• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

Merhaba uzun zaman olmus konuyla ilgili yazmaniz ama bi umut belki gorursunuz mesajimi
Bende'de pko var daha henuz hic bir tedaviye baslamadim bende duydum hayit tohumunu
Gercekten cogu kisi faydasini gormus
Bende kullanmak istiyorum ins faydasini bende gorururum cunku bebek istiyoruz esimle Allah kismet ederse hayirlisiyla insallah bana yazarmisiniz tam olarak nasil kullandiniz
Sabah oglen gunde kac defa

Merhaba uzun zaman olmus konuyla ilgili yazmaniz ama bi umut belki gorursunuz mesajimi
Bende'de pko var daha henuz hic bir tedaviye baslamadim bende duydum hayit tohumunu
Gercekten cogu kisi faydasini gormus
Bende kullanmak istiyorum ins faydasini bende gorururum cunku bebek istiyoruz esimle Allah kismet ederse hayirlisiyla insallah bana yazarmisiniz tam olarak nasil kullandiniz
Sabah oglen gunde kac defa
Ben hayıt tentürü kullanıyorum günde 2defa 20 damla suya damlatıp kullanıyorum. 1 ay oldu başlayalı. Vesile olur inşallah. Burdan yazarım

Merhaba canım senin durum nedir bende bu ay içtim hayıt tohumunu ama hâlâ adet olamadım
Ben adet oldum 😕 şuan ikinci ay denemem bir haftadır içiyorum. Bu ayda hamile kalmassam devam etmeyecegim. Sabah akşam hayıt çayı yapıyorum. Kahvaltıda çay yerini onu iciyorum. Bakalım ne olacak🙄

Ben adet oldum 😕 şuan ikinci ay denemem bir haftadır içiyorum. Bu ayda hamile kalmassam devam etmeyecegim. Sabah akşam hayıt çayı yapıyorum. Kahvaltıda çay yerini onu iciyorum. Bakalım ne olacak🙄
Ben hâlâ olamadım patlicam artık valla bekliyorum bir iki güne olurum herhalde doktora gittim kist olmuş bana hiç iyi gelmedi

Test yaptın mı🙄
Kaçç ay denedin. Üç ay devam edilmeli diyorlar
Evet negatif 1 ay çok düzenli içtim adet tarihim 2 3 gün geçti dedim acaba hamile miyim bırakayım düşüğe falan sebep oluyormuş bazı yerlerde öyle okudum sonra doktora gittim kist olmuş dedi bende bir daha içmedim

Evet negatif 1 ay çok düzenli içtim adet tarihim 2 3 gün geçti dedim acaba hamile miyim bırakayım düşüğe falan sebep oluyormuş bazı yerlerde öyle okudum sonra doktora gittim kist olmuş dedi bende bir daha içmedim
Son durum nedir

Back
X