Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar fsh değerim bu ayda 13 küsürlere düştü ve aşılama için tedaviye başladım yarından itibaren iyneler var çok korkuyor ve çok ürkeğim bana dua edin Rabbim herkesinde benimde tüm isteyelerin kucağını boş bırakmasın Aminnnnnnnnnnn

Merhaba papatyalele,benimde fsh'ın şubat ayında 52 'idi.Daha sonra ben hayit otuyla fsh'mı 22'ye düşürdüm. Daha hala yüksek , çok üzülüyorum bir çocuk sahibi olmak istiyorum. Senin fsh'ın çok güzel düşmüş,nasıl başardın ? İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsın canı gönlümden diliyorum. Allah hepimize nasip etsin

Canım benim geçmiş yazılarımı okursan neler yaptığımı anlattım hayıtı bırakma sakın devam et 52 ye göre 22 iyi bir değerki sen ilaçsız yavaş yavaş değeri düşürüyorsun b u durumda büyük ihtimalle inşaalah geçici olarak değildir bendeki iyileşmenin şu an ilaçlardan kaynaklı olması mümkün kü bırakınca tekrar eskisi gibi olabilir bu değer bulunmuşkende aşılama ile değerlendiricez bakalım inşallah muvaffak oluruz rabbim hepimizide hayırlısı ile anne yapsın.

"SEMOŞ427 " merhaba,bu zamana kadar yazdıklarının hepsini okudum,ikimizin sorunu aynı, benim de fsh'ın yüksek ve adet olamıyorum. 2009 şubat ayında fsh 'ın 56 idi, doktor benim moralimi sıfır yaptı,sonra hayit ve ökse otunun iyi geldiğini öğrendim.Ben bir tatlı kaşığı hayit otu ile 1 tatlı kaşığı ökse otunu sıçak suda 10 dk tutup sonra süzüp içiyorum,Bunu sabah ve akşam yapıyorum.Bu arada hiç ilaç kullanmadım.Adet olamıyordum doktor iğne vererek adet olmamı sağladı. Nisan ayında doktora gittim tekrar fsh ma bakıldı. Bu sefer 18 çıktı fsh'ım , bu arada adetlerim düzene girmedi,iki sefer iğnesiz kendiliğinden oldum.Nisandan sonra doktora gitmedim,şuan fsh mın ne olduğunu çok merak ediyorum. Fakat adet halaa olamıyorum. Bu ay doktora tekrar gidecem, inşallah hayit işe yaramıştır fshım düşmüştür. Hayit otunun fshımı düşüreceğine çok inanıyorum. FSH düşerse zaten hamile kalabiliriz bi düşürsek 10 lara inşallah

ÖNEMLİ.....merhaba arkadaşlar ben hayıtın aktardan ballı macununu kullanıyorum ama hapını almak istiyorum bulamıyorum.Hap kullanan arkadaşlar internetten nerden sipariş verdiniz güvenemiyorum da hepsinde fiyat farklı şüphe ettim.Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim.

bebişcim sağol bilgilerin için bende hayıt tohumuna inanıorum.ama benim henüz düşmedi fsh.doktorda 3 haftalığına ara vermemi söyledi bende şu an sadece saraçoğlunun dışında bir çay içmiorum.inş. düzelecez.

allahıma çok dua ediyorum ve inanıyorum.hepimiz için canım

ÖZCEM Mrh, bence hapını kullanmaktansa ot olarak kullan ,norman aktardan hayit otunu al , bir tatlı kaşığı koy çaydanlığa sonra üzerine kaynak 1 bardak su dök , 10 dk kadar tut ve süz biraz soğusun onu iç , bu benim fikrim yine de sen bilirsin,

bebişcim sağol bilgilerin için bende hayıt tohumuna inanıorum.ama benim henüz düşmedi fsh.doktorda 3 haftalığına ara vermemi söyledi bende şu an sadece saraçoğlunun dışında bir çay içmiorum.inş. düzelecez.

