merhaba arkadaşlar
Hayıt tohumunun adını 2 ay öncesinde ilk bu siteden duydum. Daha sonra araştırıp kullanmaya karar verdim. Bende PKO muzdariplerindenim, adet düzensizliği sorunu yaşıyordum ve tabiki bunun için doğum kontrol hapı kullananlardandım, bıraktığım anda söktürücü olmadan adet görmem mümkün olmuyordu. İsmini öğrendikten 2 gün sonra aktardan hayıt tohumu almaya gittim, aktar dna ile çok çabuk etkileşime giren bir bitki olduğunu söyledi inşallah şifa bulursunuz diyerek uğurladı beni..Ne diyim ben bu kadar çabuk etkisini göstereceğine hiç inanmamıştım çünkü pko lu olanlar bilirler doktorlar öyle bir anlatıyorlar ki ömür boyu doğum kontrol hapına mahkum kalacağımıza getiriyorlardı olayı.
İlk bir ay sabah akşam düzenli olarak içtim adetimin bittiği gün başlamıştım. Ve Hayıt sanki doğum kontrol hapı kullanmışım gibi yine aynı tarihte adet görmemi sağladı. 2. ayda aynı şekilde adetim şaşmadı ve kan rengimde de değişim söz konusu..PKO luların genellikle kan rengi koyu olur( kahverengine yakın) şimdi bildiğimiz kan kırmızısı. Bu da iyileştirdiğinin göstergelerinden biri bence..Ayrıca ben bu süre zarfında zayıfladım, ödem attırıcı özelliği olduğundan dolayı olabilir bu tam olarak emin değilim. Bir de sitede göğüs büyüttüğünü okumuştum bende öyle bir etki yapmadı aksine küçüldü gibi kilo verdiğim içindir belkide yada doğum kontrol hapının verdiği şişkinlik inmiştir onu bilemedim
Unutmadan yeni kullanacak olanlar varsa onlar için önemli olabilecek bir bilgi vereyim. Kullanmaya başladıktan 3 gün sonra böbreklerimde aşırı bir ağrı oldu, ve vajinal akıntım arttı. Burda bir arkdşta daha bel ağrısı olmuştu sanırım. Ben korkup bırakmadım. Böbrekte küçük taşlar varsa onları temizledi diye düşündüm, vajinal akıntıyı da temizlik olarak değerlendirdim. Çünkü şu anda 3. ayımdayım akıntım yok denecek kadar az..
Kadın hastalıkları konusunda şikayeti olan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum