bizimde bir yıl oldu ve ben pcosluyum.artık beklemk istemiyorum gidicem ama hiç doktor hastane içimden gelmiyor.sende de pco mu vardı
bende de polikistik over var yumurta gelişimi ve çatlayamama durumu var(
umarım çözülecek bu sorunlar...
ben soğan kürü de yaptım bitti bu arada metformin 850 mg günde 1 tane içiyorum yumurta kalitesi ve adet düzeni için faydalıymış..
bicim metformin 850mg kullanıyorum bende ama günde 2 kere alıyorum . doktor öyle önermişti. özel bi nedeni mi var ?
adete 1-2 gün kala tatlı isteği olur bende ama öyle iştah açılması olmaz kaç gün var beklenen adetine?
inşallah hamilesindir :))
hayıtla hamile kalan çok kişi olmuş okuduğum kadarıyla inşallah biz de onlardan birileri olacağız :))
canım bende senle aynı durumdayım ve aynı sorunun yanıtını arıyorum. 4cm çikolata kistim var ve 3 ay içinde hamile kalamazsam laparoskopi yapılacak. dr. ilk günden sonra 12.13.14. gün ilişkiye girin dedi. kalkmayacağım hatta bacaklarımı yukarı kaldırıp uzanacağım. ama bu hayıt tohumunu da denemek istiyorum. ama diğer yandan da kiste olumusz bir etkisinin olmasından korkuyorum :44:Arkadaşlar ben endometriozis hastasıyım adetlerim erken ve çok fazla kanamalı oluyor benimle aynı durumda olup kullanan varmı genelde burdaki arkadaşlar pco lu ve adet olamama sorunu yaşıyor benimkisi tam tersi adetlerim aşırı kanamalı oluyor ben hamile kalabilmek için kullanmak istiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar bi zararı olurmu adet kanamamı arttırırmı acaba
kızlar 25 yaşındayım pcoluyum LH:20 buradan okuyup hayıt kullanmaya başlamışdım son 1 aydır hayıt içiyorum reglim geçen ay 21de olmuşdu bu ay ise 19da oldu yanı tam 28. günümde oldum hayıt mucize gibi:)benım 2 3 ayda bı regli oluyorum normalde çok mutluyum
Canım Lh hormonunda düşme gözlemlersen test neticelerinde bize yazar mısın... benim de Lh çok yüksek adetin 3. günü...
kanama çoksa azaltır azsa çoğaltır diyor internette canım...Arkadaşlar ben endometriozis hastasıyım adetlerim erken ve çok fazla kanamalı oluyor benimle aynı durumda olup kullanan varmı genelde burdaki arkadaşlar pco lu ve adet olamama sorunu yaşıyor benimkisi tam tersi adetlerim aşırı kanamalı oluyor ben hamile kalabilmek için kullanmak istiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar bi zararı olurmu adet kanamamı arttırırmı acaba
yarın gidicem doktora sonuçlarımı yazarım size
hayıtı uzun süreli kullanımda zararı varmıdır acaba
Selam kızlar...ben östrojen hapı kullanıyorum...ama hayıtada baslamak ıstıyorum.hayıtın östrojenı düsürdugunu duymustm,ee hapıda ıcıyorum nsl olacak szce hap bıtıncemı ıcsem hayıtı?
mesaj kutun dolmuş canım temizlemen gerekli yazdıklarımız gitmez...BETA HCG (1.20
ESTRADİOL 36
FSH 5.06
LH 8.86 fsh la lh degerimi daha siyah yazmışlar ve yanına L harfi koymuşlar düşük diye pek anlamadım düşük mü
PROLAKTİN 17.57
TSH 2.537
bundan ölceki ölçümde LH:19.1 çıkmışdı hayıtla beraber düşmüş.. bu ölçümü reglimin 3. günü yaptırdım geçen ayki LH ölçümüm herhangi bi günde yapılmışdı farkediyor mu?
mesaj kutun dolmuş canım temizlemen gerekli yazdıklarımız gitmez...
buraya yazayım artık buradan okursun canım
canım kesinlikle işe yaramış bunda hemfikiriz zaten...
ama önümüzdeki ay daha iyi anlarsın regl ken de içebilirsin...
doğumdan sonra pko ancak % 40 iyileşme gösteriyormuş o da herkeste değil ama genelde böyleymiş doktorum demişti...
inşallah diğer ay da 17 sinde falan adet görürsün ya da bebeğin gelir... bebek istiyordun canım değil mi sen de?
az yazıştık hatırlamıyorum...
adeti düzenlediğine göre yumurtlamayı da düzenliyordur... siklus ortasında yumurta beyazına benzer şeffaf akıntı oluyorsa yumurtlaman da oluyor demektir işte o zaman korkma her şey yoluna giriyor demektir canım.....
tiroid için içtiğin ilaç işe yaramış o zaman hormon değerin süper...
Lh da dengelenmiş gibi görünüyor canım ama 6 ya da 5 gibi olsa 3. günü Lh değerin neredeyse hiç sorunun kalmayacak canım....
benim 3. günü Lh 17 idi tedavilerden önce sonra da hiç ölçtürmedim düzeldi mi diye...
2 ay klomen + çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bu ay sadece metformin ve hayıt kullanıyorum... Allah ne zaman verecek bilmiyorum ama bebek sahibi olmak istiyorum artık...