allahıma çok dua ediyorum ve inanıyorum.hepimiz için canım

merhaba semos427 ne zamandır karşılaşamadık pek uğramaz oldun gerçi bende uzun süredir ulaşamadım siteye yazdıklarımı da gönderemedim cnm sen daha deneyimli olarak soruyorum inşallah cvp yazarsın kullandıklarım pek yararlı olmadı doktorumla 02 kasımda kontrollerim vardı ve hayıt tohumunu duymamış bile şaşırdı ne işe yarıyor dediultrason görüntüleri iyi değilmiş yumurtalarım iyi görünmüyormuş cumartesi günü fsh değerlerine bakıldıktan sonra tüp bebek olayını söyledi daha yumurtlama günü hesapları bile yapılmadan birden bire tüp bebek olayı beni şaşırttı :sinifsinif: düşünmezmisin dedi neye uğradım düşünün bana bu konuda bilgi verirsen çok memnun olurum :teselli:

KUZE canım sen kaç yaşındasın sorunun neydi tam hatırlayamadım şimdi.eğer fsh ın çok yüksek çıkıyor ve adet olamıorsan inmesini bekle.
yumurtan varsa yaşında genç değilse tabii ki düşün derim tüp bebeği

ama doktorunla konuş bunu canım.güvenmiyor musun doktoruna.o sana yapman gerektiğini söyler.

ben mesela 33 yaşındayım ve yumurtam yok.ama yumurtam oluştuğu ay doktorum yapalım derse tüp yapmak zorundayım.çünkü 1 senedir daha o aşamaya gelemedim tedaviye giremedim düşün.

inş. o aşamaya da gelirim.hayırlısı olsun.

Mrh SEMOŞ427, yaşlarımız nerdeyse aynı sayılır, sorunumuzda aynı benimde fsh'ın yüksek yumurtam yok, fshı düşürsek ve bir de düzenli adet olsak yumurtlama olacak sonra bebişler ne güzel olur, bu zamanı okadar çok bekliyorumki anlatamam, senin fsh değerin kaçtı ve doktor sana ne tedavisi uyguladı ,şuan durumun nasıl ,soruyorum diye umarım kızmazsın :-))

hayr canım neden kızayım.bana ccyloya devam et dedi işte.benim fsh 70 60 50 hep bu değerlerde çıkıyor.
doktor diyet verdi yürüyüş yap dedi.bitkisel çaaylar verdi hayıt civanperçemi aslanpençesi balık yağı verdi gece yatarken 3 adet dhea verdi.

ama en son 74 çıktı fsh 3 haftalığına bu ilaçları kesti.belkide kafam dağılsın diye bilemiyorum.

ben birde saraçoğlundn bitki kürü aldım onu içiyorum inş. faydası olacağına inanıyorum.bol bol dua ediyorum hepimiz için canım çocuk isteyen herkese

allah ta dualarımızı kabul edeceğini biliyorum.inş. zamanı gelince olacak bebeişçim.üzülme sakın sende

bol bol eğlen mutlu olduğun şeyleri yap gez düşünme o kadar doktorum onu diyor bana işte

Semoş427; açıklama yaptığın için çk tşk edrm sağol, benim fsh ım 56 idi,doktor bana hiç bir ilaç vermedi , sadece adet olmam için iğne verdi,doktora hayit ve ökse otunu kullandığımı söyledim.Herhangi bir sakınca olmadığını söyledi. Bu otlarla fshım 18 e düştü.Ama 3 aydır yine adet olamıyorum. ığnede oldum halaa olamıyorum.Herhalde yine fshım yükseldi.Doktorumu aradım gelmem gerektiğini söyledi, gidecem bakalım ne diyecek ,hepimize allah nasip etsin bebiş

Son düzenleme:
KUZE canım sen kaç yaşındasın sorunun neydi tam hatırlayamadım şimdi.eğer fsh ın çok yüksek çıkıyor ve adet olamıorsan inmesini bekle.
yumurtan varsa yaşında genç değilse tabii ki düşün derim tüp bebeği

ama doktorunla konuş bunu canım.güvenmiyor musun doktoruna.o sana yapman gerektiğini söyler.

ben mesela 33 yaşındayım ve yumurtam yok.ama yumurtam oluştuğu ay doktorum yapalım derse tüp yapmak zorundayım.çünkü 1 senedir daha o aşamaya gelemedim tedaviye giremedim düşün.

