• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

Hayit tohumunu aktardan aldım kendim ezip kaynatarak içiyorum. Ben faydasını görüyorum. Aynı zaman da soğan suyu,aslan penceside içiyorum hepsinden 1 er bardak tek tek kaynatıyorum regli beşinci gun başladım. Dört gün oldu. Yumurtlamaya kadar devam edicem inşallah 🙏

Hayit tohumunu aktardan aldım kendim ezip kaynatarak içiyorum. Ben faydasını görüyorum. Aynı zaman da soğan suyu,aslan penceside içiyorum hepsinden 1 er bardak tek tek kaynatıyorum regli beşinci gun başladım. Dört gün oldu. Yumurtlamaya kadar devam edicem inşallah 🙏
Ne gibi fayda gordunuz

Ne gibi fayda gordunuz
Kimyasal gebelik geçirdim ustune.Cikolata kistim vardı bu üç kuru de uyguladım 2 taneydi biri yok olmuş sasirdim hatta israr ettim uzun sure bakıldı digeride küçülmüş. Aynı zamanda ovulasyon testide yapmış ve degerlendirmistim.
Hayit tohumu çikolata kistine iyi geldiğini okumuştum. Bu ay da deniyorum.
Her şey Allahtan tabi önce bunlar ot çöp belki sebep olmuştur. Cokta dua ediyorum.
Bana iyi gelen başkasına iyi gelmeyebilir.

Ya ben aldım hayıt suyunu ama ne zman kullanacagimi bilmiyorum şuan adet halindeyim kullansam mi yoksa temizlendikten sonra mı kullansam bilemedim hangisi doğrudur
Adet bitiminde başladım ben, bir sonraki beklenen adete kadar kullanacağım. Yani bana söylenen bu şekilde. Bazı arkadaşlar adetle başlamış ama başka konularda okudum, adette içince adeti kesmiş filan. 🤷🏻‍♀️

Haber verirmisin pozitif olunca

Benim 9 ay kadar bebgim olmadı doktor tüp bebek dedi aglayarak hastaneden çıktım ama eve gelip araştırdım hayıt tohumu ile ilgili bilgiler edindim yaklaşık 1 ay içtim ve hamile kaldım. ❤️

Hayıt tohumu aç karna düzenli olarak için adet günlerinde içmeyin ben öyle yapmıştım ben faydasını gördüm umarım sizde görürsünüz :KK68:

Hayıt tohumu aç karna düzenli olarak için adet günlerinde içmeyin ben öyle yapmıştım ben faydasını gördüm umarım sizde görürsünüz :KK68:
Ben de sabah aç 1 şurup ölçeği içiyorum. Henüz 1 hafta oldu. Siz nasıl içmiştiniz, yani ekstrak mı, suyla karıştırıp mı, çay mı?..

Ben bitki çayı gibi demleyerek içtim

Ben de sabah aç 1 şurup ölçeği içiyorum. Henüz 1 hafta oldu. Siz nasıl içmiştiniz, yani ekstrak mı, suyla karıştırıp mı, çay mı?..
Canım sana bişey sorucaktım. Bu aktarın ürünlerini kullanırken doktora gidip yumurta takibi yapıyor musun acaba? Yoksa akışına mı bıraktın naptın :) devlete gittim yumurta takibi yapmıyoruz dedi. Bu ay geçti diye özele de gitmek istemedim.

Canım sana bişey sorucaktım. Bu aktarın ürünlerini kullanırken doktora gidip yumurta takibi yapıyor musun acaba? Yoksa akışına mı bıraktın naptın :) devlete gittim yumurta takibi yapmıyoruz dedi. Bu ay geçti diye özele de gitmek istemedim.
Canım ben dün profesöre gittim başka bir problemden dolayı. Ultrasonla da bir bakalım dedi. Yumurtan çok güzel gelişmiş şu 1-2 günü eşinle değerlendir mutlaka dedi laf arasında ama büyüklüğünü filan sormadım o da söylemedi çünkü önceliğim başka bir şeydi. Gece çatladı sanırım. Hafif kasık ağrım vardı dün, bugün de akıntım var. 16.günüm bugün. Benim için standart gün yani. Ben artık düşünmek istemiyorum, kafama bir ferahlık geldi sanki... Sen başladın mi kullanmaya aldıklarını?

Canım ben dün profesöre gittim başka bir problemden dolayı. Ultrasonla da bir bakalım dedi. Yumurtan çok güzel gelişmiş şu 1-2 günü eşinle değerlendir mutlaka dedi laf arasında ama büyüklüğünü filan sormadım o da söylemedi çünkü önceliğim başka bir şeydi. Gece çatladı sanırım. Hafif kasık ağrım vardı dün, bugün de akıntım var. 16.günüm bugün. Benim için standart gün yani. Ben artık düşünmek istemiyorum, kafama bir ferahlık geldi sanki... Sen başladın mi kullanmaya aldıklarını?
Başladım canım. Sen Bende de var bir ferahlık :) benimde bugün 15.günüm bel ağrım oldu sabah bir de akıntım var yumurtam çatladı galiba. Hayırlısı olsun. Bir dahaki ay bende gidicem başka bir doktora bakalım

Başladım canım. Sen Bende de var bir ferahlık :) benimde bugün 15.günüm bel ağrım oldu sabah bir de akıntım var yumurtam çatladı galiba. Hayırlısı olsun. Bir dahaki ay bende gidicem başka bir doktora bakalım
İnşallah bu ay ikimiz de faydasını görürüz de adetimiz gecikince mutlu haber almaya gideriz doktora 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Merhaba sağ salim kucağıniza alın inş . Ezerek demleme usulü icmissiniz sanırım 1 tatlı kaşığı mi bir çay kaşığı mi çok farklı kullanımlar var nasıl yapmam gerek

Kızlar hayıt suyunu ne kadar içmeli ve ne zaman başlamalı ?? 🥰

Back