 3 ay beklim sora şunu kullanim yok bunu da 2 ay sora falan şartlandıramam kendimi hiç düzenli olamıorumhepsini demledim dediğim gibi hepside iki günde bitiyo zaten ramazanda bile gece iftardan sora aklıma geldikçe dikledim dikledim içtim ama çok sıkta içmedim tabiki son bi senedir hep kesilmiştim adetten bunları içince rahmim hareket ediyo resmen pıtır pıtır harekek valla doru bu adet süper güzel normal bi kanama göğüslerde his ne bilim çok şükür allahıma öle işte anlatsam sayfalar almaz dört gözle bidaki ayı beklicem sabırsızlıkla buarada benim fsh 40 bazende 60 olurdu şimdi 22 dahada düşecek inşallah böğürtlen kökün sormuşsun demligin üstüne yaparım ben iki çorba kaşı dolu ketılda suyu kaynatır aktarırım üstüne bir dakikada ocakta kaynatırım demligi alırım kenara iç ne zaman istersen ben soğuk içiyorum aklıma geldinde içerim mutfağa girdiğimde evden gideceksem çantama alırım küçük su şişelerine alırım yoldada içerim ihmal etmem gün boyu çok sık olmamak şartıyla içerim işte gelişme olunca gene yazarım rabbim herkese yardım etsin hayırlı günler kızlar:enbuyukkk:

arkadaşlar **YESıMMM24**** sayfa 2 de okudum aynı gibi hayıt bana fayda ettise herkese eder bana hişbişey fayda etmiyo diye düşünürdüm karnımı sardırırdım koca karılara sıcaklara durma ayy çok yannış bunlar bence belkide bizi daha kötüye götüren şeyler ulan bizim hormonlar bozuk ne karın sarması işte çevrede zorlayınca insanın piskolojisi alt üst oluyo bide şunu örendim rahim aslında biz hanımlar ayaklarımıza ç.ok dikkat edicez üşütüncede rahim işlemini durduruyo kendini temizlemiyo yani o su rengi akıntı işte önemli olan akıntı rahim azını temizliyo işte östrojen hormonu bu bizde yüksek olunca kuruluk oluyo rahim temizlenemiyo yumurtalıklarda küçük taş gibi kalıyo doktora gittiğimde doktorla okadar çok konuşurum ki dr bana şaşıp kalır bide sorar sen bunları nerden biliyon diye iki üç senedir netten aktarlardan koca karılardan hatta hocalardan okadar çok sordumki unutmayayım diye kılasorlere notlar ajandalar biraz abartmış gibi görünebilirim ama araştırmakta lazım hatta okadar ileri gittimki buarada evlatlık bile aldım boş durmim sevgimi emeğimi çocuğuma verim diye şimdi altıbuçuk yaşında bi oğlum var 25 yaşında aldım rabbim nasip etti oda bi nasibimçok şükür allahıma rabbim herkesin gönlüne göre versin herşeyin hayırlısı :):enbuyukkk:kaydirigubbakcemile5

sağol canım yaa bende deneyeceğim böğürtlen kökünü ama ben internette araştırdım böğürtlen kökünü şekeri düşürmeki için içiliyormuş hiç hormon için yazmıyor faydasını görenler varmı acaba bizde içelim

hayiti tohumunun kullanimi bir yerden alinti yaptim kullanmak isteyenlere...
KULLANIM ŞEKLİ
Yarım tatlı kaşığı tohum havanda hafifçe ezilir, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar derecede sıcak suyla haşlanır. Üstü kapalı olarak 10-15 dakika demlendikten sonra süzülür. Günde 2-3 bardak taze demlenmiş çay, soğultulmadan öğün aralarında içilir. :teytey:

ama ezilmiyoo yaa taşa gibii

ben baharatçıya sordum çayını içceksiniz ezmeyeceksiniz dedi.ezilmez zaten çamur olur içilmez dedi.o yüzden çay şeklinde ben ezmiyorum valla.

