Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

Arkadaslar 2 aydir agnus castus,Türkce adi sanirim hayit hapi iciyorum,arada gün asiri aslan pencesi cayi.
Yalniz 2 aydir 20-21 günde adetim geliyor,3 hafta biraz erken degilmi,nerdeyse 10 güün erken oluyorum.
Diyecegim o ki,bu hapi adetliyken de aliyorum,o sürede almazsam 28-30 günde bir olur muyum.
Siz adetliyken ara veriyormusunuz bu hapa.
Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Birde 3 ay kullanmam gerek degil mi bu hapi en az?

hamile kalmış arkdaşlar ben pko içinn hayıt kullandım adetlerim düzeldi bu ay kendiliğinden yumurtam çatladı adet gecikmesi iki gündür oldu kasıklarımda ağrı oluyor adet olldum alacam gibi ağrılar ama wc gittiğimde beyaz akıntı var bu bir belirtimidir sizce yardımcı olursanız çok seninirim

bu forumu kim kurduysa allah razi olsun ondan :)
birsuru sey ogrenip paylasabiliyoruz yardimci oluyoruz birbirimize.

kizlar benim de ostrojenim dusuk, endokrinologum bana hayit otundan ziyade soya urunleri onerdi. soya fasulyesi, soya filizi, soya sutu gibi.
yabanci kaynaklari okudum da orda da en fazla kullanilanlar soya urunleri ve tofu(soyadan yapiliyor).

soya sutunun zararlari gdosu falan henuz kanitlanmis degil oyle soylentiler var, hatta bazi amerikan yayinlari en gdosuz urun falan diye yazmislar soya sutunu. yani bunlarin kesinlesmesi icin heralde daha yillar boyu denenmesi test edilmesi gerekiyor. ona bakarsaniz hayit otunun da uzun donemli sonuclari belli degil belki ostrojenimizi yukseltirken baska seylere zarar veriyordur?
diyecegim o ki ben de hayit otunu deneyecegim ama ondan ziyade soya sutunun daha etkili oldugunu soylemek istedim, tabi abartmadan gunde 1 bardak kadar icmek lazim sanirim. herseyin fazlasi zarar.
herkese gecmis olsun.

bu forumu kim kurduysa allah razi olsun ondan :)
birsuru sey ogrenip paylasabiliyoruz yardimci oluyoruz birbirimize.

kizlar benim de ostrojenim dusuk, endokrinologum bana hayit otundan ziyade soya urunleri onerdi. soya fasulyesi, soya filizi, soya sutu gibi.
yabanci kaynaklari okudum da orda da en fazla kullanilanlar soya urunleri ve tofu(soyadan yapiliyor).

soya sutunun zararlari gdosu falan henuz kanitlanmis degil oyle soylentiler var, hatta bazi amerikan yayinlari en gdosuz urun falan diye yazmislar soya sutunu. yani bunlarin kesinlesmesi icin heralde daha yillar boyu denenmesi test edilmesi gerekiyor. ona bakarsaniz hayit otunun da uzun donemli sonuclari belli degil belki ostrojenimizi yukseltirken baska seylere zarar veriyordur?
diyecegim o ki ben de hayit otunu deneyecegim ama ondan ziyade soya sutunun daha etkili oldugunu soylemek istedim, tabi abartmadan gunde 1 bardak kadar icmek lazim sanirim. herseyin fazlasi zarar.
herkese gecmis olsun.

Soya sütünü ben hiç biyerde bulamadım yalnız siz nerden alıyosunuz ne markette var ne aktarda:S

Soya sütünü ben hiç biyerde bulamadım yalnız siz nerden alıyosunuz ne markette var ne aktarda:S

buyuk marketlerde var canim. carrefoursalarda migroslarda var, ucler marketlerde var, yani buyuk magazalara bak. yani istanbulda boyle ama diger illeri bilemiyorum yine de migroslara bak orda sut reyonlarinda oluyor, yoksa orda gorevli var ona soyle getirtiyorlar. sut reyonunda kocaman alprosoya sutleri var cikolatalisi sadesi falan. ama en faydali olan sekersiz ve tuzsuz olan yani tamamen sade olan. cikolatalisi ve cileklisi cok yapay madde iceriyor yarardan cok zarar.

