Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

bence çayını yapmalısın yine de... o şekilde kullanmak belki zararlı olabilir...5-10 dk kaynar suda zaten o sarı bir renk verecek süzüp sadece o suyu içeceksin... direk tohumların yenmesi bence doğru değil...

hayıt tohumunu tüyler için kullanan arkadaşlar,tüylerin azalacağını düşünmeyin.sadece hormon bozukluğuna bağlı tüylenme varsa onu engelliyor yani daha fazla tüylenmeyi önler en fazla.var olan tüylerden kurtulmanızı sağlamıyor diye biliyorum.

evet aynen öyle varolan tüyleri yok etmez... hormonal bozukluktan sebep çıkan tüylenmeyi önler düzenli içilirse...

annem tv de izlemiş doktor tohumu ezin balla karıstırıp sabahları 1 cay kasıgı bu karısımdan yiyin demiş
belki bir çare olur
3 ay diye biliyorum kullanım süresini

Arkadaşlar merhaba.Bendede pko var kolay hamile kalamıyorum kalıncada düşük yapıyorum.Adetler düzensiz malum.Ben bugün aktara gittim burdan okuduklarımdan edindiğim bilgiyle hayıt aslanpençesi ve civanperçemi alıcaktım.Ama adam başka bi karışım tavsiye etti bana onu aldım.İÇinde c.perçemi, adaçayı, ısırgan, aslanpençesi, hayıt, aynısefa, çobançantası, kantaron, papatya ve meyan kökü var.Acaba diğer üçlüyümü alsaydım diye düşünüyorum şimdi kafam karıştı

aktar banada onu önerdi ama ben onu içmiyorum çünkü hayıt civan perçemi dışındakilerin çoğu adet söktürücü yani gebe kalmak isteyenler için uygun değil hamilelik düşünmüyorsan iyi gelir ama gebe kalmak için 3 ay boyunca düzenli sadece Hayıt içsen yeterli geliyormuş.... ben klomen tedavisi görüyorum... inş.sonuç alacağım olmazsa hayıta ara vermiştim ona devam edeceğim....düşük için gebeliğinde progestan içiyorsun de mi? pko bende de var her klomenden sonra progesteron hormonu hapı içiyorum ben...
bence çok fazla bitkiyi karıştırma önce sadece hayıtı dene çok etkili diyorlar... ben 10 gün kullanmıştım az gelen adetimi arttırmıştı...demek ki faydası var...

Son düzenleme:

Sağol canım bende güvenemedim o karışım duruyo yeniden gidip hayıt aslanpençesi ve civanperçemi aldım.Üçünden bi tutam atıp içmeye başladım.Aslanpençesini rahimi kuvvetlendiriyo diye içmek istiyorum.Gebe kalmaya çalışıyorum 8 aydır falan adet düzene girerse işim kolaylaşır belki diye düşünüyorum.Doktorum progestan falan vermedi gebelik öncesi.Ama gebelikte alıyorum bişey değişmedi nasip bakalım.Doktora ısrarla şu ilacı alıyımmı bunu yapıyımmı diye soruyorum ama hayır diyo ilaca doydu vücudun kendiliğinden bikaç ay daha gelmesini bekleyelim diyo

iyi yapmışsın onları alıp içmekle canım...
biz de 8 aydır deniyoruz...2 yıllık evliyim bakalım ne zaman gelecek miniklerimiz?
inşallah Allah gönlüne göre versin canım...
ilaçların yan etkileri daha fazla tabi bitkiler sağlıklı...

selam kızlar
hayıt tohumunu kullanmak istiyorum
fakat nasıl hangi döngülerde kullanacağımı bilmiyorum
yardımcı olabilirsiniz bana ?

selam kızlar
hayıt tohumunu kullanmak istiyorum
fakat nasıl hangi döngülerde kullanacağımı bilmiyorum
yardımcı olabilirsiniz bana ?

merhaba diğer topicte de yazdım buraya da yapıştırayım canım görmediysen...

""hayıt tohumu aktardan alıp kaynamış suya 1 çay kaşığı çok dolu olmasın atıp 5 dk beklet karıştır sarı suyu çıkacak ve süzerek bir bardağa al azıcık şeker ve 1-2 damla da limon ekle karıştır sabah 1 fincan akşam 1 fincan 3 ay boyunca ara vermeden içildiğinde hormonları düzenleyip kısırlık sorununu çözüyormuş internette yazan bu aktar da doğruladı bunu çok kişi faydasını görmüş...""
diye cevap yazmıştım sana...

Arkadaşlar bunu adetliyken bırakıyomuyuz? ben bıraktım adetlerim düzenliydi ama 5-6 gün sürerken şimdi 3-4güne düştü ..ilginç.