inş. o aşamaya da gelirim.hayırlısı olsun.
slm cnm ben şu anda salya sümük ağlamaklıyım fsh değerim şu anda 49 a düştü dr. um bana latif küpeloğlu na git hemen dedi ben 30 yaşjındayım bu arada ve bir tane oğlum var ben sadece olanlara çok üzüldüm dr. bana bundan sonra menopozdan dönüş yok eğer hamile kalabilirsen sadece seni doğum ve emzirme dönemiyle ilaçlardan kurtarmak ama ondan sonra yine ilaç kullanacaksın dedi. yani bu yoldan dönüş yok arkadaşlar sadece ilaçlarla denge kurulacak yani takdiri ilahi benden yana değil işimiz ilaçlara ve imanlı doktorlara kalmış artık imanlı diyorum çünkü kötü bir doktora düştünmü hayatın bitti demek onun bozduğunu bir başkası düzeltmeye çalışacak ve bu yolda heba olmamak inşallah hakkımda hayırlısı ne ise o olur ve herkese bol sağlık diliyorum. mafoldumben

Semoş 427 mrhb,bu hafta doktora gittim,fsh değerim için tahlil istedi, bu hafta baktıracam, eğer değerim 15 çıkarsa tüp bebek olabileceğini söyledi, fakat 15'in üstünde çıkarsa tüp bebek olamayacağını söyledi,ancak nezaman fsh değerim düşerse ozaman tüp yapabilecez,eğer değerim yüksek çıkarsa ki çıkacağından çok eminim,ozaman hayit otuna devam ederek düşüreceğime inanıyorum. Her ay fsh değerime baktırıp hangi ay düşürebildiysem ozaman tüpbebek yaptıracam, fsh ım inşallah bu otla düşer ,inşallah seninde düşer ,sorunumuz aynı ,seni okadar çok anlıyorumki ,sen bir yıldır o aşamaya gelememişsin ,bende gelemedim ,inşallah geliriz ve bebişleri allahın izniyle kucağımıza alırız ;-))

inş. bebişçim inş. bende c.tesi türbeye gidip hepimiz için dua ettim.allah dualarımızı kabul edecek muhakkak. ben inanıyorum yılmadan devam.ben birde safranlı hap aldım canım. hormonları dengeliyor diyor üzerinde bir arkadaşta içmiş başka sitede ve hamile kalmışç.doktoru vermiş.zaten bitkisel yan etkisi yok.bende doktoruma sordum içebilirsin dedi yan etkisi yok

80 tane içinde var bal safran birşey daha var karışımında yapılıyor kahverengi yuvarlak bir ilaç.sabah 2 akşam 2 alıyorum tok karna.

farabim safranlı hap yazıyor üzerinde 35 tl ye aldım canım ben avcılardan gürbey eczanesinden aldım işte.

inş. şifa olur.bu çabalarımızın karşılığını alllah verir inş. ben inanıyorum

Semoş 427 ,duaların için çok sağol, bende hepimiz için hep ediyorum, allah her isteyene bebek nasip etsin, hap ismi için tşkler,çabalarımızın boşa gitmeyeceğini düşünüyorum, arkadaşım ben inanıyorum bu otlara ,olacak bebişlerimiz :emir_bebek:

kizlar merhaba bilmiyorum okudunuzmu bu konuyu ben acmistim simdi Allah ima bin sukur hamileyim 4. ayimiza giricez az kaldi benim yazdigim mesajlara bakin kisirlik bolumune actim pcolular adet olamayanlar diye belki yardimci olur

Yesimmm24 mrh, senin için çk ama çk sevindim, hayrlsı olsn,allh bebiş kucğına almayı nasip etsin ,darısı başımıza, canım senin de fsh oranın mı yüksekti ve nasıl bir tedavi uygulandı nasıl hamile kalabildin arkadaşım ,ben hayit,ökse ve aslanpençesi otunu içiyorum, ayrıca arısütü,polen ve bal bunları kulanıyorum,sen neler yaptın yrdmcı olursan sevinirim

X