evet cnm hamileyim :KK64::KK64::KK64: hayırlısıyla bebeğim geldi rabbim herkese nasip etsin hayıttan kaçmayın hayıt bana çok yaradı

hayırlı olsun cnm Allah kucağınada almayı nasip etsin.bende de pko var.sana bikaç soru sorabilirmiyim?hayıtı sen ne zamandır kullanıyosun,ne zamanlar ve ne kadar içiyosun?hamile olduğunu öğrenene kadar içmeye devam ettinmi?tekrar hayırlı olsun.cvplarını bekliyorum.

hayırlı olsun cnm Allah kucağınada almayı nasip etsin.bende de pko var.sana bikaç soru sorabilirmiyim?hayıtı sen ne zamandır kullanıyosun,ne zamanlar ve ne kadar içiyosun?hamile olduğunu öğrenene kadar içmeye devam ettinmi?tekrar hayırlı olsun.cvplarını bekliyorum.
çok tşk ederim hayırlısı olur inş tabi sorabilirsi
cnm 3 ay kullandım
sabah aç karnına akşam yatmadan 1 su bardağı içiyordum
ben hamile olduğumu bilmiyordum tam 3 ay içtim hamile olmasaydımda bırakacaktım zararlı falan denildi ben bıraktım bi kaç gün sonra test pozitif çıktı
yapılışı 1 bardak kaynar suyun içine 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu atıyordum çay altlığıyla kapatıyordum üstüne 5 10 dk bırakıyordum demlendkten sonra ılık içiyordum
umarım sendede işe yarar merak ettiklerini sorabilirsin

çok tşk ederim hayırlısı olur inş tabi sorabilirsi
cnm 3 ay kullandım
sabah aç karnına akşam yatmadan 1 su bardağı içiyordum
ben hamile olduğumu bilmiyordum tam 3 ay içtim hamile olmasaydımda bırakacaktım zararlı falan denildi ben bıraktım bi kaç gün sonra test pozitif çıktı
yapılışı 1 bardak kaynar suyun içine 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu atıyordum çay altlığıyla kapatıyordum üstüne 5 10 dk bırakıyordum demlendkten sonra ılık içiyordum
umarım sendede işe yarar merak ettiklerini sorabilirsin
cnm msj atamıyorum özelden.msj sayım yeterli değilmiş.
msjına çok sevindim.bende pko var ve ot çöp ilaç bişey içmeden adet olamıyorum.yumurta gelişimi yapan ilaçlarla ancak gelişiyo ve 2 tane falan yumurta ancak gelişiyor.bi çözüm arıyorum.hayıtı bende 3-4 hafta içtim.sonra aşılama yapıldı bişey olur die içmeyi bıraktım.tabi aşılama tutmadı.senin yazdıklarını okuduktan sonra geri başladım içmeye. senin pko hangi seviyedeydi?ne gibi belirtileri oluyodu?
sen bana umut oldun..

cnm msj atamıyorum özelden.msj sayım yeterli değilmiş.
msjına çok sevindim.bende pko var ve ot çöp ilaç bişey içmeden adet olamıyorum.yumurta gelişimi yapan ilaçlarla ancak gelişiyo ve 2 tane falan yumurta ancak gelişiyor.bi çözüm arıyorum.hayıtı bende 3-4 hafta içtim.sonra aşılama yapıldı bişey olur die içmeyi bıraktım.tabi aşılama tutmadı.senin yazdıklarını okuduktan sonra geri başladım içmeye. senin pko hangi seviyedeydi?ne gibi belirtileri oluyodu?
sen bana umut oldun..
canım hiç umutsuzlanma bebişler geleceği zamnı çok ii bilir ama yerinde olsam tedaviye ara ver birz benim adetlerim düzensizde ya ilaçla adet görüyordum yada 3 4 ayda bir görüuordum tüylenme vardı kilo artışı vardı tsh yüksekti ama çok şükür şuan tsh içinde tadavi görüyorum adetler duzeldi bebişim geldi ben tedaviye başladım 3 ay klomen kullandım baktım olmuyor en büüyen yumurtam 7 mm oluyordu ve dahaa gelişmiyordu ara verdim bi kaç ay ve hayıtı duydum başladım rabbim sana ve bizim gibilere nasip eder inşllah
çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...:)))))))))))

