Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

adetler zamanla düzene giriyor canım.usanmadan bıkmadan yapıp içmek lazım.ben bir ara bırkatım üşendim.şimdi tekrar başladım bekliyorum bakalım inş. düzelecek.

kizlar merhaba
insallah hepimiz hamile kaliriz sorunsuzca
bi sorum olacak
bende yumurtlama tedavisindeyim suan ve 2 gün önce hayit kürüne basladim..
sabahlari 1 tatli kasigi yiyorum..
bende pcos var,yumurtalar olustu ama 10 mmde kaldilar büyümüyorlar..
acaba bunun bir yan etkisi olur mu tedaviyle beraber?

ilaçlamı büyüdüler canım haytın zararı yık faydası var bende pkoyum inşallah herşey istediğin gibi olur:Saruboceq:

arkadaşlar ben bir buçuk aydır hayıt tohumunu içiyorum bende adet düzensizliği sorunu yok bende tüylenme ve sivilce sorunu var ama sivilceler daha da arttı((( tüylenme içinde hiç bir etkisi olmadı. kullanmaya devam etmeli miyim sizce? kafayı yemek üzereyim ne yapsam olmuyo yardımlarınızı bekliyorum.

ilaçlamı büyüdüler canım haytın zararı yık faydası var bende pkoyum inşallah herşey istediğin gibi olur:Saruboceq:

evet canim puregon ve menogon igneyle büyüdüler
hayita sonradan basladim
bende faydasi olacagini umuyorum...
insallah sali günkü kontrolde yumurtalarda bi degisiklik oldugunu görürüz...
insallah Rabbim dileyen herkese bu duyguyu yasatir :Saruboceq:

arkadaşlar bitkisel çaylar veya macunlar illaki faydasını gösterir.ama öyle hemen değil.hayıtın hiç zararı yok.bence kullanın bırakmadan.google da araştırın hayıt tohumu diye yazın.ama ben araştıranlardan hep okudum zararı olmadığını.yinede herkesin kendi düşüncesi fikri sizde araştırın derim

peki arkadaşlar adeti düzene giren varmı

merhaba arkadaşlar benim adetlerim hep düzenli olur ben çocuk istediğim için başladım hayıta temmuzda başladım ağustos eylülde sadece birer bardak içebildim şimdi yine iki bardardak içiyorum ama bu ay adetim çok erken oldu acaba hayıttanmı hep 27. gün olurken bu sefer 19. gün oldu bu bende ilk defa böyle oldu devam edelim bakalım neler olacak Allah hepimize şifa versin :Saruboceq:hayıtın farklılıklarını paylaşalım en azından korkmayız

benim prolaktinim yüksekti 1ay kullandım bu defa düşük çıktı sanırım yararı olmuş ama hala hamile değilim ..çok sıkıldım beklemekten başarısız 2 tanede tüp bebek denemem var .umudumu kaybetmek istemiyorum ama yinede ağlayarak geçirdiğim geceler az değil..allah isteyenlere en kısa zamanda bi bebek versin inşallah

cnım yılmadan usanmadan devam etmelisin faydasını görceksin yeterki biz azmetmeliyiz canım bizd birgün anne olacağız buna inanmalısın ağlama stres seni dahada çıkmaza sokar bunu bliyorsun değilmi Allah en kısa zamanda gönlünün muradını versin canım

:CüvCüv:bende 2-3 gün oldu başlayalı prolaktinim 29 du inşallah düzene girer bian evvel şu adtlerim ve hemen bebek olur çok istiyorum.rabbim herkese nasip etsin inşallah..

:CüvCüv:bende 2-3 gün oldu başlayalı prolaktinim 29 du inşallah düzene girer bian evvel şu adtlerim ve hemen bebek olur çok istiyorum.rabbim herkese nasip etsin inşallah..

