Denemekte fayda var bal tarcin corekotuda kullansağol canım üzmüyorum kendimi ama sıkıntılarımın çözümü varsa diye işte elimden geleni yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denemekte fayda var bal tarcin corekotuda kullansağol canım üzmüyorum kendimi ama sıkıntılarımın çözümü varsa diye işte elimden geleni yapıyorum
kilo yapmasın?Denemekte fayda var bal tarcin corekotuda kullan
Yapsin kiz fayda etsin yeterki:)kilo yapmasın?
ay fayda etsin ama kilo yapmasın zaten yeteri kadar var bendeYapsin kiz fayda etsin yeterki:)
Birsey olmazzzz findik fistik ye saglikli beslennay fayda etsin ama kilo yapmasın zaten yeteri kadar var bende
Ya bu hayit etki ettimi gercekten canim benim adet duzensizligim yok miktari az sadece cogaltirmi buKizlar merhaba. 3. ayıma girdim ben hayıt otunda,ek olarak inofolik kullaniyorum gunde 1 toz tablet. Onceden hic adet olamazdim ilacsiz ve pcoluyum. Suan cok sukur 3. adetim baslicak.
Bunu kullanip hamile kalanlar kac ay icti acaba?
Ya bu hayit etki ettimi gercekten canim benim adet duzensizligim yok miktari az sadece cogaltirmi bu
Ya ben gecen ay yaptim oyle olmadi ama kac ayda etki ediyor kiValla ilac kullanmadan olamiyordum ben. Gercekten etki ediyo duzenli kullaniyorum,sabah ac karina+ aksam uyumadan once. Çoğaltacagindan eminim gecen ay benim dolu dolu 5 gun surdu
Valla bilemiyorum herkeste farklı etki gösteriyor demekkiYa ben gecen ay yaptim oyle olmadi ama kac ayda etki ediyor ki
Sen normalde az mi oluyordunValla bilemiyorum herkeste farklı etki gösteriyor demekki
Valla ilac kullanmadan olamiyordum ben. Gercekten etki ediyo duzenli kullaniyorum,sabah ac karina+ aksam uyumadan once. Çoğaltacagindan eminim gecen ay benim dolu dolu 5 gun surdu
Meraba canim. Hapini falan kullanma bence direk kendisini al aktarda cektir bitaz toz olsun, sabah aksam ac karnina demle bi tatli kasigi. Bende inofolic kullaniyodum beraberinde ama onu biraktim yinede oldum gecen ay. Lh duzeyim 24tu 7ye dustu. Tadi cok kotu biliyorum ama lutfen dene bi 6 ay ilaclarda dengeni bozma. Umarim rabbim tez zamanda verir şifamizi..Selam cnm.bende ilacsiz regl olamiuorum pkoyum.hayit tohumunu kaynatiyor musun sen.nekadar sure sonra kullandiktan sonra adetlerin kendi gelmye basladi???mecitefendi hayit suyu warmis o nasil acaba????bu arada bnde kullaniuorum inofolic combi
Kizlar merhaba. 3. ayıma girdim ben hayıt otunda,ek olarak inofolik kullaniyorum gunde 1 toz tablet. Onceden hic adet olamazdim ilacsiz ve pcoluyum. Suan cok sukur 3. adetim baslicak.
Bunu kullanip hamile kalanlar kac ay icti acaba?
Demliyorum canim. Aktardan cektirip aliyorum toz oluyo biraz, bi bardak suda demleyip suzup iciyorum sabah aksam ac karnina. Butun degerlerim normale dondu sukurler olsun.Kaynatipmi iciyorsun peki cnim?
Nasil kullaniyorsun???
Demliyorum canim. Aktardan cektirip aliyorum toz oluyo biraz, bi bardak suda demleyip suzup iciyorum sabah aksam ac karnina. Butun degerlerim normale dondu sukurler olsun.