Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bende hayıt kullananlardanım kadınlar kulubundan çok şey örendim denedim ve hayıt tohumunu burdan duydum denedim sonucunu aldım çok sevinçliyim fsh değerim 45 falandı 60 a çıktığıda oldu çok üzülüyodum ve hayıt kullanmaya başladım son bir aydır kullandım fsh değerim şu an 22 oldu ve adet oldum inanamadım kanama geçiriyom zannettim ve adetmiş ama bi senedir adet yüzü görmemiştim ilaçsız inesiz adet oldum inanamıyom yarın tekrar hormonlarıma baktıracam bilgi veririm arkadaşlar bu arada 15 yıllık evliyim çocuk olmadı inşellah olacak napalım herşeyin hayırlısı:::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
merhaba arkadaşlar bende hayıt kullananlardanım kadınlar kulubundan çok şey örendim denedim ve hayıt tohumunu burdan duydum denedim sonucunu aldım çok sevinçliyim fsh değerim 45 falandı 60 a çıktığıda oldu çok üzülüyodum ve hayıt kullanmaya başladım son bir aydır kullandım fsh değerim şu an 22 oldu ve adet oldum inanamadım kanama geçiriyom zannettim ve adetmiş ama bi senedir adet yüzü görmemiştim ilaçsız inesiz adet oldum inanamıyom yarın tekrar hormonlarıma baktıracam bilgi veririm arkadaşlar bu arada 15 yıllık evliyim çocuk olmadı inşellah olacak napalım herşeyin hayırlısı:::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
günaydınlar herkese bana gülmeyin ama ctesi bu siteyi inceledim. hayıt tohumu ada çayı aldım. eve gittim bi güzel soğan kürüde yaptım önce soğan kürünü diktim onda sorun yoktu. sıra geldi hayıt tohumuna onuda demledim. içiyim dedim ılıyınca ıyyyyyy bi acı bi acı onuda mecbur içtim. ada çayı da aynı şekilde çokk acılarrrrrrrrrrrrr nası içilio bunlar ölçüleri filan var mı. şu kadar suya şu kadar bitkiler gibi. birde ilaçlarımda var. ornisid fort, cyclo Progynova sorun olurmu dersiniz.
:ecrin_bebek:35sevi35*****everest:ecrin_bebek:
sevgili bacılarım inşellah sizlerde fayda görürsünüz ben şu an faydasını gördüm ama ilerki aylarda ne olur bilmiyorum hayırlısı bi tek bu otlardan şifa beklemeyelim rabbimden her şey bu otlar vesile inşellah rabbim hepimizin yardımcısı olsun gelişmeleri yazıcam umarım herkes fayda görür ilaç kullanmak istemiyorum şimdilik hayıt ada çayı incir kürü soğan maydonoz bide böğürtlen kürleri kullanıyorum mutfakta boş çaydanlık kalmadı inanın hepsinde değişik çaylar bi saat iki saat ara ile içi yorum aşırı içmiyorum birer çay barda falan şifa rabbimden hayırlısı olsun iyi günler arkadaşlar
yaa hanımlar bu kadar otları karıştırmayın yarar görelim derken zarar görmeyin sonuçta ilçlarda bitkilerden yapılıyor aynı anda 4-5 ilacı rasgele yutarmısınız sırayla için ben önce soğan kürünü yaptım 4 ay şimdide 3 aydır hayıtı kullanıyorum bunu bitirincede böğürtlene başlıcam o da olmazsa kendime çocuk istemekten başka yeni uğraşlar bulacağım
çay demler gibi bir tatlı kaşığı hayıt tohumu demleyin dinlendirin ılıyana kadar dikin kafaya günde 1 su bardağı saat falan yok ilaç değil neticede buarada ben bi tutamda adaçayı yaprağıda koyuyorum 2 sini demliyorum adaçayıda adet düzenleyip hormonlara iyi geliyomuş deneyin mutlaka aman zman lazım kızlar millet yok 2 hafta denedim bişey olmadıda falanda filanda o kadar kolay olsaydı doktorlar niye olurdu millet niye ilaç kullanırdı bunlar alternatif tıp yöntemleri ağır ilerlemesi normal çünkü kimyasl değil naturel doğal yaniii akıl var mantık var şekerlerimmmmmmmmmmmm...
merhaba herkese bende kulübe yeni katılanlardanım..
merhaba yeşşo..değerlerinini düşmesine çok sevindim..yalnız bir tavsiyem olacak size eğer çocuk düşünüyorsanız ada çayı ile demlemeyin hayıt tohumunu..ada cayı bebek düşünenlere yasak çünkü düşük yaptırma özelliği var adet söktürücü.. eğer sadece hayıt tohumu kullanacak olursanız hem hormon değerleriniz normale girer hemde güvenle hamilelik yaşayabilirsiniz en önemli özelliği zaten prolaktin düşürmesi..sadece hayıt tek başına hem yeterli hemde güvenli..büyük ihtimallede değerlerini dengeye koyanda hayıttır..benden naçizane tavsiye sadece...herşey gönlümüzce olsun inşallah arkadaşım :CüvCüv::1rolleyes:
günaydınlar herkese bana gülmeyin ama ctesi bu siteyi inceledim. hayıt tohumu ada çayı aldım. eve gittim bi güzel soğan kürüde yaptım önce soğan kürünü diktim onda sorun yoktu. sıra geldi hayıt tohumuna onuda demledim. içiyim dedim ılıyınca ıyyyyyy bi acı bi acı onuda mecbur içtim. ada çayı da aynı şekilde çokk acılarrrrrrrrrrrrr nası içilio bunlar ölçüleri filan var mı. şu kadar suya şu kadar bitkiler gibi. birde ilaçlarımda var. ornisid fort, cyclo Progynova sorun olurmu dersiniz.
çok teşekkür ederim dediklerinizi tek tek uygulıcam önlemini şimdiden alırsam ilerde oluşabilcek sorunları en aza indirmiş olucam allahım yardım ederde hiç bir sorun çıkmaz. hormonların iyi dedi. ama yine de adet olamıyorum. bunun içinde ilaçlarımla beraber soğan kürüne devam edicem. hayıt tohumuna ve adaçayına beraber başlıcam ama sanırım2-3 ay sonra doğru anlamışım değil mi. tohumların demlenmesi ise demliğe bir tatlı kaşığı bir kaç dakika bekledikten sonra ılık veya sıcak aç veya tok farketmez içicem. ben naptım :S bir cezveye bikaç kaşık sayısını bilmiom göz kararı kattım. sonrası ağız ve boğaz yanması çok teşekkür ederim.