• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

Merhaba arkadaslar 8 yillik evliyim ve cocuk ozlemiyle yanip tutusanlardandim son 2 yilda gitmedigim doktor denemedigim kur kalmadi cunku pkoluyum. 2 ay once hayit tohumuna basladim ve bu ay cok sukur dilegim kabul oldu dun evde test yapip 2.cizgiyi gordugumde inanamadim belki bozuktur diye bir kac saat arayla 2 test daha yaptim bugunde kan verdim cok ama cok mutluyum neler denedim olmadi ama hayit tohumu sayesinde hamileyim rabbim en kisa zamanda sizlere bebis benimde kucagima almayi nasip eder insallah
Bnde pkoluyum canım acaba nasıl kullandın ne zaman başladın kaç gün kullandın yazabilir misin lütfen

Bende hayıtı öğüttüm ve balla karıştırdım 1 haftadır sabah akşam kullanıyorum umarım faydası olur rabbim isteyen herkese yaşatsın bu sevinci

yumurtlama dönemimdeyim galiba o şeffaf yumurtlama belirtisi olan akıntı geldi değerlendiriyoruz bir kaç günü bakalım inşallah tutar olumlu gelişmeleri yazarım inşallah

Merhaba bende çocuk istiyorum ve bu ay hayıt suyu kullandım 20 mayıs da olmam gerekiyordu adet olmadım böyle gecıkme. Olan var mı hiç

Merhaba bende hayıt ekstraktı kullandım adetim 2 gün gecikti ama test negatif 3. Gün hala olmadı

Selam kızlar benimde prolaktin yüksekti bir sürü arastirma yaptım ebeyim işin içinde olup bu sıkıntıları yaşamak çok zor bir durum 17 mart son adet günüm hayıt tohumunu sabahları aç karna kaynamış suya bir çay kaşığı atıp kupanın ağzını kapatarak yaklaşık 10 dk bekleterek demledim süzüp içtim yatmadan önce de aslan pençesi oyunu demledim aynı yöntemle onu içtim yaklaşık 15 gün her gün içtim sonra pandemi nöbetleri başladı bu süreçte evime gidemedm karantina için hemşire arkadaşta kaldık 2 Nisan'da test yaptm neg cikmisti fakat 15 Nisan'da pozitif çıktı ve kese göründü şuan 6 haftalık gebeyim yarın kalp atışını görmek için randevumuz var Rabb'im herkese nasip etsin
Benim de prolaktin yüksek çıktı 111. Aslan pençesi içmeye başladım . Yarın da hayıt tohumu almayı düşünüyorum. Umut oldunuz bana . Dilerim isteyen herkese nasip olsun 🙏

Benim de prolaktin yüksek çıktı 111. Aslan pençesi içmeye başladım . Yarın da hayıt tohumu almayı düşünüyorum. Umut oldunuz bana . Dilerim isteyen herkese nasip olsun 🙏
Bence içme, hamilelerde zaten süt üretildiği için ve prolaktin süt hormonu olduğu için yüksek olması lazım. Doktorunla görüştün mü?

Teşekkür ederim canım ben bu ay Hamile kaldım çok şükür .o dedigim karşımı 15 gün kıllandım bıraktım sonra adetime 3 gün kala Hamile oldumu öğrendim.rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🤲
Kacgun kullandınız nasıl kullandınız bilgi alabilir miyim

F
Kacgun kullandınız nasıl kullandınız bilgi alabilir miyim
2 çay kaşığı hayıt tohumu

5-6 yaprak aslan pençesi

3 dal civanperçemi

1 kabuklu tarçın

ı atın büyük boy bir bardağa ve demleyin 7-8 dakika sonra içinde 1 tatlı kaşığı bal olan bir başka bardağa süzün ... ve için arkadaşlar...

ben klomenle zor büyüyen yumurtamı bu karışımla büyütmüştüm...
Bide adetimin bitimine 2-3 gün kala yani adetliyken kullandım canım.bu şekil tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar bende hayıt tohumu cıvanpencemi ve Aslanpencesi kullanıyorum bugun ovelasyon testinde çift çizgiyi gördüm sizce bunları içmeyi bıraksam mı karar veremedim
Hayırlı olsun bebeğiniz. Bu ay hayıt tohumu ve aslanpençesi çayını içiyorum. Bugün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm. Aslan pençesini dün ve bugün bıraktım, artık hayıt tohumu çayını da yarından itibaren içmesem mı, böylece ikisini de bırakmış olucam. Yoksa devam etsem mi?

Hayırlı olsun bebeğiniz. Bu ay hayıt tohumu ve aslanpençesi çayını içiyorum. Bugün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm. Aslan pençesini dün ve bugün bıraktım, artık hayıt tohumu çayını da yarından itibaren içmesem mı, böylece ikisini de bırakmış olucam. Yoksa devam etsem mi?
Eger ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüyseniz o zaman bitkileri birakın derim .bende bırakmıştım çift çizgi görünce

Eger ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüyseniz o zaman bitkileri birakın derim .bende bırakmıştım çift çizgi görünce
Merhaba Anlamadım ne anlama geliyor daha iyi değil mi yumurtlama açısından ? Ben de içiyorum ve çift çizgiyi görüyorum düzenli olarak bilmeden yanlis bir şey mi yaoiyorum acaba

Merhaba Anlamadım ne anlama geliyor daha iyi değil mi yumurtlama açısından ? Ben de içiyorum ve çift çizgiyi görüyorum düzenli olarak bilmeden yanlis bir şey mi yaoiyorum acaba
Merhaba benim dedigim kür yumurtlamayı geliştiriyor Ve çatlatıyor.birde ovelasyon testinde tam kırmızı çizgiyi yakalayıp düzenli ilişki olunca aslında hamile kalınıyor

Back