- 4 Ocak 2018
- 606
- 803
- 33
- 37
- Konu Sahibi black_hayit
Slm kızlar bu hayit suyunu kullandıktan sonra kasıklarinizda ve göğüs uçlarında hassasiyet ağrı oldumu benim 2. Haftada bunlar oldu olumlu mu olumsuz bişey mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bugün başladım hayıt suyuna ama aktardan aldım. bardağın dörtte birine hayıt suyu kalanına içme suyu ekliyorum hazır suyunu alıp içiyorum daha kolay oluyor inşallah faydasını görürüz epey faydasını gören var.insana umut oluyorHayit tohumunu denemek istiyorum. Ezip mi kullanicaz kac bardak suya kac kasik eklicez. Adetim 6 gun gecikti ama gebelik yok test negatif cikti. Pko oldugu icin gecikmesini buma bagliyorum hamile kalanlar nasil kullandigini olcu vererek yazabilir mi
Bende almistim ama tadindan dolayi icemedim insallah sen icebilirsinBen de bugün başladım hayıt suyuna ama aktardan aldım. bardağın dörtte birine hayıt suyu kalanına içme suyu ekliyorum hazır suyunu alıp içiyorum daha kolay oluyor inşallah faydasını görürüz epey faydasını gören var.insana umut oluyor
İlk kullanımda çok zorlanmadim suya karıştırdığını için pek bir şey hissetmiyorum olumlu sonuç alayım da kokusuna da razıyım.Bende almistim ama tadindan dolayi icemedim insallah sen icebilirsin
Bende buna yeni başkicam. Sizde bir gelişme var mı?Herkese merhaba bende aktardan boyle bisey aldim 1 bardak suya karistirip icmem lazimmis bi kere icebildim tati cok kotu icemiyorum bebek dusunuyoruz ama gitmiyor nasil yapicam bilemiyorum
Birdaha hic icmedimkiBende buna yeni başkicam. Sizde bir gelişme var mı?
Dr gittin mi adetin 3. Günü hormonlara bakılıyor Tabi eşin de sperm testi verdi miBaNada yardımcı olurmusunuz
Cok gittim Cok Bakıldı Her biri BasKa Bısey DıyoDr gittin mi adetin 3. Günü hormonlara bakılıyor Tabi eşin de sperm testi verdi mi
Herhangi bi tedaviye başladınız mı böyle bir durumda iyi bir dr bulup tedaviye başlamak en guzeliCok gittim Cok Bakıldı Her biri BasKa Bısey Dıyo
Tabiki herşey nasip kısmet sen yinede bi dr görün gidene kadar ovulasyon testi kullanabilirsin yumurtlama günlerini bilir ona gore ilişki olur gebelik şansın biraz daha artarTedaVıye BasLamaDım SadeCe 1 Defa GıderDım IkınCıye GıtMezdım Çünkü Eşim CaLısTıqı için DevaMlı AkSılık Olurdu 8 Ay OnCe Düşük Yaptım YıkılDım Resmen Şuan İsTıyom Olmuo Nasıp Deqılmıs Diyoruz Daha
Merhabalar cnm bnde hayıt tohumu aldım peki ari sütü polen tablet eczane den mi alıcaz ? Bide aç karna mı sabah mı gece mi ?? Cok teşekkür ederimKimse yardimci olnuyor ama bn anlatayim ben 28 gundur kullaniyorum hayit tohumunu bir bardak sicak suda 15 dk demleyip iciyorum yanindada ari sutu polen tablet iciyorum.. birisi 9 seneden sonra bu sekilde kullanimla hamile kalmis hemde ilk ay bu bana umut oldu off
Bende yeni yenı kullanmaya başladım. Üç gun oldu benim. Günde kaç defa içiyorsun. Ben iki en fazls uçKimse yardimci olnuyor ama bn anlatayim ben 28 gundur kullaniyorum hayit tohumunu bir bardak sicak suda 15 dk demleyip iciyorum yanindada ari sutu polen tablet iciyorum.. birisi 9 seneden sonra bu sekilde kullanimla hamile kalmis hemde ilk ay bu bana umut oldu off
OvuLasYon TesTi DoqRudur Demi Yanlış DeqLTabiki herşey nasip kısmet sen yinede bi dr görün gidene kadar ovulasyon testi kullanabilirsin yumurtlama günlerini bilir ona gore ilişki olur gebelik şansın biraz daha artar