- 23 Mayıs 2008
- 631
- 1
- 43
canım arkadaşım bunlarda yani bu otlarda rahim dostu kimi hormonları düzenliyo kimi yumurtalıkları temizliyo canlandırıyo kimi büyütüyo kimi hormonları düzenliyo sizce ayrı ayrımı kullanılması lazım benim görüşüm hepsini bir ama tabiki karıştırmıyorum iki saat ara ile bi ondan bi ondan içi yom adet gördüm çokta sevinçliyim dr lar bana uzayda bile çaren yok diyodu şimdi bu ped imi çıkarıp dr lara çarpasım geliyo günlerce aladığım oldu tam 10 sene bunalımdan çıkamadım ve uyudum klo aldım sora bi azmeddim sonuç buldum tabiki internetlen tanışınca daha fazla bilgi edindim:) bu bitkilri fazla aşırı kullanmamak şartıyla bi zararı yok biz sadece akşama kadar bi tek besin maddesi ilemi besleniyoruz sevgili arkadaşım :) hele incir suyu kürü neyse adı işte oh ne tatlı içtikçe içesim geliyo ben illa hamile kalayımda demiyom önemli olan sağlığımız hanımlar ilk önce adetimiz düzene girsin ondan sonra rabbim verirse hayırlısı inş ::enbuyukkkpuyorumnanaktan[/QUOTE]
canım yanlış anlama tabiki bitkilerle şifa bulacağız ama hepsini aynı anda kullanmak tehlikeli olabilir bunu ben değil adnan saraçoğlu söylemişti aynı anda iki kür birden kullanmayın demişti biri bitince diğerine başlayın demişti ama tabii herkesin kendi tercihi sen hepsini birden kullanmak istiyorsan birşey diyemem Allah herkese şifa versin
canım yanlış anlama tabiki bitkilerle şifa bulacağız ama hepsini aynı anda kullanmak tehlikeli olabilir bunu ben değil adnan saraçoğlu söylemişti aynı anda iki kür birden kullanmayın demişti biri bitince diğerine başlayın demişti ama tabii herkesin kendi tercihi sen hepsini birden kullanmak istiyorsan birşey diyemem Allah herkese şifa versin