:ecrin_bebek:35sevi35*****everest:ecrin_bebek:
sevgili bacılarım inşellah sizlerde fayda görürsünüz ben şu an faydasını gördüm ama ilerki aylarda ne olur bilmiyorum hayırlısı bi tek bu otlardan şifa beklemeyelim rabbimden her şey bu otlar vesile inşellah rabbim hepimizin yardımcısı olsun gelişmeleri yazıcam umarım herkes fayda görür ilaç kullanmak istemiyorum şimdilik hayıt ada çayı incir kürü soğan maydonoz bide böğürtlen kürleri kullanıyorum mutfakta boş çaydanlık kalmadı inanın hepsinde değişik çaylar bi saat iki saat ara ile içi yorum aşırı içmiyorum birer çay barda falan şifa rabbimden hayırlısı olsun iyi günler arkadaşlar
35sevi35****canım böğürtlen kürünü nasıl yapıyorsun bende toplattım böğürtlen kökünü ama daha yapmadım ne kadar katılcak nasıl kaynatılcak bimediğim için bana tarifini yazarmısın? canım sağol arkadaşım
sevgili arkadaşım ben bunları ramazandan önce başladım kullanmaya ben hiç bi zaman düzenli bi şey kullanamam hep sini demler mutfak tezgahına bırakırım mutfağa gittikçe yemek yapar ken sabah kalkınca gece uyanınca bazen ada çayı diklerim bi çay bardağı bazen hayıt çayı bazen böğürtler hiç düzenli yapamamki şartlandıramam kendimi öle ya biraz komik oldu:) su içesim gelince incir suyu içerim böle yani biraz fazla karıştırmış diye tepki aldım ama benim görüşüm işte çok sabırsızım bunları ben 3 ay beklim sora şunu kullanim yok bunu da 2 ay sora falan şartlandıramam kendimi hiç düzenli olamıorumhepsini demledim dediğim gibi hepside iki günde bitiyo zaten ramazanda bile gece iftardan sora aklıma geldikçe dikledim dikledim içtim ama çok sıkta içmedim tabiki son bi senedir hep kesilmiştim adetten bunları içince rahmim hareket ediyo resmen pıtır pıtır harekek valla doru bu adet süper güzel normal bi kanama göğüslerde his ne bilim çok şükür allahıma öle işte anlatsam sayfalar almaz dört gözle bidaki ayı beklicem sabırsızlıkla buarada benim fsh 40 bazende 60 olurdu şimdi 22 dahada düşecek inşallah böğürtlen kökün sormuşsun demligin üstüne yaparım ben iki çorba kaşı dolu ketılda suyu kaynatır aktarırım üstüne bir dakikada ocakta kaynatırım demligi alırım kenara iç ne zaman istersen ben soğuk içiyorum aklıma geldinde içerim mutfağa girdiğimde evden gideceksem çantama alırım küçük su şişelerine alırım yoldada içerim ihmal etmem gün boyu çok sık olmamak şartıyla içerim işte gelişme olunca gene yazarım rabbim herkese yardım etsin hayırlı günler kızlar:enbuyukkk:
hayiti tohumunun kullanimi bir yerden alinti yaptim kullanmak isteyenlere...
KULLANIM ŞEKLİ
Yarım tatlı kaşığı tohum havanda hafifçe ezilir, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar derecede sıcak suyla haşlanır. Üstü kapalı olarak 10-15 dakika demlendikten sonra süzülür. Günde 2-3 bardak taze demlenmiş çay, soğultulmadan öğün aralarında içilir. :teytey:
ben baharatçıya sordum çayını içceksiniz ezmeyeceksiniz dedi.ezilmez zaten çamur olur içilmez dedi.o yüzden çay şeklinde ben ezmiyorum valla.
doğru o çamur olur akar.toz şeklinde olmazki
ANGEL78 canım sorun olmaz iç bende bugün cylo ilacım bitiyor.hayıtta içiyorum.zararı yok.düzelecek zamanla inş. canım stres yapma sakın
angel canım takıntı yapma yaptığın sürece hormonlarını alt üsat edersin. bende 45 gündür adet olamıyorum.beklemedeyim.suan ödemden bütün vücudum şiş.benim kanaatim ilaçla beraber kullanmaman.