Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

kızlar sizlerdende bilen varsa cevap bekliyorum lütfen
yenerek nasıl oluyor ballamı sademi eziyomusunuz nasıl
tşkler

merhaba arkadaşlar bende hayıt kullananlardanım kadınlar kulubundan çok şey örendim denedim ve hayıt tohumunu burdan duydum denedim sonucunu aldım çok sevinçliyim fsh değerim 45 falandı 60 a çıktığıda oldu çok üzülüyodum ve hayıt kullanmaya başladım son bir aydır kullandım fsh değerim şu an 22 oldu ve adet oldum inanamadım kanama geçiriyom zannettim ve adetmiş ama bi senedir adet yüzü görmemiştim ilaçsız inesiz adet oldum inanamıyom yarın tekrar hormonlarıma baktıracam bilgi veririm arkadaşlar bu arada 15 yıllık evliyim çocuk olmadı inşellah olacak napalım herşeyin hayırlısı:::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

arkadaşlr ben sallama çay gibi demledim bi tatlı kaşığı kaynar suyla çalkalanmış bardağa hayıt tohumu koydum üzerine kaynar suyu döktüm ve azını çay tabağı ile kapadım ılıyınca çay gibi içtim ister başka bi barda çöplerini süzerek te içebilirsiniz ister bardan dibinde kalsın ben suyunu bi dikled,im günde üç defa içtim aradada ada çayları içtim onları içemediğim günler maydonoz kaynattım içine soğanda attım bi taşım kaynatıp beklettim ılıyınca içtim ve kanama gerçekleşti başardım rabbimin izni ile çok sevindim inşellah sizlerde fayda görürsünüz ama fayda göreceğinize eminim ben çok karamsardım fayda etmese bana etmezdi bana fayda ettine göre herkese fayda eder diye düşünüyorum şimdi yumurtlama ilaçları yapacam kendime çok azimliyim rabbimin izni ile bunuda başaracam arbbim herkese yardım etsin AMİİİİİİN:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar bende hayıt kullananlardanım kadınlar kulubundan çok şey örendim denedim ve hayıt tohumunu burdan duydum denedim sonucunu aldım çok sevinçliyim fsh değerim 45 falandı 60 a çıktığıda oldu çok üzülüyodum ve hayıt kullanmaya başladım son bir aydır kullandım fsh değerim şu an 22 oldu ve adet oldum inanamadım kanama geçiriyom zannettim ve adetmiş ama bi senedir adet yüzü görmemiştim ilaçsız inesiz adet oldum inanamıyom yarın tekrar hormonlarıma baktıracam bilgi veririm arkadaşlar bu arada 15 yıllık evliyim çocuk olmadı inşellah olacak napalım herşeyin hayırlısı:::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım yaa ne güzel aynı benmde öyle olmuştu 38 idi fsh ım hayıt içtim 2 ayda 16 ya düştü sonra bıtaktım hayıtı yine 24 lere çıktı içtim 3 ay boyunca ama cuma günü tahlil yaptırdım 42 ye çıkmış inanamadım çünkü hep düşüyordu neden ykseldi biliyorum acaba çok sıkılmıştım ondan olabilirmi bende 1 yıllık evliyim benimde çocuğum olmuyor yaş 40 malesef geç evlendim şimdi duyduğum bütün şifalı otları içiyorum adaçayınıda içeceğim oda çok iyimiş yarın soğan suyuna başlıcam Allah hepimizin yardımcısı olsun canım inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım

canım yaa senin adına sevindim adet olmak dert olmamak dert bende çok şükür adet olmama gibi bir dert yok benim ikinci çocuk olmuyor beş senedir hayıta başlayalı bu ay üçüncü ay geçen ay adetim çok erken oldu şaşırdım hatta korktum her zaman 27. gün olurken bu ay 19. gün oldu belki düzene sokuyodur hayıt bakalım

bende içiyorum hayıt tohumunu yaklaşık 2 aydır düzenli olarak.inş. faydası olur.ilaçla adet oluyorum.bakalım fayda edecekmi

günaydınlar herkese bana gülmeyin ama ctesi bu siteyi inceledim. hayıt tohumu ada çayı aldım. eve gittim bi güzel soğan kürüde yaptım önce soğan kürünü diktim onda sorun yoktu. sıra geldi hayıt tohumuna onuda demledim. içiyim dedim ılıyınca ıyyyyyy bi acı bi acı onuda mecbur içtim. ada çayı da aynı şekilde çokk acılarrrrrrrrrrrrr nası içilio bunlar ölçüleri filan var mı. şu kadar suya şu kadar bitkiler gibi. birde ilaçlarımda var. ornisid fort, cyclo Progynova sorun olurmu dersiniz.

