çörek otu+bal+tarçın kürü denesen. bu kürle anne olanlar çok var.araştırıp bakabilirsin.inşş sende faydasını görürsün
saol canım bunların oranları nedir birde agnucaston adet gecikmesi yaparmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çörek otu+bal+tarçın kürü denesen. bu kürle anne olanlar çok var.araştırıp bakabilirsin.inşş sende faydasını görürsün
adetiniz düzene girdimi arkadaşlar?hayıt içerek...
kızlar benim adetim iki aydır kanama şeklinde değil de kahverengi bir akıntı şeklinde yarın doktora gideceğim ama acaba hayıtın bana da faydası oldu mu? daha önce bu durumu yaşayan var mı?
canım ben daha ilk aydan faydasını gördüm ama soğan kürüyle beraber uyguluyorum.ilk kullandığım günden itibaren tam bir ay sonra adet oldum şimdi ikinci aydayım.bakalım bu ayda düzenli olacakmı?
ama birde şunu söyleyim bende tüylenme vardı hormon bozukluğu olanlar bilir tüyler hızlı uzuyor falan( ama tüylerin uzama hızınıda etkiledi galiba
saol canım bunların oranları nedir birde agnucaston adet gecikmesi yaparmı
pekı ıkısını nasıl kullandınız..ben sogan ıcerken hayıtı gunde 1 bardak ıcıyorum,sogan bıtınce de 2 bardak..en son 26 mayısta adet oldum,bakalım bır daha ne zaman olcam..bu 3. Sogan kurum ama 4 gun gecıkmelı basladım..bu arada bır arkadas hayıt LH hormonunu yukseltıyo demıs,bende tam trsını okudum..benım LH hormonum yuksek,kullandıktan sonra da hıc tahlıl yaptırmadım..adet olunca yaptırayım bare
mrb arkdslar benm dhea-s hormonum ve prolaktin hormonm yuksek sac doklmem ve tuylenmem var d kontrl hapı 1 ay kullandım kulanmak ıstemıorm artk ama hayıt tohumunn saç döktüğünü duydum doğrumuzaten saçlarım çok döküldü korkuyorum ıcmeye sızlerde saç döktümü_? bılen varsa özeldn msj atarsa cok sevınırım
ben uzunca bı süredir hayıt içere regli görüyorum tahmını 5 6 aydır içiyorum saç dökülmem çok fazla hayıtın yapabılecegını hiç düşünmemiştim. nereden okudunuz saç döktüğünü hayıtın? eger hayıttan kaynaklanıyosa ne yapacagım ben şimdi hayıtsız reglı olamıyorum
merhaba kujum. sen hayıtı ne kadar içince regl olmaya başladın. tohumunumu u yapıyorsun. günde 2 bardak mı. ben 3 4 aydırtohuunu içiyorum düzneli olarak arada bir unuttuğum oluyor birka gğndür de içmiyorum. neyse olmadım yani .benim prolaktin yüksek.
benden sonra ses çıkmamış ben son durumu belirteyim o zaman..bugün idrar testi yaptım çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm:)))))))))))))))))))))))))))) yarında sırada kan tahlilki var hayırlısı olur inşallah:)))
canım kan tahlilinde güzel çıkar inşallah.bebişin hayırlı olsun şimdiden.ben şunu merak etdim.hayıtı 2 aydır içiyorum demişsinya.fsh kaçlardaydı.sorunun neydi?
canım geçmiş olsun ..inşallah faydalı olacaktır sanada:)
ben hayıt suyunu da almıştım ama bi bardak falan şiçmişimdir tohumu daha doğal gibi gelmişti bana..aktardan alabilirsin tohumunu..pahalı bişey değil zaten .günde iki defa bir su bardağı kaynamış suya bir tatlı kaşığı kadar tohumundan atıp 5-10 dakika dinlendirip içtim ben ..zaten çok içmedim iki ay yetti galiba:)) biraz kötü gelebilir tadı kokusu ama inan değiyor..ve son olarak tam 30 günde gördüm adeti..şimdiden şifa olsun :))[/Q
Amin herkese şifa olsun inş:) hem suyunu aldım hemde bı kavonoz içinde hayıtla karışık bıtkıler olan vardı onuda aldım. bıtınce tohumunu alırım. bugun bırıncı gunum bakalım ıns banada faydası olur kıstlerım gıder bu arada soğan suyuda ıcıomusun? cvp verdıgın ıcın cok tesekkur ederım :)