çok tşk ederim güzel düşüncelerin için cnm

BENDE AKTARDAN HAYIT SUYUNU ALDIM 15 GÜN İÇERİSİNDE ETKİSİNİ GÖSTERDİ.21. GÜNÜMDE ADET OLDUM BU KADAR İŞE YARAYACAĞI AKLIMA BİLE GELMEZDİ.15 GÜN HİÇ AKSATMADAN SABAH VE AKŞAM YEMEKTEN HEMEN SONRA İÇTİM.ADET DÜZENSİZLİĞİ YAŞIYORUM 2 YILDIR İLAÇLA ADET GÖRÜYORDUM.7 AYLIK EVLİYİM VE BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN ADET OLMAMI SAĞLADI HEMDE Bİ TANE BİLE İLAÇ İÇMEDEN BUNU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM 3 AY BOYUNCA DÜZELİ OLARAK KULLLANMAYA DEVAM EDİCEM İNŞALLAH BEBEK SAHİBİ OLURUM ALLAHIN VERDİĞİ Bİ MUCİZE BU BİTKİ HERKESE KULLANMASINI ÖNERİYORUM ....[/COLOR][/COLOR]:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

BENDE AKTARDAN HAYIT SUYUNU ALDIM 15 GÜN İÇERİSİNDE ETKİSİNİ GÖSTERDİ.21. GÜNÜMDE ADET OLDUM BU KADAR İŞE YARAYACAĞI AKLIMA BİLE GELMEZDİ.15 GÜN HİÇ AKSATMADAN SABAH VE AKŞAM YEMEKTEN HEMEN SONRA İÇTİM.ADET DÜZENSİZLİĞİ YAŞIYORUM 2 YILDIR İLAÇLA ADET GÖRÜYORDUM.7 AYLIK EVLİYİM VE BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN ADET OLMAMI SAĞLADI HEMDE Bİ TANE BİLE İLAÇ İÇMEDEN BUNU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM 3 AY BOYUNCA DÜZELİ OLARAK KULLLANMAYA DEVAM EDİCEM İNŞALLAH BEBEK SAHİBİ OLURUM ALLAHIN VERDİĞİ Bİ MUCİZE BU BİTKİ HERKESE KULLANMASINI ÖNERİYORUM ....[/COLOR][/COLOR]:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

cnm benm umarım sende mutlu sona ulaşırsın düzenli iç inşllah bende olduğu gibi sendede işe yarar :KK49::KK49:

cnm benm umarım sende mutlu sona ulaşırsın düzenli iç inşllah bende olduğu gibi sendede işe yarar :KK49::KK49:

amin çok teşekkür ederim bugün tahlil yaptırdım prolaktinimi düşürmüş ama fsh da mı değişklik olmamış 3 ay boyunca hiç ara vermeden içicem bende etkili olacağına inanıyorum çok teşekkür ederim burada paylaşmak güzel allahım benim gibi bebek sahibi olamak isteyenlere evlat nasip eder inşallah

benim fsh 70 idi şimdi 11 e düştü bakalım daha düşecekmi ben hayıt aslan pençesi civan perçemi adaçayı içiyorum canım.

slm sevi benimde fsh yüksek ama çok değil 21 şuanda bi ara 64 olmuştu testere dişli aslan pençesini içtim 4 kadar düşmüştü sen bunların hepsini karıştırıp mı içiyorsun hayıtı hegün 2 çay bardağı içiyorum sabah akşam cvp yazarsan sevinirim tşk şimdiden

mrb hayıt kullanıp prolaktinini düşüren var mı?

slm maria ben kullandım prolaktinim 35.7 di 15 gün içtim 21e düştü düzenli kullanısan etkisini göreceksin ben aktardan hayıt suyu aldım onu kullanıyoru m ve düzensiz adet oluyordum 21 günümde adet olmamı sağladı mucize bi bitki bence:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

kesinlikle kızlar hayıt tohumu cok işe yarıo..ben 4 ay adet olmamıştım hayıt tohumu kullandım o ay hafta oldum ve bırakmadım o ay da içtim düzene girdi adetim 2 ay düzenli adet oldum ve dün hamile olduğumu öğrendim..şükürler olsun Rabbim olmayanlara nasip etsin inş çok mutluyum çokkkk:KK49::KK49:

Fts dmr canım aslanpençesini nasıl yaptınn.merak ettim.benimde fsh yüksek ama hiç inmiyor.nasıl yaptığını anlatır mısın canım

X