:ecrin_bebek:35sevi35*****everest:ecrin_bebek:

sevgili bacılarım inşellah sizlerde fayda görürsünüz ben şu an faydasını gördüm ama ilerki aylarda ne olur bilmiyorum hayırlısı bi tek bu otlardan şifa beklemeyelim rabbimden her şey bu otlar vesile inşellah rabbim hepimizin yardımcısı olsun gelişmeleri yazıcam umarım herkes fayda görür ilaç kullanmak istemiyorum şimdilik hayıt ada çayı incir kürü soğan maydonoz bide böğürtlen kürleri kullanıyorum mutfakta boş çaydanlık kalmadı inanın hepsinde değişik çaylar bi saat iki saat ara ile içi yorum aşırı içmiyorum birer çay barda falan şifa rabbimden hayırlısı olsun iyi günler arkadaşlar:emir_bebek:

günaydınlar herkese bana gülmeyin ama ctesi bu siteyi inceledim. hayıt tohumu ada çayı aldım. eve gittim bi güzel soğan kürüde yaptım önce soğan kürünü diktim onda sorun yoktu. sıra geldi hayıt tohumuna onuda demledim. içiyim dedim ılıyınca ıyyyyyy bi acı bi acı onuda mecbur içtim. ada çayı da aynı şekilde çokk acılarrrrrrrrrrrrr nası içilio bunlar ölçüleri filan var mı. şu kadar suya şu kadar bitkiler gibi. birde ilaçlarımda var. ornisid fort, cyclo Progynova sorun olurmu dersiniz.

:ecrin_bebek:35sevi35*****everest:ecrin_bebek:

sevgili bacılarım inşellah sizlerde fayda görürsünüz ben şu an faydasını gördüm ama ilerki aylarda ne olur bilmiyorum hayırlısı bi tek bu otlardan şifa beklemeyelim rabbimden her şey bu otlar vesile inşellah rabbim hepimizin yardımcısı olsun gelişmeleri yazıcam umarım herkes fayda görür ilaç kullanmak istemiyorum şimdilik hayıt ada çayı incir kürü soğan maydonoz bide böğürtlen kürleri kullanıyorum mutfakta boş çaydanlık kalmadı inanın hepsinde değişik çaylar bi saat iki saat ara ile içi yorum aşırı içmiyorum birer çay barda falan şifa rabbimden hayırlısı olsun iyi günler arkadaşlar:emir_bebek:

yaa hanımlar bu kadar otları karıştırmayın yarar görelim derken zarar görmeyin sonuçta ilçlarda bitkilerden yapılıyor aynı anda 4-5 ilacı rasgele yutarmısınız sırayla için ben önce soğan kürünü yaptım 4 ay şimdide 3 aydır hayıtı kullanıyorum bunu bitirincede böğürtlene başlıcam o da olmazsa kendime çocuk istemekten başka yeni uğraşlar bulacağım

yaa hanımlar bu kadar otları karıştırmayın yarar görelim derken zarar görmeyin sonuçta ilçlarda bitkilerden yapılıyor aynı anda 4-5 ilacı rasgele yutarmısınız sırayla için ben önce soğan kürünü yaptım 4 ay şimdide 3 aydır hayıtı kullanıyorum bunu bitirincede böğürtlene başlıcam o da olmazsa kendime çocuk istemekten başka yeni uğraşlar bulacağım

peki canım allah razı olsun tamam soğan kürünü içiyim 3 ay ilaçlarımla beraber ama bu hayıt ve ada çay çok acı içine tatlandırıcı katsam sorun olur mu canım ya ben bunları öğrenmek istiyorum. haklısın sanırım yan etki yaptı başım çok dönemye başladı.bünyem kaldırmadı galiba hem bitkiselleri hem kimysalları. acaba çikolata kistim için önce hangisine başvurmalıyım.

