• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

Slm kızlar bu hayit suyunu kullandıktan sonra kasıklarinizda ve göğüs uçlarında hassasiyet ağrı oldumu benim 2. Haftada bunlar oldu olumlu mu olumsuz bişey mi

Hayit tohumunu denemek istiyorum. Ezip mi kullanicaz kac bardak suya kac kasik eklicez. Adetim 6 gun gecikti ama gebelik yok test negatif cikti. Pko oldugu icin gecikmesini buma bagliyorum hamile kalanlar nasil kullandigini olcu vererek yazabilir mi

Hayit tohumunu denemek istiyorum. Ezip mi kullanicaz kac bardak suya kac kasik eklicez. Adetim 6 gun gecikti ama gebelik yok test negatif cikti. Pko oldugu icin gecikmesini buma bagliyorum hamile kalanlar nasil kullandigini olcu vererek yazabilir mi
Ben de bugün başladım hayıt suyuna ama aktardan aldım. bardağın dörtte birine hayıt suyu kalanına içme suyu ekliyorum hazır suyunu alıp içiyorum daha kolay oluyor inşallah faydasını görürüz epey faydasını gören var.insana umut oluyor

Ben de bugün başladım hayıt suyuna ama aktardan aldım. bardağın dörtte birine hayıt suyu kalanına içme suyu ekliyorum hazır suyunu alıp içiyorum daha kolay oluyor inşallah faydasını görürüz epey faydasını gören var.insana umut oluyor
Bende almistim ama tadindan dolayi icemedim insallah sen icebilirsin

kürleri nasıl yapıyorsunuz?
elimde hayıt otu suyu,civanperçemliaslanpençesi vs olan karışık bir bitki çayı ve arısütübalpolen var. nasıl yapmalıyım.ne zaman başlamalıyım?

Kızlar merhaba. Hayıt suyunu sadece pkolu olanlar mı kullanmalı? Kafam karıştı :KK64:Adetlerim düzenlidir acaba bana ne gibi bir faydası olur?

Mrb Bende 3 Yıllık Evliyim 1 Dusuqum Oldu 8 Aydır UqRasıyoruz Ama Olmuo Ne YapmaLıyım

TedaVıye BasLamaDım SadeCe 1 Defa GıderDım IkınCıye GıtMezdım Çünkü Eşim CaLısTıqı için DevaMlı AkSılık Olurdu 8 Ay OnCe Düşük Yaptım YıkılDım Resmen Şuan İsTıyom Olmuo Nasıp Deqılmıs Diyoruz Daha

TedaVıye BasLamaDım SadeCe 1 Defa GıderDım IkınCıye GıtMezdım Çünkü Eşim CaLısTıqı için DevaMlı AkSılık Olurdu 8 Ay OnCe Düşük Yaptım YıkılDım Resmen Şuan İsTıyom Olmuo Nasıp Deqılmıs Diyoruz Daha
Tabiki herşey nasip kısmet sen yinede bi dr görün gidene kadar ovulasyon testi kullanabilirsin yumurtlama günlerini bilir ona gore ilişki olur gebelik şansın biraz daha artar

Kimse yardimci olnuyor ama bn anlatayim ben 28 gundur kullaniyorum hayit tohumunu bir bardak sicak suda 15 dk demleyip iciyorum yanindada ari sutu polen tablet iciyorum.. birisi 9 seneden sonra bu sekilde kullanimla hamile kalmis hemde ilk ay bu bana umut oldu off
Merhabalar cnm bnde hayıt tohumu aldım peki ari sütü polen tablet eczane den mi alıcaz ? Bide aç karna mı sabah mı gece mi ?? Cok teşekkür ederim 😊

Kimse yardimci olnuyor ama bn anlatayim ben 28 gundur kullaniyorum hayit tohumunu bir bardak sicak suda 15 dk demleyip iciyorum yanindada ari sutu polen tablet iciyorum.. birisi 9 seneden sonra bu sekilde kullanimla hamile kalmis hemde ilk ay bu bana umut oldu off
Bende yeni yenı kullanmaya başladım. Üç gun oldu benim. Günde kaç defa içiyorsun. Ben iki en fazls uç

Back