Arkadaşlar bunu adetliyken bırakıyomuyuz? ben bıraktım adetlerim düzenliydi ama 5-6 gün sürerken şimdi 3-4güne düştü ..ilginç.

ben adet dönemimde de içmiştim adetim azdır ama hayıt tohumu arttırmıştı adetimi...
kesintisiz 2-3 ay içmek gerekiyormuş düzenli adet için... adetlerin düzenli ve hormonlarında sorun yoksa içmene gerek yok... sen ne için içiyorsun?

Son düzenleme:
kızlar merhaba birşey danışcam bu hayıt tohumu adet düzensiliğine iyi geliyormuş peki yumurtalık kistinede iyi geliyormudur

kızlar merhaba birşey danışcam bu hayıt tohumu adet düzensiliğine iyi geliyormuş peki yumurtalık kistinede iyi geliyormudur

yumurtalık kisti hakkında büyük kistse eğer iyi gelip gelmediğini bilmiyorum ama bende polikistik over var benim hormonlarıma iyi gelmişti....
küçük küçük çatlamayan yumurta kistleri var bende yani.... şimdi klomen tedavisi görüyorum öncesinde hayıt içmiştim iyi gelmişti...

merhabaa
bana da doktorum agnus castus tablet ilacini verdi adetimi düzene sokacakmis 35-45 günde bir oluyorum ben. yumurtaliklarimda bir sorun cikmadi.
bu söyledigim ilaci kullanip adeti düzene giren ve hamile kalan varmi???

merhabaa
bana da doktorum agnus castus tablet ilacini verdi adetimi düzene sokacakmis 35-45 günde bir oluyorum ben. yumurtaliklarimda bir sorun cikmadi.
bu söyledigim ilaci kullanip adeti düzene giren ve hamile kalan varmi???

merhaba;
doktorunuz size hayıt bitkisinin ilacını vermiş daha önce hiç bir doktor tavsiyesiyle alındığını duymamıştım ilginç geldi...
hayıt tohumu adeti düzenlediğine göre bu ilaç da işe yarıyordur herhalde ama ben kullanmadım bilmiyorum.. kullanan varsa cevap yazarlar...

Son düzenleme:
evet cnm hamileyim hayırlısıyla bebeğim geldi rabbim herkese nasip etsin hayıttan kaçmayın hayıt bana çok yaradı

merhaba siz yazalı çok olmuş gerçi haziranda yazmışsınız ama yeni gördüm yazınızı hamileliğiniz nasıl gidiyor iyidir inşallah?
birşey soracağım kaç aylık hayıt tedavisi sonrasında hamile kaldınız?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar burasını yeni keşfettim ve bu site sayesinde hayıtıda yeni keşfettim..ben 11 aylık evliyim ve 7 aydır bebek için uğraşıyoruz. hormon testi yaptırdım değerlerimi size yazıyorum.
DHEA-SO4: 105 - Prolaktin: 10,5 - Total testesteron: 25,9 - TSH: 1,23 - LH: 9,11 - FSH: 8,58 - E2: 31,8 ve maalesef progesteronum 0,2 çıktı. Progesteronum dışında sorun yok gibi gözüküyor ama doktor normal yollarla gebe kalamazsın dedi. ilk duyduğumda çöktüm resmen.ilaç tedavisine başlamak istemiyorum hemen.sizlerin sayesinde hayıt tohumunu duydum ve 3 gün önce aktardan hazırlanmış suyunu alıp kullanmaya başladım. sizce kullanmamda bi sakınca olurmu,progesteronumun yükselmesine fayda edermi acaba, kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

kızlar hayıt suyu kullanırken baş dönmesi ve baş ağrısı yaşadınız mı? ben de çok baş dönmesi ve baş ağrısı oluyo..hormonları değiştirdiği için mi böyle acaba yoksa başka sebepten mi? bir de bu ay adetim biraz daha miktar olarak fazla oldu..hormonlarımın değiştiğini hissediyorum sanki

ızlar hormon sonuçlarımı aldım

FSH:6.01
LH:19.41
PROGESTERON:0.160
TESTESTERON:0.156
PROLAKTİN:6.49

kızlar doktorum sadece lh düşürmen lazım dedi yolladı benı hiç bişey açıklamadı. bıkdım vallahı hastane kapılarında burunlarından kıl aldırmıyolar dogru dürüst ne napcam hastalıgım ne boyutta anlatmıyolar. siz bı yardımcı olu verin ne ne değil doktor LH kırman lazım dedi kıramazsan ilaç başlayacagız dedi. nasıl kırbılırım lh degerini. agdetlerim düzensiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…