öncelikle herşeyin hayırlısını dileyelim inş. umutlar boşa gitmez bak ben 5 senedir umut ediyorum hayıt işe yarar inş.

kizlar gecen gün yazmistim size
yumurtalarim 10 mmde kaldilar diye
biz inanamiyoruz hala ama 20mm oldular bikac gün icinde
doktorum bile cok sasirdi,cünkü artik igne degistirmeyi düsünüyormus..
ve bu aksam catlatma ignemi vuruyorum..
cok inanarak yedim ve kim ne derse desin ben buna bagliyorum..
ilac dozu ayni,igne dozu ayni,bikac gün icinde tek farkli olan sey yedigim hayit kürüydü...
inanarak yedigim icin bunun bir vesile oldugunu düsünüyorum...
insallah hepimize faydasi olur

kızlar doktorlar bana tıbben bebek sahibi olmamın mümkün olmadığını sölediler ben ilaçsız asla adet olamıyorum erken menopoz dendi ayrıca rahmim çok küçükmüş tüp bebek bile denesem olmazmış yumurtalıklarım çok küçükmüş daha neler neler... nerdeyse sen öldün haberin yok diyecekler bende moral falan bırakmadılar doktorlar acaba hastalarını dahada hasta etmek için mi doktor olmuşlar anlamıyorum tek sizler sayesinde moral buluyorum yardım din bana rahim ve yuurtalık büyütmek için önereceğiniz bişi ilaç falan var mı inanın size doktorlardan daha çok güveniyorum

Allah emeklerini ve umutlarını boşa çıkarmaz inş.

canım sen moralini bozma herşeyin en iyisini Allah bilir öyle moral bozan dr. çıkıyor benim bir tanıdığa doktor demişki horoz yumurtlarsa seninde çocuğun olur demiş yani bekleme senin asla çocuğun olmaz demiş ama kadın 2-3 ay sonra hamile kaldı hemde ikiz bebeklerdiümidini hiç bir zaman kaybetme

umut kapısı canım sakın üzülme hayıt tohumu iç civan perçemi aslanpençesi iç.yeşil çay.yürüyüş yap.
herşeyi mevsiminde ye.kola içme dışarda yeme.sabze baklagil bbol beslen.stresi hayatından çıkar.düzelirsin canım.düzenli doktor kontrollerini ihmal etme.bence düzelecek. canım bol salata meyva ye mevsimdekilerden işte tamam canım.sen doktorlara bakma

ben mesela şu an hayıt tohumu civanperçemi yeşil çay karıştırarak içiyorum hergün taze yapıp.içiyorum sabah kahvaltısında öyle yemeğinde.

öğlenleri yürüyüş yapıyorum.herşeyi mevsiminde yiyorum balık yağı içiyorum.haftada 1 kere balık yiyorum.

2 hafta oldu bende başlayalı kasıklarım acaip ağrıyor hiç olmazdı böle içerde neler oluyor çok merak ediyorum inşallah hepimiz hamiş kalırızzz

meraba arkadaşlar benim adet düzenimm 35 gün yada 35günden birkaç gün uzun oluyor doktor hormon etsi falan yaptı tüm değrlerim normal çıktı ama ben yumurtlama günümü heseplayamıyorum sizce ne yapmalıyımmmçok moralim bozuluooo lütfen yardımcı olun hangi otlardan kullanmam lazım daha düzenli olması için

canım hayıt tohumu çayı kullanıyoruz sende kullan adetlerinin erken olmasına yardım eder ama en az üç ay kullanacaksın ancak etki ediyor yumurtlama gününü hesaplamak için gebelik testleri gibi testler var onları kullanbilirsin eczanede satılıyor

teşekür ederimmm...inş hepimizin sıkıntısı hayırlısıyla hallolur

çok sevindim umarım güzel şeyler gerçekleşir cnm gönlüne göre versin rabbimm
peki yedim diyosun nası yedin ballamı ezdinmi anlatabilirmisin sana zahmet bekliyorum cevabını cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…