HAYIT SUYU KULLANANLAR ?!!!

Kizlar ben de hayit kullanmaya baslayacagim bakalim. Shu an sogan kuru yapiyorum 3cu gunumdeyim, 15 gun devam edip sonra hayita baslamayi dusunuyorum. Bende de pko oldugunu 2 ay once ogrendim ve 1,5 senedir evliyim ve ilk gunden korunmuyoruz ama hamile kalamadim. Ve ya kaldim da dusuk oldu anlamadim nisanda testlerimde 2ci cizgi cok silik olsada cikti 3 gun pesh peshe denemistim ayniydi, ama ayni zamanda karin sancilarimda vardi ve sonra o sancilarla kivrana kivrana adet oldum, ve ne oldugunu anlayamadim bile. Son 2 aydir klomid kullandim ama bi etkisi olmadi. Simdi sogan kurune basladim bakalim. Allah kalbimizde olup dile getiremediklerimizi de bilendir. In Shaa Allah bebek isteyen herkesin dualarini kabul etsin.

Amin canım ben bu ay kullandım rahim filmi de çekindim bakalım bekliyorum

Civanperçemi hayıt otu hayıt suyu kullanmadğm kalmadı ama hamile kalamadm yinede ama civanperçemi karışımlı bi çayım vardı içinde aslanpençesi hayıt otu civanperçemi gibi birçok ot vardı adetimi düzene soktu üç aydır yumurtamsı bile kendinden çatladı ama gene bebiş yok şu bi gerçek bu otlara Allah şifa koymuş sabır lazm bide dua

bende beş gün falan oldu tohumunu aldım demleyip içiyorum hergün bir bardak ama içimde pek inanç yok niyeyse bu küre karşı

Bende hayıt çayına başlayalı 10 gün oluyor. Pko yum. 3 aydır gebe kalamıyorum. Aynı zamanda aktardan aldığım bi macun var onuda kullanıyorum. Ben inanıyorum, güzel düşünelim sonucu güzel olacak. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.

!.5 yıl da doktor herhangi bir tedavi uygulamadı mı ? Normalde 1 yıldan sonra infertilite tedavisi başlanıyor.
Ben 1 yıl korundum. 3 aydır gebelik olmuyor ve ben pko olduğumu bildiğim için direk ilaca başladım. Glifor verdi doktorum, onu içiyorum. Hayıt çayı ve macunu ekstra aktardan aldım. 10 gün oldu çaya. devamında bakalım ne olacak. Burdan haberleşelim kızlar. Güzel haberler verelim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…