ben yarım çay kaşığı hayıtı ağzıma alıyorum. çiğniyorum. çayını filan yapmıyorum. çayı felaket içemedim. ama ağzımda çiğnemek daha iyi. acı bi tadı var. zaten suyla hemen yutuyorum. zor değil.
lazere gidiyorum. bazı yerlerede ağda yapıyorum. valla bu tüy kıl sorunu ancak mezarda biter heralde...:44:
hayıt tohumunu tüyler için kullanan arkadaşlar,tüylerin azalacağını düşünmeyin.sadece hormon bozukluğuna bağlı tüylenme varsa onu engelliyor yani daha fazla tüylenmeyi önler en fazla.var olan tüylerden kurtulmanızı sağlamıyor diye biliyorum.
hayıt tohumunu tüyler için kullanan arkadaşlar,tüylerin azalacağını düşünmeyin.sadece hormon bozukluğuna bağlı tüylenme varsa onu engelliyor yani daha fazla tüylenmeyi önler en fazla.var olan tüylerden kurtulmanızı sağlamıyor diye biliyorum.
Arkadaşlar merhaba.Bendede pko var kolay hamile kalamıyorum kalıncada düşük yapıyorum.Adetler düzensiz malum.Ben bugün aktara gittim burdan okuduklarımdan edindiğim bilgiyle hayıt aslanpençesi ve civanperçemi alıcaktım.Ama adam başka bi karışım tavsiye etti bana onu aldım.İÇinde c.perçemi, adaçayı, ısırgan, aslanpençesi, hayıt, aynısefa, çobançantası, kantaron, papatya ve meyan kökü var.Acaba diğer üçlüyümü alsaydım diye düşünüyorum şimdi kafam karıştı
aktar banada onu önerdi ama ben onu içmiyorum çünkü hayıt civan perçemi dışındakilerin çoğu adet söktürücü yani gebe kalmak isteyenler için uygun değil hamilelik düşünmüyorsan iyi gelir ama gebe kalmak için 3 ay boyunca düzenli sadece Hayıt içsen yeterli geliyormuş.... ben klomen tedavisi görüyorum... inş.sonuç alacağım olmazsa hayıta ara vermiştim ona devam edeceğim....düşük için gebeliğinde progestan içiyorsun de mi? pko bende de var her klomenden sonra progesteron hormonu hapı içiyorum ben...
bence çok fazla bitkiyi karıştırma önce sadece hayıtı dene çok etkili diyorlar... ben 10 gün kullanmıştım az gelen adetimi arttırmıştı...demek ki faydası var...
Sağol canım bende güvenemedim o karışım duruyo yeniden gidip hayıt aslanpençesi ve civanperçemi aldım.Üçünden bi tutam atıp içmeye başladım.Aslanpençesini rahimi kuvvetlendiriyo diye içmek istiyorum.Gebe kalmaya çalışıyorum 8 aydır falan adet düzene girerse işim kolaylaşır belki diye düşünüyorum.Doktorum progestan falan vermedi gebelik öncesi.Ama gebelikte alıyorum bişey değişmedi nasip bakalım.Doktora ısrarla şu ilacı alıyımmı bunu yapıyımmı diye soruyorum ama hayır diyo ilaca doydu vücudun kendiliğinden bikaç ay daha gelmesini bekleyelim diyo
selam kızlar
hayıt tohumunu kullanmak istiyorum
fakat nasıl hangi döngülerde kullanacağımı bilmiyorum
yardımcı olabilirsiniz bana ?
Arkadaşlar bunu adetliyken bırakıyomuyuz? ben bıraktım adetlerim düzenliydi ama 5-6 gün sürerken şimdi 3-4güne düştü ..ilginç.
kızlar merhaba birşey danışcam bu hayıt tohumu adet düzensiliğine iyi geliyormuş peki yumurtalık kistinede iyi geliyormudur
merhabaa
bana da doktorum agnus castus tablet ilacini verdi adetimi düzene sokacakmis 35-45 günde bir oluyorum ben. yumurtaliklarimda bir sorun cikmadi.
bu söyledigim ilaci kullanip adeti düzene giren ve hamile kalan varmi???
evet cnm hamileyimhayırlısıyla bebeğim geldi rabbim herkese nasip etsin hayıttan kaçmayın hayıt bana çok yaradı