• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

Benimde fsh yükseldi ağustos da gayet normaldi tüp bebek tedavisine başlayınca hızla yükseldi canım transfer öncesi bende kullanayim diyorum. Kaynatarak ni kullandin yoksa kaynar suya atıp biraz bekleterek mi içtiniz
Kapsül değil tohum kullandım havanda biraz ezip bir bardağa bir çay kaşığı demleyip günde bir kere sabah aç karnına içtim fsh 15.6dı.15 gün hayıt içtikten sonra adetin üçüncü günü fsh 10.0 çıktı

Bende pkoluyum bu ay başladım .hayıt tohumu cıvanpencemi ve Aslan pençesi tarcin demledim ve bardağa koyuncada 1 tatlı kaşığı bal koydum ,içiyorum .inşallah bu ay etkili sonuç alırım .ben geçen 3 ay önce klomenle kaldım düşük oldu adetlerim dengesizleşti bakalım artık inşallah

Bende pkoluyum bu ay başladım .hayıt tohumu cıvanpencemi ve Aslan pençesi tarcin demledim ve bardağa koyuncada 1 tatlı kaşığı bal koydum ,içiyorum .inşallah bu ay etkili sonuç alırım .ben geçen 3 ay önce klomenle kaldım düşük oldu adetlerim dengesizleşti bakalım artık inşallah
Şifa olsun canım... inşallah müjdeli haberi alır sağlıkla ilerler insallah

Merhaba arkadaşlar bende hayıt tohumu cıvanpencemi ve Aslanpencesi kullanıyorum bugun ovelasyon testinde çift çizgiyi gördüm sizce bunları içmeyi bıraksam mı karar veremedim

Merhaba arkadaşlar bende hayıt tohumu cıvanpencemi ve Aslanpencesi kullanıyorum bugun ovelasyon testinde çift çizgiyi gördüm sizce bunları içmeyi bıraksam mı karar veremedim
Tebrik ederim. Hayırlı olsun. Bende gebe kalamıyorum. Hayıt içmeye başladım. Siz ne durumdasınız

Tebrik ederim. Hayırlı olsun. Bende gebe kalamıyorum. Hayıt içmeye başladım. Siz ne durumdasınız
Teşekkür ederim canım ben bu ay Hamile kaldım çok şükür .o dedigim karşımı 15 gün kıllandım bıraktım sonra adetime 3 gün kala Hamile oldumu öğrendim.rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🤲

Teşekkür ederim canım ben bu ay Hamile kaldım çok şükür .o dedigim karşımı 15 gün kıllandım bıraktım sonra adetime 3 gün kala Hamile oldumu öğrendim.rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🤲
Teşekkür ederim. Gözünüz aydın olsun. Rabbim tez zamansa 2.yide nasip etsin

Canım selam,
Bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende hayıt kapsülü kullanıyorum acaba şimdi bırakmam gerekir mi? Düşük vs neden olur mu?

Canım selam,
Bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende hayıt kapsülü kullanıyorum acaba şimdi bırakmam gerekir mi? Düşük vs neden olur mu?
Aslm Allah razı olsun rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin 🤲yani ben toz kullandım ama yumurtlamadan sonra birakabilirsiniz bence

Aslm Allah razı olsun rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin 🤲yani ben toz kullandım ama yumurtlamadan sonra birakabilirsiniz bence
Anladım canım,Tamam o zaman artık içmiyim bende geçti zaten yumurtlamam. pazartesi doktorum çatlamış dedi.

Hayıt progesteronu yükselttiği için yumurtlamayı ve kaliteyi arttırıyor. Ben de düşünüyordum hatta bundan 4-5 sene önce alıp kullandığımı hatırlıyorum ama galiba kaynattığım için acı olmuştu kullanamamıştım. Ne zaman böyle otlar içsem midem mahvoluyordu ki geçen sene en son gastrit ve reflü patlak verdi zaten. Şimdi pko nedeniyle progesteronumu arttırmak için araştırırken yine hayıtı gördüm. Ama zaten yediğim içtiğim her şeye dikkat ediyorum hem midem hem hormonlarım düzelsin diye. Hayıt midemi yakar diye korkuyorum açıkçası. Belki bardağa demleme usulü yapsam sorun olmayabilir bilemiyorum. Aranızda mide sorunu olduğu halde kullanıp rahatsızlık çekmeyen varsa yazarsa çok sevinirim.
İkinci mesele de bazıları fsh ve lh arttı demişler. Ben zaten onlar düşsün diye diyetteyim yediğim her şeye dikkat ediyorum. Bir de hayıt nedeniyle artarsa çok üzülürüm. O da korkutuyor açıkçası bilemedim kullanmalı mıyım.
Merhaba, tesadüfen gördüm yazdığınızı. Geç oldu bayağı ama bende de reflü var. 4 gün oldu Hayıt eksraktı kullanıyorum sabahları aç karnına, akşamları da tok karnına üzüm eksraktı, günde 2 kez bitki çayı ve gece yatmadan 1 kaşık macun yiyorum. Ben de baştan korkmuştum ama şu an bir rahatsızlığım yok şükür. Hatta Hayıt, çok kuvvetli gaz gidericiymiş ve mide için faydalıymış. Durumunuzu merak ettim, nasıl sonuçlandı?

Merhaba, tesadüfen gördüm yazdığınızı. Geç oldu bayağı ama bende de reflü var. 4 gün oldu Hayıt eksraktı kullanıyorum sabahları aç karnına, akşamları da tok karnına üzüm eksraktı, günde 2 kez bitki çayı ve gece yatmadan 1 kaşık macun yiyorum. Ben de baştan korkmuştum ama şu an bir rahatsızlığım yok şükür. Hatta Hayıt, çok kuvvetli gaz gidericiymiş ve mide için faydalıymış. Durumunuzu merak ettim, nasıl sonuçlandı?
Sağolun yorumunuz için. Hayıta cesaret edemedim. Ama diyet ve vitamin vs takviyelerle fsh ve lh düştü çok şükür. Ama gebe kalabilmeye destek olması açısından en son bi cesaret edip kullanmayı deneyeceğim gibi bakalım.

Sağolun yorumunuz için. Hayıta cesaret edemedim. Ama diyet ve vitamin vs takviyelerle fsh ve lh düştü çok şükür. Ama gebe kalabilmeye destek olması açısından en son bi cesaret edip kullanmayı deneyeceğim gibi bakalım.
Ben de başta çok korktum. Pendik Yanıklar baharattan aldım ben saydığım şeyleri. Telefonda görüştüm, çok acele oldu. O yüzden reflüm var demeyi unutmuştum. İlk içtiğimde de çok korktum ama şükür ki hiç dokunmadı. Şurup ölçeğiyle her sabah içiyorum. Tadı çok çok çok iğrenç ama idare ediyorum.

Ben kapsülü aldım adet olunca baslicam günde bir tane icicem . En az 3 ay kullanmak gerektiğini duydum

Back