Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

KOYUNCU canım ilaçlamı sende regl oluyon fsh kaç senin peki.adet düzensizliği derken nasıl adetlerin oluyor peki çok sıkmı oluyor.yoksa ne kadar süre geçiyor da regl oluyorsun azmı geliyor kanaman merak ettim canım.

inş. banada faydası olur hayıtın bekliyorum bende

canım hormanların iyi ise buda demektirki stresten olamıyorsun. biliyorum çok zor ama bunu yapmamız lazım .soğan suyunu denedin mi canım?

ablam denedim bi gün içtim ama ilaçla ve hayıtla filan beraber kullanma sırayla yap dediler ondan bıraktım. saraçoğlu soğan kürü yapıyorsanız yanında ek bir şey kullanmayın demişler. napcam bende şaşırdım.

semoş canım benim ilaç kullanma taraftarı değilim. kullanmıyorumda. vücudumu alıştırmak istemiyorum.zaten birçok konuda tembel dahada tembelleşmesin.adetlerim düzensiz. mesala son olarak 45 gün önce adet oldum. ayın 1 de simsiyah camur gibi 2 gün kanama gibi birşeyler oldu sonra tık yok. gelmeyede niyeti yok .2 ayda bir 15 günde bir 4 aydabir adet olduğumu bilirim o yüzden kafama takmıyorum.rahatsızlıkları var tabiki ama yapabilecek birşeyde yok. fsh yüksek hemde baya. 2 tüp bebek denemem 3.cü yumurta oluşmadığı için iptal.ama şuda var tabiki hamileliğimi bu üç olumsuz olaydan sonra kendiliğinden oldu. ne zaman cocuk fikrini kafamdan sildim. ozaman oldu. hayıtı kullanmaya başladım 6. ayda hamilelik oldu. ancak hayıtı hormanlarım düzelsin diye içmiştim.

angel senin yaşın kac canım. bu şekilde stres yapma lütfen sende kendimi görüyorum.ben taktım ağladım neden böyle oluyor diye geceler boyu kendimi sorguladım bir sonuca varamadım. lütfen rahat olmaya çalış. kendini ne kadar üzersen birçok şeyide okadar tetiklersin. pozitif düşünmeye calışcanım benim

angel senin yaşın kac canım. bu şekilde stres yapma lütfen sende kendimi görüyorum.ben taktım ağladım neden böyle oluyor diye geceler boyu kendimi sorguladım bir sonuca varamadım. lütfen rahat olmaya çalış. kendini ne kadar üzersen birçok şeyide okadar tetiklersin. pozitif düşünmeye calışcanım benim

ablam ben 25 yaşında nişanlı bi kızım benim aynı sen gibi 3 ay önce çamur gibi ağrılı simsiyah belden aşası tutmıcak kadar sancılı bi adet dönemim oldu kanama olmadı tabi doktora gittim kist dedi çikolata kisti yasmin verdi kullandım 2 ay kadar sorna iksir buldum netten sipariş verdim onuda kullandım bu ayın 30 unda aynı şey tekrar simsiyah katran gibi ağrılı bulantılı acile gittim polikliniğe gel dedi gittim ultrason tahlil oldum sol yumurtalığımda ksit gördü hormonlarımda normal çıktı. cyclo verdi arada akıntım olduunu kokulu olduğunu söledim onun içinde ornisid fort verdi o ilaç bitti. cyclo devam ediyorum.ama bu arada karnım hala şiş ve adet olmadım. internetten alternatif tıp ararken bu siteyi buldum üye oldum hemen hayıt tohumunu adaçayını ve soğan kürünü keşfettim. bunları aynı anda kullandım cyclo ornisid hayıt tohumu adaçayı soğan kürü. ama bunları hepsini kullanınca etkisi olmuyormuş. kafayı yicem. şişlik hala gitmiyo ve canım yanıyo sanki morarmış gibi.

semoş canım benim ilaç kullanma taraftarı değilim. kullanmıyorumda. vücudumu alıştırmak istemiyorum.zaten birçok konuda tembel dahada tembelleşmesin.adetlerim düzensiz. mesala son olarak 45 gün önce adet oldum. ayın 1 de simsiyah camur gibi 2 gün kanama gibi birşeyler oldu sonra tık yok. gelmeyede niyeti yok .2 ayda bir 15 günde bir 4 aydabir adet olduğumu bilirim o yüzden kafama takmıyorum.rahatsızlıkları var tabiki ama yapabilecek birşeyde yok. fsh yüksek hemde baya. 2 tüp bebek denemem 3.cü yumurta oluşmadığı için iptal.ama şuda var tabiki hamileliğimi bu üç olumsuz olaydan sonra kendiliğinden oldu. ne zaman cocuk fikrini kafamdan sildim. ozaman oldu. hayıtı kullanmaya başladım 6. ayda hamilelik oldu. ancak hayıtı hormanlarım düzelsin diye içmiştim.

