hayıt kullanıyorum ve adet olamıyorum
selam canım ne zmandır hayıtı kullanıyorsun?etkisini anca 3 ayda gösteriyor içmeyedevam et canım bide soğan kürünü denesene oda çok faydalımış ben içiyorum hayıtı çok şükür adetim düzelmeye başladı sende devam et
bi süredir içiyorum ama 1 kez adet oldum..3-4 aydır içiyorum..sogan kürünü nasıl yapıcam?
soğan kürünü 1 buçuk bardak klorsuz suyu kaynatıp içine kabuklarını soyulmuş 1 soğanı 4 e bölüp 3 dk kaynat ılınınca süzüp içeceksin günde 2 kez aç karnına yapılacak canım inşalah faydasını görürsün bende yapmak istiyorum ramazandan sonra başlıcam midemde sorun var ama napalım bebk için herşeyi yaparım canım
Arkadaslar bende hamile kalamıyorum.gecen yıl bir düşük birde ölü dogum yaptım.dogum sezeryendi ne olduysa zaten ameliyattan sonra oldu.adet düzenim altüst oldu.miktarı azaldı.sanırım üzüntüden oldu.korunmadıgım halde bir yıldır hamile kalamıyorum.gecen hafta civanpercemi coban cantası ve aslanpencesi kürüne basladım.sabahları karanfil tohumu yiyorum ve maydonoz suyu buharına oturuyorum umarım sonuc verir.hamile kalınca bebeğimin yasayacakmı diyede korkuyorum.bende kan pıhtılasmasıda var.allah herseyin en hayırlısını versin.dilemek bizden hayırlıysa vermek ondan artık.....
papataya lale adet oluyor muydun peki sen canım.kaç yaşındasın.başka bişey kullandınmı 2 ay sürekli mi yaptın soğanı.hangi ilacı kullandın.şu an ne durumdasın adetlerin düzeldimi bari.
inş. düzelmiştir.hayıt civanperçemi içtinmi. yoksa sadece soğan ve ilaçlamı düştü fsh ın.ilacının adı ne ve soğanı kaç gün ve nasıl yaptın canım yazarsan çok memnun kalırım sağol şimdiden
canım yaaa bu kadar karamsar olma nolur strestende fsh yükselir biliyormusun üzlme herşey güzel olcak diye düşn bak görürsün hayat ne mucizelerle dolu canını sıkma olurmu soğan kürünü hayıtı iç bak görürsün düşecek sende hamile kalcaksın ben akşam hepimiz için dua etim canım allahım kabul etmiştir inşallah sesimizi duymuştur azmle devam edeceğiz duyduğumuzu yapacağız bak bide ben arjınmax diye bir vitamin aldım bu vitamin hormonları düzene sokuyormuş burada bir arkadaş hamile kalmış canım bende denicem istrsen sende dene üzülme tamammı canımMerhaba canım dhea 25 mg kullandım iki ay ama şimdi bulamıyoruz devam edemiyorum adetimde ilk gecikmesinde doktora gitmiştim zaten ozaman erken menepoz dendi sanırım farlutel gibi birşeydi adı onunla adetim getirtildi ve adetin 5. günü cyclo-prognava draje kullanmaya başladım ilk öğrendiğim aydan itibarende adet bitiminden sonra 15 gün bir sabah bir akşam soğan kürü yaptım bu ay 3üncü ayım 1 ay daha soğan kürü yapıcam ibrahim saraçoğlunun bürosunu arayarak bu bilgiyi almıştım 4 ay soğan kürü 5. ay 21 gün incir kürü yapılıcakmış ben fsh değerim düşmeye devam etsede bir ay daha soğan kürü yaptıktan sonra incir kürünüde yapıcam Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah şu varki gittiğiniz doktorun iyimser ve umutla bakması çok önemli ben fsh değeri 20 nin altına düşse diye beklerken düştü önceki gittiğim doktorta tüp bebek olmadığı için başka doktora gidip tüp bebek için değerlerim müsait yaptırmak istiyorum dedim bana birkez yükselince tekrar düşsede başarılı olunmaz ama siz istediğiniz için yapalım dedi ve bende morel felan koymadı şimdi ne yapcağımı bilemiyorum yaptırsammı yaptırmasammı karar veremiyorum kısaca fsh değeri dahada düşmesi için beklemeyi tercih etsem tekrar yükselmesinden korkuyorummafoldumben
Allah razı olsun kızlar valla yüzümü güldürdünüz Rabbim hepimize hayırlısıyla bebişler versin bakalım daha hasta olmama 2 haftavar tüp bebek konusunda gelişme olursa bilgi veririm