Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

ben geçen ay hem cyclo hapı hemde hayıt kullanmıştım. ayın 27 sinde regl olmuştum. bu ayda 24-25 gibi gelmesi gerekirdi. bugün işaret vermeye başladı. bu düzensizlik çok canımı sıkıyo:KK43:(

simdi anladim kizlar benim ostrojen hormonu eksik sanirim o yuzden adetlenemedim cunku adacayini birakmistim demekki ostrojene ihtiyacim var benim adacayini ictim basladi goguslerim acimaya adetlenme sinyalleri vermeye anlamamistim ki anacim

bende dün yani beklediğim gün adet gördüm ama bu ay progestanda kullanmıştım. onun içinde vaktinde gelmiş olabilir. önümüzdeki ay sadece hayıt suyunu kullanıp ne olacak bakim diyorum.

yeşim senin de gelir inşallah.

Arkadaşlar ben 32 yaşındayım erken mennopoz teşhisi konmuştu bana ben aşılama yaptırdım işte 13 ünde transfer yapıldı bugün belli olacak sonuç kan verdim sabah akşam alıcam eve giderken şimdi işe geldim ama eve gidip birde idrar testi yaptım kendim bugün akşamı bekleyemedim merakımdan tek çizgi çıktı çok üzüldm 1 ay sonra 1 sene olacak evleneli tek yumurtam gelişti ilaçla işte 16 mm olunca çatlattı doktor demek tutmammış çok ümidim kırıldı belkide hiç bebeğim olmayacak benim ağladım 2 aylık yeğenim var onu sevdim biraz işe gelmeden eşimede diyemiyorum idrar testi yaptım sonuç negatif o da heyecanlı akşam kan testi için bugün çok kötü birgün benim için ilk aşılamam ve negatif ben birde adet olamıyorum ilaçla oluyordum çok şansızım ben anladım artık

Arkadaşlar ben 32 yaşındayım erken mennopoz teşhisi konmuştu bana ben aşılama yaptırdım işte 13 ünde transfer yapıldı bugün belli olacak sonuç kan verdim sabah akşam alıcam eve giderken şimdi işe geldim ama eve gidip birde idrar testi yaptım kendim bugün akşamı bekleyemedim merakımdan tek çizgi çıktı çok üzüldm 1 ay sonra 1 sene olacak evleneli tek yumurtam gelişti ilaçla işte 16 mm olunca çatlattı doktor demek tutmammış çok ümidim kırıldı belkide hiç bebeğim olmayacak benim ağladım 2 aylık yeğenim var onu sevdim biraz işe gelmeden eşimede diyemiyorum idrar testi yaptım sonuç negatif o da heyecanlı akşam kan testi için bugün çok kötü birgün benim için ilk aşılamam ve negatif ben birde adet olamıyorum ilaçla oluyordum çok şansızım ben anladım artık

bende seni merak ediyordum. belki daha çok erken olduğu için idrarda çıkmamıştır. kanda da çıkmazsa üzme kendini. hayıt suyuna devam et. fsh değerini düşürdükçe daha kaliteli yumurtaların gelişir belki. o zaman yeniden denersiniz.:teselli:

yapma semos Allah buyuk belkie hic tedaviye bile gerek kalmadan olur yasadigin sikintiyi oyle iyi anliyorum ki dun en samimi iki arkadasimin hamile haberini duydum cok samimiyiz ama gercekten bir ustunluk gibi goruyor hamile oldugunu sanirim ikiside agladim cok dun isyan ettim halada duzelemedim dusun yani

merhaba ben bu ay hayıt tohumunu kullandım bugün adetimin 10. günü hiç bu kadar uzun adet olmamıştım acaba onun etkisimidir?bunu yaşayan oldumu hiç

merhaba ben bu ay hayıt tohumunu kullandım bugün adetimin 10. günü hiç bu kadar uzun adet olmamıştım acaba onun etkisimidir?bunu yaşayan oldumu hiç

hormonal bir sorunun varmıydı? ben hayıt suyu kullanmaya başladığımdan beri ikinci kez adet görüyorum. bir anormallik yok. adet miktarım hayıt suyu kullanmaya başlamadan azalmıştı zaten.

hayır hormonlarımda bir sorunum yok adetlerimde 7 gün sürer her ay ama bu sefer böyle oldu anlam veremedim