çay demler gibi bir tatlı kaşığı hayıt tohumu demleyin dinlendirin ılıyana kadar dikin kafaya günde 1 su bardağı saat falan yok ilaç değil neticede buarada ben bi tutamda adaçayı yaprağıda koyuyorum 2 sini demliyorum adaçayıda adet düzenleyip hormonlara iyi geliyomuş deneyin mutlaka aman zman lazım kızlar millet yok 2 hafta denedim bişey olmadıda falanda filanda o kadar kolay olsaydı doktorlar niye olurdu millet niye ilaç kullanırdı bunlar alternatif tıp yöntemleri ağır ilerlemesi normal çünkü kimyasl değil naturel doğal yaniii akıl var mantık var şekerlerimmmmmmmmmmmm...

merhaba herkese bende kulübe yeni katılanlardanım..
merhaba yeşşo..değerlerinini düşmesine çok sevindim:nazar:..yalnız bir tavsiyem olacak size eğer çocuk düşünüyorsanız ada çayı ile demlemeyin hayıt tohumunu..ada cayı bebek düşünenlere yasak çünkü düşük yaptırma özelliği var adet söktürücü.. eğer sadece hayıt tohumu kullanacak olursanız hem hormon değerleriniz normale girer hemde güvenle hamilelik yaşayabilirsiniz en önemli özelliği zaten prolaktin düşürmesi..sadece hayıt tek başına hem yeterli hemde güvenli..büyük ihtimallede değerlerini dengeye koyanda hayıttır..benden naçizane tavsiye sadece...herşey gönlümüzce olsun inşallah arkadaşım :CüvCüv::1rolleyes:

merhaba herkese bende kulübe yeni katılanlardanım..
merhaba yeşşo..değerlerinini düşmesine çok sevindim:nazar:..yalnız bir tavsiyem olacak size eğer çocuk düşünüyorsanız ada çayı ile demlemeyin hayıt tohumunu..ada cayı bebek düşünenlere yasak çünkü düşük yaptırma özelliği var adet söktürücü.. eğer sadece hayıt tohumu kullanacak olursanız hem hormon değerleriniz normale girer hemde güvenle hamilelik yaşayabilirsiniz en önemli özelliği zaten prolaktin düşürmesi..sadece hayıt tek başına hem yeterli hemde güvenli..büyük ihtimallede değerlerini dengeye koyanda hayıttır..benden naçizane tavsiye sadece...herşey gönlümüzce olsun inşallah arkadaşım :CüvCüv::1rolleyes:

hoşgeldin öncelikle bende burdaki biçok arkadaş gibi kistlerden ve adet sancısı düzensizliğinden muzdaribim. henüz bekarım ama bebeğim olsun istiyorum ilerde çikolata kistim buna engel olabilirmiş. ilk önce doktorum akıntılarım için ilaç verdi ve kistim içinde bunları düzenli kullanıyorum. yanında burdan aldığım tavsiyelerle hayıt tohumu, ada çayı ve soğan kürü. hepsini birden kullandım. soğan kürü iyi lafım yok ama hayıt tohumunu ve adaçayını ayrı ayrı demledim ama çok acılar ama ben suyu az bitkileri fazla koydum yada gerçekten tatları öle bana sıralama önerirmisiniz. şikayetlerim

1 sancılı adet dönemi
2 adet olacağım zaman kömür karası bi leke ve sonrası devamı yok yani akmıyor.
3 çikolata kistim.

ne yapmam gerekir yazarsanız çok memnun şimdiden teşekkür ederim
bu kadar açık ve detaylı yazıyorum kolay anlaşabiliyim diye kusura bakmayyın olurmu. he bu arada hormonlarım normal çıktı...

a.s.

angel merhaba..
İbrahim Saraçoğlu da Tv de söylüyor 1 kürden sonuç almak için sadece onu uygulayın yanında bitki çayı bile içmeyin diye.. 2 kür arası 1 hafta olmalı diyor..soğan kürünü annem yapmıştı miyom için 21 gün içti...adet içinde 21 gün içiliyor aç karnına sabahları içiliyor 1 su bardağı ve akşamları 1 su bardağı... adet için denemişliğim var pek yaramadı..bence 1 kürü bitirdikten sonra 1 hafta ara ile diğer küre başlanmalı aksi takdirde ne kadar bitkisel de olsa yan etkisi olabilir karışımların..eğer hormon dengesi hamilelik yada adetse sıkıntın sadece hayıt tohumunu kullanmanı tavsiye ederim..sabah akşam 1 er bardak sıcak suda 2-3 dk demleyip içmen yeterli aç tok farketmiyor..limon koyan arkadaşlar varmış limon etkisini kırıyor haberiniz olsun..limonu maydanoz kürü uygulayan arkadaşlar kullanmalı çünkü maydanoz her gün içilince ödemle beraber vücudun suyunu almaya başlıyor bu yüzden 1 parça limon dengeliyor.. herkese acil şifalar inşallah...:Saruboceq:a.s.

angel_78 çok geçmiş olsun canım.. öncelikle bizler dr değiliz ama hepimizin deneyimleri var yanlış yapmamak kaydı ile yönlendirmeye yada bize iyi gelenleri burada aktarıyoruz belki benzer durumda olan arkadaşlarımıza faydası olur diye.. dediğin gib dr da gidiyorsun ilaçlarını aksatma..soğan kürü ile herhangi bir ilaç kullanılmaz diye biliyorum ilacın etkisini azaltıyormuş.. hayıt tahomu ve ada çayı etkilemiyor ilaçları aksine alternatif tıp desteği oluyor..cylo bende kullanmıştım bende pek etki göstermedi..hayıt tohumunu dediğim şekilde demleyip içmeye devam et faydası oluyor ama sbretmek lazım..gerçi kişiye göre değişiyor bu durum hemen etkisini gören de var.. adaçayınıda içmeye devam edebilirsin bekarsın madem ki çocuk durumun yokmuş.. acı biraz ama zamanla alışıyor insan..adacayına eker yada tatlandırıcı yerine çok az bal ilave edebilirsin..hayıt tohumunu eğer illaki içemezsen onada koy ama her zaaman katkısız olanı en iyisi..dr un eğer bu ilaç kullanımların sonuç vermezse birrabbim şifa versin.. alternatif sunacaktır diye düşünüyorum..eğer evli olsaydın daha farklı yöntemlerde uygulanıyor..hormon testi yapılmıştır diye düşünüyorum prolaktin hormonun yüksekse eğer zaten adet olamama sebebin budur..hayıtta 1 numaralı prolaktin düşürücüsüdür..yinede dr kontrolü elbette şart..çok geçmiş olsun tekrar..

çok teşekkür ederim dediklerinizi tek tek uygulıcam önlemini şimdiden alırsam ilerde oluşabilcek sorunları en aza indirmiş olucam allahım yardım ederde hiç bir sorun çıkmaz. hormonların iyi dedi. ama yine de adet olamıyorum. bunun içinde ilaçlarımla beraber soğan kürüne devam edicem. hayıt tohumuna ve adaçayına beraber başlıcam ama sanırım2-3 ay sonra doğru anlamışım değil mi. tohumların demlenmesi ise demliğe bir tatlı kaşığı bir kaç dakika bekledikten sonra ılık veya sıcak aç veya tok farketmez içicem. ben naptım :S bir cezveye bikaç kaşık sayısını bilmiom göz kararı kattım. sonrası ağız ve boğaz yanması :KK43: çok teşekkür ederim.

