- 25 Ekim 2017
- 77
- 61
- 8
- Konu Sahibi TemelinSafinazi
-
Hayır canım kanama olunca hayıtı kullanmadım.Cnm sen hayitla mi hamis kaldn
Slm benim fsh degerim 14.29 du aralık ayında, dr düzene sokmak için doğum kontrol hapı yazdı fakat ben almadım, arastirmistim, adetten yumurtlama donemime kadar günde 2 defa hayıt tohumu kaynatıp içtim, ve Şubat başında hamile kaldım, değerleri dengeledigi kesinlikle doğru fakat ne yazık ki bebeğim tutunamadi geçen perşembe düşük yaptım cuma da kurtaj oldumHayır canım kanama olunca hayıtı kullanmadım.
Merhaba benim de fsh 10.7 six hayit suyu mu ictinix hayit tohumu mu Ben tohumu u uc aydir kullaniyorrum prola2ktinimi dudurdu sadeceSlm benim fsh degerim 14.29 du aralık ayında, dr düzene sokmak için doğum kontrol hapı yazdı fakat ben almadım, arastirmistim, adetten yumurtlama donemime kadar günde 2 defa hayıt tohumu kaynatıp içtim, ve Şubat başında hamile kaldım, değerleri dengeledigi kesinlikle doğru fakat ne yazık ki bebeğim tutunamadi geçen perşembe düşük yaptım cuma da kurtaj oldum
Ben içtim ilk ay adet gördüm sonraki aylar görmedim menopoz dayım hiç faydası yokMerhaba benim de fsh 10.7 six hayit suyu mu ictinix hayit tohumu mu Ben tohumu u uc aydir kullaniyorrum prola2ktinimi dudurdu sadece
Merhaba ben tohumunu hazır kaynatilmis suda 10 dakika gibi bekletip içtim fsh 2 ay süre gibi düşürdü,bana iyi geldi inş size de iyi gelir, dediğim gibi cuma kurtaj oldum, şimdi yeniden içmeye başlayacam 2 ay daha kullanacam, sonra inş yeniden bebek deniycezMerhaba benim de fsh 10.7 six hayit suyu mu ictinix hayit tohumu mu Ben tohumu u uc aydir kullaniyorrum prola2ktinimi dudurdu sadece
Siz yıllardır kullanıyorum demişsiniz. Tekrar eski haline mi döndü hormon degerleriniz. Kalıcı bir düzelme olmadi mi acabamerabalar arkadaslar bn yillardir ara ara uclu bitkiyi kullaniyorum pcoyum uc yil once cok faydasini gordum mutlaka pes etmeden kullanin su aralar tekrar alip baslicam kure
Hayıt tohumu aç karnına mı kulllanılıyo. Bi de adet olunca da devam ediliyomuBen hayıt otunu kullandım hemen hemen 1 aya yakın kullandım hormon değerlerim çok yüksekti, doktora gittiğimde bu hormonları düşürmeden gebelik olmayacağını söylemişti . pkoluyum bende ayrıca tip1 diyabetliyim de o yüzden yüksekti zaten hormonlarım açıkcası cok üzülmüştüm sonra doktor dönüşü alıp her gün kaynatım içtim 13lerde olan hormonum 1 aydan sonra 4lere düşmüştü hormonları dengelediği bi gerçek mucize, hamile kalamadım hala ama öyle bi faydasını görmüştüm eğer hormonel sıkıntı yaşıyorsanız mutlaka için faydasını göreceksinizdir.