merhaba canım fsh değerin kaçtı yüksek derken benim fsh değerim 52 ye kadar yükselmişti şuan 14,85 te ancak bir doktor diyorki aşılama biri diyorki tüp bebek bu yumurtayı değerlendir belki bidaha hiç yumurtan olmaz diyor çıldırıcam ne yapacağımı bilemiyorum daha önemlisi iki uygulamada yüzde yüz değil ve eşimle ailesi para harcanıyorsa kesin olsun diyorlar sanki ben kesin olmasını istemiyorum ne yapayım bana bir fikir verin kızlar yoruldum artık

Diliyorum rabbimden hepimizede banada yavrum evladım demeyi nasip etsin şu halimizi hamile olupta rahatlığı için aldıran anneler görsün kıymetini bilsinler yavrularına kıymasınlar

papatyalale bence tüp bebek yaptır micro yani şansın daha fazla.kaç yumoş görüldü canım.nasıl düşürdün fsh ı öyle.inş.bende düşürebilirim

papatyalale bence tüp bebek yaptır micro yani şansın daha fazla.kaç yumoş görüldü canım.nasıl düşürdün fsh ı öyle.inş.bende düşürebilirim

fazla bişey yapmadım düşürmek için sadece soğan kürü yaptım bide dha 25 mg la cylo-prognova kullanıyordum bugün kararımı verdim istanbuldaki doktorumla görüştüm her ikisi içinde hastalığın üçüncü günü iynelere başlanıyormuş ya buradaki doktor sırf para almak için bana şimdi yapıcaktı para için benim umutlarımla oynayacak arkadaşlar sizin morelinizi iyi tutucak bir doktorla devam etmeniz çok önemli rabbim hepimizede hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

:a015: slm kızlar ben bi önceki ay ilaçla ayın 18inde olmuştum yaklaşık 1 aydır hayıt içiyorum bu ay adet için hangi zamanı beklicem geçen ayın 18ini mi yoksa daha önceki ay 5inde olmuştum onumu baz alcam?bide adetin 3.günü hormon sonuçlarım;
FSH 5.76
LH 7.10
ESTRADİOL 40.02
PROLAKTİN 29.11 nasıl sizce yorumlar mısınız?

ben bir buçuk ay oldu hayıt tohumu kullanalı bunun yanında cylo progynova adlı ilacı da kullanıyorum bakalım sonuçları ben de sizin kadar merak ediyorum daha henüz hayıt tohumunun faydasına rastlamadım sonuçlar yirmi gün sonra belli olacak hepinize bol sağlıklı günler dilerima.s.

merhaba arkadaşlar ben 4aylık evliyim adet düzensizliğim oldu düğünden sonra eylül ayında farlutal kullanarak adet oldum buayda 13gün günüm geçti dün burda öğrendim hayıt tohumunu hemen aktara gidip aldım dün birkez içtim bugün adet oldumu görünce çok sevindim çok acı birtadı var ama içmeğe değer 3 ay düzenli olarak kullanmayı düşünüyorum kadınlık hormonlarını süper bişekilde düzenliyormuş

merhaba arkadaşlar ancak kendimi toparlayabildim size haberleri vereyim dedim sonuçta aşılama ve tüp bebek arasında kararsız kaldım ve ikisininde zamanı geçti doktor bir ay geçmesiyle çok şey kaybetmezsin şuan çok paniksin gelecek ay değerlendirelim dedi ama tek yumurta geliştiği için muhtemelen aşılama yapılıcak bana dua edin :)

kızlar bende hayıt tohumu kullandım 20 günde adetimi toparladı normalde 15 günde felan oluyordum şimdi 28 günde oldum yararını gördüm yani kullanan biri olarak

Mrhba,hayit otunu düzenli olarak 2009 şubat ayından beri sabah ve akşam olmak üzere günde iki sefer kullanıyorum. ıki sefer ilaçsız adet oldum.FSH'ım bu otu kullandıktan sonra yüksek olan değerim biraz düştü, fakat bir türlü 10 aydır bu otu kullandığım halde düzenli adet olamıyorum. Sizin durumunuz nasıl, bu otu nekadar kullanıdınızki adetiniz düzene girdi? Ayrıca fsh'ınızın değeri nasıl ?

Merhaba papatyalele,benimde fsh'ın şubat ayında 52 'idi.Daha sonra ben hayit otuyla fsh'mı 22'ye düşürdüm. Daha hala yüksek , çok üzülüyorum bir çocuk sahibi olmak istiyorum. Senin fsh'ın çok güzel düşmüş,nasıl başardın ? İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsın canı gönlümden diliyorum. Allah hepimize nasip etsin

arkadaşlar bende bugün başladım hayıtı icmeye benim adetlerim düzenli fakat cok az adet oluyorum şimdi ben bunu adet olana kadarmı icecem yoksa 12ci gün yani yumurlama günü bırakacakmıyım

arkadaşlar bende bugün başladım hayıtı icmeye benim adetlerim düzenli fakat cok az adet oluyorum şimdi ben bunu adet olana kadarmı icecem yoksa 12ci gün yani yumurlama günü bırakacakmıyım

Bende 10 aydır hayıt otu içiyorum ama sürekli içiyorum hiç bırakmadan bildiğim kadarıyla sürekli ara vermeden içmek gerek.

X