Merhaba canım dhea 25 mg kullandım iki ay ama şimdi bulamıyoruz devam edemiyorum adetimde ilk gecikmesinde doktora gitmiştim zaten ozaman erken menepoz dendi sanırım farlutel gibi birşeydi adı onunla adetim getirtildi ve adetin 5. günü cyclo-prognava draje kullanmaya başladım ilk öğrendiğim aydan itibarende adet bitiminden sonra 15 gün bir sabah bir akşam soğan kürü yaptım bu ay 3üncü ayım 1 ay daha soğan kürü yapıcam ibrahim saraçoğlunun bürosunu arayarak bu bilgiyi almıştım 4 ay soğan kürü 5. ay 21 gün incir kürü yapılıcakmış ben fsh değerim düşmeye devam etsede bir ay daha soğan kürü yaptıktan sonra incir kürünüde yapıcam Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah şu varki gittiğiniz doktorun iyimser ve umutla bakması çok önemli ben fsh değeri 20 nin altına düşse diye beklerken düştü önceki gittiğim doktorta tüp bebek olmadığı için başka doktora gidip tüp bebek için değerlerim müsait yaptırmak istiyorum dedim bana birkez yükselince tekrar düşsede başarılı olunmaz ama siz istediğiniz için yapalım dedi ve bende morel felan koymadı şimdi ne yapcağımı bilemiyorum yaptırsammı yaptırmasammı karar veremiyorum kısaca fsh değeri dahada düşmesi için beklemeyi tercih etsem tekrar yükselmesinden korkuyorummafoldumben