• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYIT SUYU KULLANANLAR ?!!!

Merhaba, demleme usulü yap, hazır suyu kaynat ve 1 çay kaşığı dolusu hayıt tohumunun üzerine koy, 10 dak beklet karın biraz açken iç daha hızlı etki etsin,adet döneminde başlayıp, yumurtlama tarihine kadar içtim, yani bir 15 gün ortalama, yumurtlama donemimde bırakma sebebim hamilelik olursa bebeğe zarar vermesin diye
Bazı yerde kaynat diyor benim fsh 10.22 lerde testere dişli aslan pencesi 2 ay kullandım nedense düşmedi bu defada bunu deneyecem tşk ederim

Bazı yerde kaynat diyor benim fsh 10.22 lerde testere dişli aslan pencesi 2 ay kullandım nedense düşmedi bu defada bunu deneyecem tşk ederim[/QUOTEdemleme öneririm, kaynatırsan bile kahve gibi bir taşım kaynat, ben fazla kaynatildiginda zehirleme etkisi yaratır diye okumuştum , sizin iyi çıkmış yine benim 14.29

Yanlış yere yazmışım, demleme öneririm, kaynatırsan eger kahve gibi bir taşım kaynat, ben fazla kaynatildiginda zehirleme etkisi yaratır diye okumuştum, sizin iyi çıkmış yine benim 14.29

Yanlış yere yazmışım, demleme öneririm, kaynatırsan eger kahve gibi bir taşım kaynat, ben fazla kaynatildiginda zehirleme etkisi yaratır diye okumuştum, sizin iyi çıkmış yine benim 14.29
Amh kaç benim 0.78 günü gününe adt oluyorum ama tutmuyor rabbim ne zam nasip ederse

Amh kaç benim 0.78 günü gününe adt oluyorum ama tutmuyor rabbim ne zam nasip ederse
Amh değerine bakilmadi, ama fsh dışında tüm değerler iyiydi,amh 2 nin altında olursa sıkıntılı diye biliyorum,ama inan üzülme bir şekilde Allah nasip ederse oluyor, siz hayıta başlayın hormonları gerçekten düzene sokuyor

Benim 2 ay önce 28 günde bir adet olurdum. Bu 2 ay hep 35 günde bir oldum acaba bende hayit suyunu kullansam bi faydası olur mu

Bende adetten beri içiyorm adetim 6.günü bugün hafif kanama devam ediyo normalde bitmesi lazımdı neden böyle oldu acaba

Kızlar merhaba ben de 1 yıldır hamile kalamıyorum. Doktora gittim pko olduğumu söyledi. Ama adetlerim gayet düzenli tam gününde olurum hiç sancım olmaz. Hayıt otunu neredeyse 1 aydır içiyorum. Henüz gebelik yok ama kasıklarımda ağrılar oluyo. Yumurtalıklarında bi hareketlenme var ama kalite artıyordur inşallah. Sonuç alan olursa yazsın lütfen.

Back
X