-lenutsa -teşekkür ederim her şeyi ince detayına kadar çok güzel açıklamışsın birbirimize destek verirsek inş. daha çabuk şifa buluruz angel-78 çikolata kistinden şikayetçi olupta soğan kürüyle tedavi olan bir çok kişi okumuştum sanada şifa olur inş.

bende hayıt tohumu içiyorum.yaklaşık 2-3 aydır.ama hala regl olmadım.gördüğünüz gibi arkadaşlar hemen etkisini göstermiyor zamanla görücem faydasını.o yüzden bu ay doktorum cyclo al dedi.inş. önümüzdeki hafta adet olunca hem ultrasonda güzel şeyler görürüz hem hormon sonuçlarım iyi çıkar o zaman yazarım buraya arkadaşlar değerlerimi.çünkü benim hormonlarım yüksek ve adet olamıorum bu yüzden.

ama inanıyorumki düzelecek.çünkü allaha şükür elimizin altında internet var araştırıyoruz öğreniyorz.
neyin neye faydası var az çok bilioruz.

bu yüzdende bunların hepsinin geride kalacağına inanıyorum ben.bu günleri de allahın izniyle aşıcaz

çok teşekkür ederim dediklerinizi tek tek uygulıcam önlemini şimdiden alırsam ilerde oluşabilcek sorunları en aza indirmiş olucam allahım yardım ederde hiç bir sorun çıkmaz. hormonların iyi dedi. ama yine de adet olamıyorum. bunun içinde ilaçlarımla beraber soğan kürüne devam edicem. hayıt tohumuna ve adaçayına beraber başlıcam ama sanırım2-3 ay sonra doğru anlamışım değil mi. tohumların demlenmesi ise demliğe bir tatlı kaşığı bir kaç dakika bekledikten sonra ılık veya sıcak aç veya tok farketmez içicem. ben naptım :S bir cezveye bikaç kaşık sayısını bilmiom göz kararı kattım. sonrası ağız ve boğaz yanması :KK43: çok teşekkür ederim.

angelsengözlerimebaksanab yanlış anlamışsın canım sen.. soğan kürünü ilaç kullandığın için yapmasan daha iyi olur..hayıt tohumu ve adaçayı yapabilirsin..1 su bardağı sıcak suya yarım tatlı kaşığı hayıt tohumu koy üzerini çay tabağı ile kapat 3-5 dk demlensin süz ve sabah akşam iç.. adaçayını da biliyorsundur sanırım istersen böyle demle istersen sallama poşet olarak içebilirsin..yalnız arkadaşlar kaynatılarak yapılan çayları su kaynadıktan sonra her ne ot çayı yapacaksınanız içine koyun ve 1 dk geri sayın fazla kaynatmayın özü gitmesin...hepimize hayırlısı inşallah..:Saruboceq:

everest [yaa hanımlar bu kadar otları karıştırmayın yarar görelim derken zarar görmeyin sonuçta ilçlarda bitkilerden yapılıyor aynı anda 4-5 ilacı rasgele yutarmısınız sırayla için ben önce soğan kürünü yaptım 4 ay şimdide 3 aydır hayıtı kullanıyorum bunu bitirincede böğürtlene başlıcam o da olmazsa kendime çocuk istemekten başka yeni uğraşlar bulacağım

canım arkadaşım bunlarda yani bu otlarda rahim dostu kimi hormonları düzenliyo kimi yumurtalıkları temizliyo canlandırıyo kimi büyütüyo kimi hormonları düzenliyo sizce ayrı ayrımı kullanılması lazım benim görüşüm hepsini bir ama tabiki karıştırmıyorum iki saat ara ile bi ondan bi ondan içi yom adet gördüm çokta sevinçliyim dr lar bana uzayda bile çaren yok diyodu şimdi bu ped imi çıkarıp dr lara çarpasım geliyo günlerce aladığım oldu tam 10 sene bunalımdan çıkamadım ve uyudum klo aldım sora bi azmeddim sonuç buldum tabiki internetlen tanışınca daha fazla bilgi edindim:) bu bitkilri fazla aşırı kullanmamak şartıyla bi zararı yok biz sadece akşama kadar bi tek besin maddesi ilemi besleniyoruz sevgili arkadaşım :) hele incir suyu kürü neyse adı işte oh ne tatlı içtikçe içesim geliyo ben illa hamile kalayımda demiyom önemli olan sağlığımız hanımlar ilk önce adetimiz düzene girsin ondan sonra rabbim verirse hayırlısı inş ::enbuyukkk:eek:puyorumnanaktan

X