- 3 Ağustos 2009
- 30
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba papatyalele,benimde fsh'ın şubat ayında 52 'idi.Daha sonra ben hayit otuyla fsh'mı 22'ye düşürdüm. Daha hala yüksek , çok üzülüyorum bir çocuk sahibi olmak istiyorum. Senin fsh'ın çok güzel düşmüş,nasıl başardın ? İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsın canı gönlümden diliyorum. Allah hepimize nasip etsin
Bende 10 aydır hayıt otu içiyorum ama sürekli içiyorum hiç bırakmadan bildiğim kadarıyla sürekli ara vermeden içmek gerek.
bebişcim sağol bilgilerin için bende hayıt tohumuna inanıorum.ama benim henüz düşmedi fsh.doktorda 3 haftalığına ara vermemi söyledi bende şu an sadece saraçoğlunun dışında bir çay içmiorum.inş. düzelecez.
allahıma çok dua ediyorum ve inanıyorum.hepimiz için canım
slm cnm ben şu anda salya sümük ağlamaklıyım fsh değerim şu anda 49 a düştü dr. um bana latif küpeloğlu na git hemen dedi ben 30 yaşjındayım bu arada ve bir tane oğlum var ben sadece olanlara çok üzüldüm dr. bana bundan sonra menopozdan dönüş yok eğer hamile kalabilirsen sadece seni doğum ve emzirme dönemiyle ilaçlardan kurtarmak ama ondan sonra yine ilaç kullanacaksın dedi. yani bu yoldan dönüş yok arkadaşlar sadece ilaçlarla denge kurulacak yani takdiri ilahi benden yana değil işimiz ilaçlara ve imanlı doktorlara kalmış artık imanlı diyorum çünkü kötü bir doktora düştünmü hayatın bitti demek onun bozduğunu bir başkası düzeltmeye çalışacak ve bu yolda heba olmamak inşallah hakkımda hayırlısı ne ise o olur ve herkese bol sağlık diliyorum. mafoldumbenKUZE canım sen kaç yaşındasın sorunun neydi tam hatırlayamadım şimdi.eğer fsh ın çok yüksek çıkıyor ve adet olamıorsan inmesini bekle.
yumurtan varsa yaşında genç değilse tabii ki düşün derim tüp bebeği
ama doktorunla konuş bunu canım.güvenmiyor musun doktoruna.o sana yapman gerektiğini söyler.
ben mesela 33 yaşındayım ve yumurtam yok.ama yumurtam oluştuğu ay doktorum yapalım derse tüp yapmak zorundayım.çünkü 1 senedir daha o aşamaya gelemedim tedaviye giremedim düşün.
inş. o aşamaya da gelirim.hayırlısı olsun.