Nasıl kullandın anlatırmsnBen hormon bozukluğu için kullanmıştım hem düzeldi hemde hamile kalamayan ben hamile kaldım
Bir bardak sıcak suya tatlı kaşığı hayıt tohumu ekliyorum biraz bekledikten sonra süzüp içiyordumNasıl kullandın anlatırmsn
Peki aç karına mı canım . Bi de adet döneminde devam ediyomuydunBir bardak sıcak suya tatlı kaşığı hayıt tohumu ekliyorum biraz bekledikten sonra süzüp içiyordum
Genelde kahvaltıdan sonra içiyordum bir de akşam üzeri yada uyumadan önce.adet döneminde de içiyordumPeki aç karına mı canım . Bi de adet döneminde devam ediyomuydun
Çok teşekkür ederimGenelde kahvaltıdan sonra içiyordum bir de akşam üzeri yada uyumadan önce.adet döneminde de içiyordum
Kaç yaşındasın evli midin? Ben de aynı durumdayım erken menopoz teşhisi konuldu 28 yaşındayımve bekarım. fsh90 amh 0.1 yumurta dondurma işlemi yaptırıcam yarın aynı ilaca başlıyorum 21.günde büyüme hormonu yapılacak bana.soğan kürüne başladım 2.gündeyim ayrıca içinde civanperçemi hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi karışımlı bi kapsül aldım 2ay kullanıcam sabah akşam. Burdan paylaşırım ne durumda olduğunuBen menopoza girdim 3 aydır adet görmüyorum doktor cyclo-progynova verdi daha kullanmadım..tahlil yaptırdım adet değilken Fsh 93.1 Lh 72 estradiol 11.80 Amh 0.010 du..bende hayıt içiyorum sabah akşam aç çaybardağıyla
Merhaba hiç üzülme yoktan var eden Allah inşallah yüzünü güldürür ben instagram sayfasında ballı macun kullanan ve senin gibi olan birini okudum az önce onun sayesinde hamile kaldığını söyledi bir araştırmanı tavsiye ederim rabbim inşallah yüzümüzü güldürürKaç yaşındasın evli midin? Ben de aynı durumdayım erken menopoz teşhisi konuldu 28 yaşındayımve bekarım. fsh90 amh 0.1 yumurta dondurma işlemi yaptırıcam yarın aynı ilaca başlıyorum 21.günde büyüme hormonu yapılacak bana.soğan kürüne başladım 2.gündeyim ayrıca içinde civanperçemi hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi karışımlı bi kapsül aldım 2ay kullanıcam sabah akşam. Burdan paylaşırım ne durumda olduğunu
Araştırayım tabi ne varsa yapıcam tek sıkıntımbekar olmam yani deneyemiyorum bile... dua ediyorum bol bol inancım var olacak. çok teşekkür ederim dua edin benim için Allah kabul eder..Merhaba hiç üzülme yoktan var eden Allah inşallah yüzünü güldürür ben instagram sayfasında ballı macun kullanan ve senin gibi olan birini okudum az önce onun sayesinde hamile kaldığını söyledi bir araştırmanı tavsiye ederim rabbim inşallah yüzümüzü güldürür
Allah yardımcın olsun derdi veren allah dermanı da verir sen içini ferah tut elinden geleni yap gerisini allah'a bırakAraştırayım tabi ne varsa yapıcam tek sıkıntımbekar olmam yani deneyemiyorum bile... dua ediyorum bol bol inancım var olacak. çok teşekkür ederim dua edin benim için Allah kabul eder..
Canım hayit tohumu ne zaman başlanmalı kullanımı bazı yerlerde demleme usülü yazıyor siz nasıl hazırladınız yumurtlama döneminde bıraktınız mi lütfen bilgisi olan yazar mıMerhaba ben tohumunu hazır kaynatilmis suda 10 dakika gibi bekletip içtim fsh 2 ay süre gibi düşürdü,bana iyi geldi inş size de iyi gelir, dediğim gibi cuma kurtaj oldum, şimdi yeniden içmeye başlayacam 2 ay daha kullanacam, sonra inş yeniden bebek deniycez
Merhaba, demleme usulü yap, hazır suyu kaynat ve 1 çay kaşığı dolusu hayıt tohumunun üzerine koy, 10 dak beklet karın biraz açken iç daha hızlı etki etsin,adet döneminde başlayıp, yumurtlama tarihine kadar içtim, yani bir 15 gün ortalama, yumurtlama donemimde bırakma sebebim hamilelik olursa bebeğe zarar vermesin diyeCanım hayit tohumu ne zaman başlanmalı kullanımı bazı yerlerde demleme usülü yazıyor siz nasıl hazırladınız yumurtlama döneminde bıraktınız mi lütfen bilgisi olan yazar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?