kizlar merhaba
insallah hepimiz hamile kaliriz sorunsuzca
bi sorum olacak
bende yumurtlama tedavisindeyim suan ve 2 gün önce hayit kürüne basladim..
sabahlari 1 tatli kasigi yiyorum..
bende pcos var,yumurtalar olustu ama 10 mmde kaldilar büyümüyorlar..
acaba bunun bir yan etkisi olur mu tedaviyle beraber?
ilaçlamı büyüdüler canım haytın zararı yık faydası var bende pkoyum inşallah herşey istediğin gibi olur:Saruboceq:
peki arkadaşlar adeti düzene giren varmı
benim prolaktinim yüksekti 1ay kullandım bu defa düşük çıktı sanırım yararı olmuş ama hala hamile değilim ..çok sıkıldım beklemekten başarısız 2 tanede tüp bebek denemem var .umudumu kaybetmek istemiyorum ama yinede ağlayarak geçirdiğim geceler az değil..allah isteyenlere en kısa zamanda bi bebek versin inşallah
:CüvCüv:bende 2-3 gün oldu başlayalı prolaktinim 29 du inşallah düzene girer bian evvel şu adtlerim ve hemen bebek olur çok istiyorum.rabbim herkese nasip etsin inşallah..
Allah emeklerini ve umutlarını boşa çıkarmaz inş.kizlar gecen gün yazmistim size
yumurtalarim 10 mmde kaldilar diye
biz inanamiyoruz hala ama 20mm oldular bikac gün icinde
doktorum bile cok sasirdi,cünkü artik igne degistirmeyi düsünüyormus..
ve bu aksam catlatma ignemi vuruyorum..
cok inanarak yedim ve kim ne derse desin ben buna bagliyorum..
ilac dozu ayni,igne dozu ayni,bikac gün icinde tek farkli olan sey yedigim hayit kürüydü...
inanarak yedigim icin bunun bir vesile oldugunu düsünüyorum...
insallah hepimize faydasi olur
kızlar doktorlar bana tıbben bebek sahibi olmamın mümkün olmadığını sölediler ben ilaçsız asla adet olamıyorum erken menopoz dendi ayrıca rahmim çok küçükmüş tüp bebek bile denesem olmazmış yumurtalıklarım çok küçükmüş daha neler neler... nerdeyse sen öldün haberin yok diyecekler bende moral falan bırakmadılar doktorlar acaba hastalarını dahada hasta etmek için mi doktor olmuşlar anlamıyorum tek sizler sayesinde moral buluyorum yardım din bana rahim ve yuurtalık büyütmek için önereceğiniz bişi ilaç falan var mı inanın size doktorlardan daha çok güveniyorum
meraba arkadaşlar benim adet düzenimm 35 gün yada 35günden birkaç gün uzun oluyor doktor hormon etsi falan yaptı tüm değrlerim normal çıktı ama ben yumurtlama günümü heseplayamıyorum sizce ne yapmalıyımmmçok moralim bozuluooo lütfen yardımcı olun hangi otlardan kullanmam lazım daha düzenli olması için
canım hayıt tohumu çayı kullanıyoruz sende kullan adetlerinin erken olmasına yardım eder ama en az üç ay kullanacaksın ancak etki ediyor yumurtlama gününü hesaplamak için gebelik testleri gibi testler var onları kullanbilirsin eczanede satılıyor
kizlar gecen gün yazmistim size
yumurtalarim 10 mmde kaldilar diye
biz inanamiyoruz hala ama 20mm oldular bikac gün icinde
doktorum bile cok sasirdi,cünkü artik igne degistirmeyi düsünüyormus..
ve bu aksam catlatma ignemi vuruyorum..
cok inanarak yedim ve kim ne derse desin ben buna bagliyorum..
ilac dozu ayni,igne dozu ayni,bikac gün icinde tek farkli olan sey yedigim hayit kürüydü...
inanarak yedigim icin bunun bir vesile oldugunu düsünüyorum...
insallah hepimize faydasi olur