doğru o çamur olur akar.toz şeklinde olmazki

ben baharatçıya sordum çayını içceksiniz ezmeyeceksiniz dedi.ezilmez zaten çamur olur içilmez dedi.o yüzden çay şeklinde ben ezmiyorum valla.

doğru o çamur olur akar.toz şeklinde olmazki

bende ezmiyorum güzeller.. aktar ezmeyin demleyin dedi.. yoksa içilmez zaten acı o zaman zehir gibi olur zor olur..gerçi ağzımın tadı kaçtı o kadar iğrenç şeyler kaynatıp içtim ki zamanında..hayıt acıymış hak getiree sengözlerimebaksanab hayıta devamm tam gazz..zemuszemus

Arkadaslar meraba benımde prolaktın hormonum cok yuksek cıkıyor acaba hayıt suyunu ıcsem duzenler mı:?suan dr gıdıyoruz bebek tedavısı ıcın ama bu hormonu ılac kullanmadan bıtkılerle dengelemek ıstıyorum.yardım edın benım gıbı sut hormonu yuksek olan arkadaslar cvbınızı beklıyrum.

arkadaslar ben aranıza yeni katıldı. hayıt kullanan ve faydasını gören biriyim.6 ay kullandım ve hamile kaldım.ancak vakti zamanı gelmemiş ki 10 haftalıkken kalbi durdu.gecen sene kurtaj oldum.hala ise bir gebelik yok. özlemle bekliyorum.

Koyuncu canımsendekı sorun neydı hayıt kullandın pekı yaŞın kaÇ canım.
Allah yardımcın olsun.

ya bana neden kimse yardımcı olmuo cyclo kullanan biriyim yanında hayıt tohumu içsem dokunur mu cyclo nun 7. günündeyim daha çikolata kistim ve akıntım var bana yapmam gerekenleri yazar mısınız bide doktorum bana bu ilaçları nekadar kullanacağımı söylemedi. diğer ilacımda ornisid fort. adet söktürmem lazım karnım şiş hala adet olamıyorum.

ANGEL78 canım sorun olmaz iç bende bugün cylo ilacım bitiyor.hayıtta içiyorum.zararı yok.düzelecek zamanla inş. canım stres yapma sakın

angel canım takıntı yapma yaptığın sürece hormonlarını alt üsat edersin. bende 45 gündür adet olamıyorum.beklemedeyim.suan ödemden bütün vücudum şiş.benim kanaatim ilaçla beraber kullanmaman.

ANGEL78 canım sorun olmaz iç bende bugün cylo ilacım bitiyor.hayıtta içiyorum.zararı yok.düzelecek zamanla inş. canım stres yapma sakın

ben çok stres yaptım kastım kendimi bekarım ya çocuğum olmazsa ya kist erimezse bide bu akıntı başıma illet evde herşeyim mevcut aldım vallahi annem aktar gibi oldun diyo. fazlasıda dokuncak diye kullandırmıyor. adaçayı hayıt tohumu papatya tarçın biberiye bazıalrınıda migren için almıştım. soğan kürüde yaptım bir gün. ornisid ilacım bitti. onu kullanmıyorum. acaba cyclo hayıt tohumu adaçayı ve soğan kürü dokunurmu ki. :sinifsinif:

bütün dengem alt üst oldu zaten bu hastalıkla yatıp onunla kalkıyorum bide grip geldi üstüne hergün ağla ağla canım çıktı. hormonlarım şükür iyi dedi ama kist beni mahvetti. 6 ay kullancam bende ilacı sonra tekrar gitcem bakalım öle bişi demedi ama bana okuduğu m kadarı ile 6 ay tedavi süresi istermiş. allah hepimizin yardımcısı olsun derdini veren rabbim şifasınıda vercek inş. ama üzülmekten stresten kendimi alamıyorum.

canım hormanların iyi ise buda demektirki stresten olamıyorsun. biliyorum çok zor ama bunu yapmamız lazım .soğan suyunu denedin mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…