• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

Ben adet te kullandım ama bir hafta içtim sadece ondan merak ettim devam mı etmek lazım ☺☺
Merhabalar, ben adet bittiği gibi başladım. Beklenen Adet günüme kadar içtim. Attardan aldım ben. Tahlil sonuçlarımı attım whatsapptan. Kişiye özel kür hazırlıyorlar. 2 ay kullanacaksınız, sadece hamile kaldığınızda ve adetken kullanmayacaksınız dediler bana. Zaten hepi topu 2-3 hafta kullanabiliyorsun. Benim ilk ayım bitti, adet oldum. Bu ay tekrar başlayacağım.

Merhabalar, ben adet bittiği gibi başladım. Beklenen Adet günüme kadar içtim. Attardan aldım ben. Tahlil sonuçlarımı attım whatsapptan. Kişiye özel kür hazırlıyorlar. 2 ay kullanacaksınız, sadece hamile kaldığınızda ve adetken kullanmayacaksınız dediler bana. Zaten hepi topu 2-3 hafta kullanabiliyorsun. Benim ilk ayım bitti, adet oldum. Bu ay tekrar başlayacağım.
Teşekkürler bende adet bittiği gün başlayım siz nasıl yaptınız kaynattiniz mi yoksa demleme usulü mü 1 çay kaşığı mi 1 tatlı kaşığı mi

İyi de ben bir yerde hayıt suyu düşüğe de neden olabilir diye okudum .. zararı olmasın o kadar süre

İyi de ben bir yerde hayıt suyu düşüğe de neden olabilir diye okudum .. zararı olmasın o kadar süre
O yüzden adete 1 hafta kala kullanmayı kesenler de var ama bana özellikle adetken ve gebeyken kullanılmayacak dendiği için bata kadar kullandım. Kimisi de Rahmi kalınlaştırarak bebeğin tutunmasını sağlıyor diyor. Bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Teşekkürler bende adet bittiği gün başlayım siz nasıl yaptınız kaynattiniz mi yoksa demleme usulü mü 1 çay kaşığı mi 1 tatlı kaşığı mi
Benim kür şeklinde. Sabah 1 şurup ölçeği aç hayıt eksraktı, akşam 1 şurup ölçeği üzüm eksraktı, gece yatmadan 1 çay kaşığı macun ve gün içinde birer tatlı kaşığı kullanmak üzere 2 kez tok karnına bitki çayı vardı.

Benim kür şeklinde. Sabah 1 şurup ölçeği aç hayıt eksraktı, akşam 1 şurup ölçeği üzüm eksraktı, gece yatmadan 1 çay kaşığı macun ve gün içinde birer tatlı kaşığı kullanmak üzere 2 kez tok karnına bitki çayı vardı.
Anladım ben tohum şeklinde ezip demlicem . Benim yumurtlama yok pco var o yüzden sanırım . Hayıt tohumu nün yumurtlama sağlayacağını okumuştum bir yerde inş öyle olur 🙏

Ben de başta çok korktum. Pendik Yanıklar baharattan aldım ben saydığım şeyleri. Telefonda görüştüm, çok acele oldu. O yüzden reflüm var demeyi unutmuştum. İlk içtiğimde de çok korktum ama şükür ki hiç dokunmadı. Şurup ölçeğiyle her sabah içiyorum. Tadı çok çok çok iğrenç ama idare ediyorum.
Bende oradan kür aldim ne durumdasınız siz su an

Bende oradan kür aldim ne durumdasınız siz su an
2 ay oldu kullanalı. geçen ay gebelik oluşmadı. bu ay bugün normalde bat ama olmadım daha, gebelik testleri negatif. sanırım adet olacağım 1-2 gün gecikmeyle. siz kullandınız mı?

Ben aldigim kurlere dun basladim ama 1 aydir kendimcede hayit arisutu polen bal propolis incir kullaniyordum sadece yanina eklemeler oldu inciri kestik prolaktin sorunlu benim daha da artmasin diye

Ben aldigim kurlere dun basladim ama 1 aydir kendimcede hayit arisutu polen bal propolis incir kullaniyordum sadece yanina eklemeler oldu inciri kestik prolaktin sorunlu benim daha da artmasin diye
anladım, hayırlısı olsun. inşallah işe yarar 🌸

Insallah yarar bende burdan cok kişiye umut olurum pancar suyu ve uzum extratida iciyorum ne icin bende bilemedim ama hucre yeniliyor galiba 20 gun sonra test yaptircam bakalim oynama olacakmı
ben de hayıt+üzüm+bitki çayı+macun kullandım, vesile olmadı maalesef

Selam kızlar benimde prolaktin yüksekti bir sürü arastirma yaptım ebeyim işin içinde olup bu sıkıntıları yaşamak çok zor bir durum 17 mart son adet günüm hayıt tohumunu sabahları aç karna kaynamış suya bir çay kaşığı atıp kupanın ağzını kapatarak yaklaşık 10 dk bekleterek demledim süzüp içtim yatmadan önce de aslan pençesi oyunu demledim aynı yöntemle onu içtim yaklaşık 15 gün her gün içtim sonra pandemi nöbetleri başladı bu süreçte evime gidemedm karantina için hemşire arkadaşta kaldık 2 Nisan'da test yaptm neg cikmisti fakat 15 Nisan'da pozitif çıktı ve kese göründü şuan 6 haftalık gebeyim yarın kalp atışını görmek için randevumuz var Rabb'im herkese nasip etsin

Selam kızlar benimde prolaktin yüksekti bir sürü arastirma yaptım ebeyim işin içinde olup bu sıkıntıları yaşamak çok zor bir durum 17 mart son adet günüm hayıt tohumunu sabahları aç karna kaynamış suya bir çay kaşığı atıp kupanın ağzını kapatarak yaklaşık 10 dk bekleterek demledim süzüp içtim yatmadan önce de aslan pençesi oyunu demledim aynı yöntemle onu içtim yaklaşık 15 gün her gün içtim sonra pandemi nöbetleri başladı bu süreçte evime gidemedm karantina için hemşire arkadaşta kaldık 2 Nisan'da test yaptm neg cikmisti fakat 15 Nisan'da pozitif çıktı ve kese göründü şuan 6 haftalık gebeyim yarın kalp atışını görmek için randevumuz var Rabb'im herkese nasip etsin
Hayırlısı olsun, tebrik ederim 🌸 prolaktin değeriniz hayıtı kullanmadan önce kaçtı acaba?

Mrb bende yeni üye oldum hayıt suyu kullandım 12 gündür 2 gün regl olmama inşallah hamişimdir kızlar rabbim hepimize nasip etsin

tedavi olmadım daha doğrusu tedavi için doğum kontrol hapı veren doktoru dinlemeyip hayıt kullandım ve o ay hamile kaldım ancak hayıtı sadece hamile kaldığım ay kullandım ama Allah'ın izniyle faydasının çok olduğuna inanıyorum....
onun dışında glifor da kullandım (ileri düzey pko olmamama rağmen lh düşürmek için doktor vermişti)
ayrıca belime yakı da yapılmıştı hiç istemeyerek yaptırdım ve sadece 1 gün durdu ama yapan kişi olumlu sonuçtan emindi..
son olarak meryem suresi de okudum ve bol bol dua edenim vardı hamdolsun.. inşallah sizde en kısa zamanda hayırlısıyla erersiniz muradınıza...
Nasıl kullandınız acaba

Back