ARKADAŞLAR şimdi ben 2 deneme olarak microenjeksiyon yaptırmak istiyorum.o zamanlar tedavi olurken hayıt tohumunu içmeliyim ne yapıcam geçen sefer aşılamada tedavi başladığı zaman hayıt tohumu içmeyi bırakmıştım.acaba tedavi süresince de içmelimiyim ne yapmalıyız bilmiyorum fikri olan varsa ne olur söylesin ben bıraktım içmeyi aşılama süreince ve hala adet olamadım belki bırakmasaydım adette olurudm şimdiye kadar.doktor farlutal al iç dedi onu ve hayıt tohumunu içiyorum artık adaçayı adet olayım diye o kadar iğne vuruldum tık yok adetten moralim çok bozuk

ARKADAŞLAR şimdi ben 2 deneme olarak microenjeksiyon yaptırmak istiyorum.o zamanlar tedavi olurken hayıt tohumunu içmeliyim ne yapıcam geçen sefer aşılamada tedavi başladığı zaman hayıt tohumu içmeyi bırakmıştım.acaba tedavi süresince de içmelimiyim ne yapmalıyız bilmiyorum fikri olan varsa ne olur söylesin ben bıraktım içmeyi aşılama süreince ve hala adet olamadım belki bırakmasaydım adette olurudm şimdiye kadar.doktor farlutal al iç dedi onu ve hayıt tohumunu içiyorum artık adaçayı adet olayım diye o kadar iğne vuruldum tık yok adetten moralim çok bozuk

canım sen bunu en iyisi tedavini yapacak doktora sor. bizde önümüzdeki ay hayırlısıyla aşılama denemek istiyoruz. geçen doktoruma hayıt suyu, ada çayı ve tarçın, bal, çörekotu karışımı kullandığımı söyledim. zararı olmaz, kullan sonuçta bitki dedi. ama önümüzdeki ay hormon ilaçları kullanırkende kullan dermi bilemem.

benim bildiğim kadarıyla hayıt tohumu binevi kısırlık tedavisinde kullanılıyo adetleri düzenlediğini bilmiyorum..

Arkadaşlar dün bende duydum ablamdan ahmet maranki şey demiş bir bitki varmiş ve o bitki içildiğinde menopozdaki kadin bile adet görüyormuş dün atvde çikti bilen varsa ve ya prgrami izleyen yazabilirmi merak ettim ben hangi bitki o

adet gören bir kadın bal çörek otu tarçın karışımını ne zaman kullanmaya başlamalı,
hayıt çayı ne zaman kullanmaya başlamalı,

bugün adetimin 20.günü bugün başlayabilirmiyim.

Arkadaşlar dün bende duydum ablamdan ahmet maranki şey demiş bir bitki varmiş ve o bitki içildiğinde menopozdaki kadin bile adet görüyormuş dün atvde çikti bilen varsa ve ya prgrami izleyen yazabilirmi merak ettim ben hangi bitki o

ben nette bakmıstım hayıt tohumundan buse kılde bahsedılıodu ıstersen googleden hayıt tohumu yaz en ustu tıkla

adet gören bir kadın bal çörek otu tarçın karışımını ne zaman kullanmaya başlamalı,
hayıt çayı ne zaman kullanmaya başlamalı,

bugün adetimin 20.günü bugün başlayabilirmiyim.

hayıtı kulllanıp hamıle kalan meral 83arkadasımız var onun tarıfı 1cay kasıgı hayıt tohumu kaynamıs bırsubardagına atıp ustunu kapatp 15dk.bekletıp hegun sabah aksam ac karınla ıcılecek corek otu ve balda hergun 3tatlı kasıgı yenecek

Galiba civan perçemi dr ahmet beyin söylediği hayit çok iyi onu biliyorum da o programi izleyen varsa yazsin buraya hangi bitkiyi söyledi dr.bazilar civanperçemi diyorda izleyen programi yazsin cevp bbekliyoruz hepimize umut olur

Allah aşkına bana bi cevap verin,,,
Bizim bulunduğumuz yerde hayıt ağacı var ve üzerinde tohumları var, Ben o tohumları topladım ve dün akşam ilk defa içtim, kafamçokkarıştı
Ama ağacından topladığım için taze tohumlar, yani elinde sıksan ezilcek, sert değiller, acaba tazesini içşem birşey olurmu, yani kuru tohumla aynı etkiyi gösterir mi?

Bir de bazı arkadaşlar bu ay yumurtladım filan yazmış, beyaz bişeylerden bahsetmişler,,,

Benim hiç akıntım olmazdı ve prolaktinim 200'lerde. dostinex kullanmazsam adet olamıyorum, ama bu ay akıntım oldu, bu yumurtalıklarımın geliştiğini mi gösterir,,,

Ayy, nolur cevaplayın yaaaa...

canım tazesini içme,kurutulmuşunu cay gibi demleyip iç tazesi zehirli olabilirmiş.kurut sonra cay demler gibi suya at o tomurcuklar 10dkka demlesin iç

X