- Konu Sahibi TemelinSafinazi
-
Maşallah canım ne sorunun vardi pko muSelamin aleykum kizlar.ben yeni katildim sizlere.sizlerden hayit suyunu oyrendim bende kulaniyorum 20 gundur.fsh yardim etdi cok sukur bakalim hayirlisiyla.Fsh bende 148 kadar cikmisdi simdi cok sukur.6.38 oldu
17 olan LH sanırım canım anlaşılan senin de yumurtlama sorunun hormon bozukluğundan hayıt suyu çok iyi geliyor aktardan hazır suyunu alıp kullanabilirsin yararı olacaktır çocuk düşünüyorsan da inofolic combi ve ovulasyon testi kullan yumurtlama döneminde de hayıt suyu içKızlar slm bi türlü bi sonuç bulamadım siz yardım edin lütfen 17 oh progesteron sonucum 3.45 bu anormal mi bide hayıt tohumu bu değerleri de normale dönderir mi
Çok mu kötü sonuç Yarın adet günüm birinci günden itibaren başlayımmı 4 yıldır çocuk için güya tedavi görüyorum bu testler yeni yapıldı17 olan LH sanırım canım anlaşılan senin de yumurtlama sorunun hormon bozukluğundan hayıt suyu çok iyi geliyor aktardan hazır suyunu alıp kullanabilirsin yararı olacaktır çocuk düşünüyorsan da inofolic combi ve ovulasyon testi kullan yumurtlama döneminde de hayıt suyu iç
Hayır canım moralini hiç bozma hayıt suyuna başla aktardan al ve inofolic combi tavsiye ediyorum eczaneden kendin alabilirsin ben adet olunca günde iki tane tok karnına kullandım ve de ovulasyon testi yapmanı da tavsiye ediyorum insallah hamile kalırsın rabbim yardımcın olsun stres yapma hep olumlu olÇok mu kötü sonuç Yarın adet günüm birinci günden itibaren başlayımmı 4 yıldır çocuk için güya tedavi görüyorum bu testler yeni yapıldı
Çok teşekkür ederim yardımın için ilacı da alacm yarın başlıycam inşllhHayır canım moralini hiç bozma hayıt suyuna başla aktardan al ve inofolic combi tavsiye ediyorum eczaneden kendin alabilirsin ben adet olunca günde iki tane tok karnına kullandım ve de ovulasyon testi yapmanı da tavsiye ediyorum insallah hamile kalırsın rabbim yardımcın olsun stres yapma hep olumlu ol
Inşallah faydası olur ben de mutlu olurum haberini yaz mutlaka canım rabbim çok bekletmesinÇok teşekkür ederim yardımın için ilacı da alacm yarın başlıycam inşllh
Adetli iken mi Fsh 6.38 çıktıSelamin aleykum kizlar.ben yeni katildim sizlere.sizlerden hayit suyunu oyrendim bende kulaniyorum 20 gundur.fsh yardim etdi cok sukur bakalim hayirlisiyla.Fsh bende 148 kadar cikmisdi simdi cok sukur.6.38 oldu
Ok tşk ederim cnm yazarım mutlaka inşallah işe yarar sen aldın mı müjdeyiInşallah faydası olur ben de mutlu olurum haberini yaz mutlaka canım rabbim çok bekletmesin
Çok şükür aldım inşallah sağlıklıdır daha görmedimÇ
Ok tşk ederim cnm yazarım mutlaka inşallah işe yarar sen aldın mı müjdeyi
İnşallah cnm hayırla kucağına al inşllh yeni ozamanÇok şükür aldım inşallah sağlıklıdır daha görmedim
Evet yeni cuma günü gideceğim sağol canımİnşallah cnm hayırla kucağına al inşllh yeni ozaman
Cnm sen hayitla mi hamis kaldnArkadaşlar bende yaklaşık bir haftadır hayıt tohumu kullanmaya başladım.iki gündür ara kanamam var .daha önce böyle bi etki gören oldu mu ?
Nerden aldınızBende hayit hapini kullanmaya basladim
Canim ben almanyada yasiyorum burada eczaneler satiyor. Belki trdede satarlar. Agnus caston ismiNerden aldınız
Yani düzenledi yani bide bu pms varya onuda hafifletti bayaTeşekkürler size fayda etti degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?