• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYIT SUYU KULLANANLAR ?!!!

!.5 yıl da doktor herhangi bir tedavi uygulamadı mı ? Normalde 1 yıldan sonra infertilite tedavisi başlanıyor.
Ben 1 yıl korundum. 3 aydır gebelik olmuyor ve ben pko olduğumu bildiğim için direk ilaca başladım. Glifor verdi doktorum, onu içiyorum. Hayıt çayı ve macunu ekstra aktardan aldım. 10 gün oldu çaya. devamında bakalım ne olacak. Burdan haberleşelim kızlar. Güzel haberler verelim inşallah.

Ben evlendikten 6 ay sonra doktora gitdim, adet gecikmem oldugunu soyleyince doktor bana pko oldugumu soylemedi insulin direnci icin kullanilan metformin ilacini verdi yuksek dozda, ama ben onu 1 ay zor kullandim zaten bnm fazla 3-4kg vardi sadece, o ilacla tamamen ishtahim kapandi ve hep midem bulaniyordu. Doktor o ilaci kesti ve klomide basladik. 3 ay klomid kullandim yanindan estrojen ve progesteron hormonuyla beraber devam etdim. 2ci ayimda yumurtlamam oldu ama o zmn eshim ish seyahetindeydi ve o gunu kacirdik sanirim. Daha sonra yine olmayinca ara verdim ve doktorumu degistirdim. Yeni doktorum pko oldugumu soyledi ve tekrar 2 ay klomid kullandim. Sonuc olmadi. Simdi doktorum beni Reproductive Endocrinologiste yonlendirdi bu cuma randevu aldim. Bakalim o ne diyecek. Ben gecen sene tiroidlerimi kontrol ettirmistim iyi demislerdi ama tabi stres falan cok yasadim bebek diye. Shu an sogan kurune devam.
Aynen ben de burdan guzel haberler paylasip umudu tukenmek uzere olanlara umut olanlardan biri olmayi cok istiyorum. Son yillarda bu infertility olayi cok artti hem kadin hem erkeklerde.

Ayın 30 unda olmam lazım sonucu bildiririm inşallah olur Rabbim hepimizin göbüşünü doldursun

Merhaba arkadaşlar. Bende de fsh lh yüksek ve amh düşük çıktı. Doktorum erken menepozdan şüpheleniyor. Saraçoğlunun kürlerine başvurdum içinde hayır aslanpençesi vs de var. Bu yollarla benim durumumda olup hamile kalan var mıdır acaba?düşük bi olasılık biliyorum ama bi kaç ay denemek istiyorum

Ben evlendikten 6 ay sonra doktora gitdim, adet gecikmem oldugunu soyleyince doktor bana pko oldugumu soylemedi insulin direnci icin kullanilan metformin ilacini verdi yuksek dozda, ama ben onu 1 ay zor kullandim zaten bnm fazla 3-4kg vardi sadece, o ilacla tamamen ishtahim kapandi ve hep midem bulaniyordu. Doktor o ilaci kesti ve klomide basladik. 3 ay klomid kullandim yanindan estrojen ve progesteron hormonuyla beraber devam etdim. 2ci ayimda yumurtlamam oldu ama o zmn eshim ish seyahetindeydi ve o gunu kacirdik sanirim. Daha sonra yine olmayinca ara verdim ve doktorumu degistirdim. Yeni doktorum pko oldugumu soyledi ve tekrar 2 ay klomid kullandim. Sonuc olmadi. Simdi doktorum beni Reproductive Endocrinologiste yonlendirdi bu cuma randevu aldim. Bakalim o ne diyecek. Ben gecen sene tiroidlerimi kontrol ettirmistim iyi demislerdi ama tabi stres falan cok yasadim bebek diye. Shu an sogan kurune devam.
Aynen ben de burdan guzel haberler paylasip umudu tukenmek uzere olanlara umut olanlardan biri olmayi cok istiyorum. Son yillarda bu infertility olayi cok artti hem kadin hem erkeklerde.

Metformin ve glifor ile hamile kalabilen çok varmış keşke devam edebilseydin canım. Soğan kürünün de hotmanlarda etkisi çok fazla endokrin doktoruna mutlaka söyle değerler yanıltmasın. İnşallah soğan kürü işe yarar.

Metformin ve glifor ile hamile kalabilen çok varmış keşke devam edebilseydin canım. Soğan kürünün de hotmanlarda etkisi çok fazla endokrin doktoruna mutlaka söyle değerler yanıltmasın. İnşallah soğan kürü işe yarar.
Insallah. Metformini veren doktorum cok ilgili degildi ya benim icimde bi his sanki boshuna iciyorum gibiydi. Benim sekerim cok iyiydi bide fazla kilom yoktu. Doktor hadi deneyelim gibisinden verdi ne bileyim icime oturmamisti o davranisi.

Ben hayıt otunu kullandım hemen hemen 1 aya yakın kullandım hormon değerlerim çok yüksekti, doktora gittiğimde bu hormonları düşürmeden gebelik olmayacağını söylemişti . pkoluyum bende ayrıca tip1 diyabetliyim de o yüzden yüksekti zaten hormonlarım açıkcası cok üzülmüştüm sonra doktor dönüşü alıp her gün kaynatım içtim 13lerde olan hormonum 1 aydan sonra 4lere düşmüştü hormonları dengelediği bi gerçek mucize, hamile kalamadım hala ama öyle bi faydasını görmüştüm eğer hormonel sıkıntı yaşıyorsanız mutlaka için faydasını göreceksinizdir.

Kizlar bide "Fertility Yoga" videolari var youtubeda onlari da zaman bulup yapsaniz etkisi varmis. Kan dolasimini iyilestiriyor hatta yumurta kalitesi arttirmak icin de yapiliyormus. Ben basladim ozellikle kasik bolgeleri uzerine yogunlasilmis hareketler.

Merhaba arkadaşlar. Bende de fsh lh yüksek ve amh düşük çıktı. Doktorum erken menepozdan şüpheleniyor. Saraçoğlunun kürlerine başvurdum içinde hayır aslanpençesi vs de var. Bu yollarla benim durumumda olup hamile kalan var mıdır acaba?düşük bi olasılık biliyorum ama bi kaç ay denemek istiyorum
Beni, bugün gittiğim doktor Araştırma hastanesine sevk etti.Pazartesiye randevu aldım. Sizin Fsh ve Lh Düşüş oldu mu? Hayıt tohumu aldım ama hala kullanmaya başlamadım. Tahlillerden sonra başlamayı düşünüyorum inşallah.

Beni, bugün gittiğim doktor Araştırma hastanesine sevk etti.Pazartesiye randevu aldım. Sizin Fsh ve Lh Düşüş oldu mu? Hayıt tohumu aldım ama hala kullanmaya başlamadım. Tahlillerden sonra başlamayı düşünüyorum inşallah.

canım benim de fsh ve lh yüksekti fsh 5lerdeydi, Lh ise 12lerdeydi bende doktordan çıktığım gibi hayıt otu alıp 1 ay boyunca içmiştim 1 ay sonra tekrar adetliyken bakılmıştı hormonlarıma ve Lh hormonum 4-5 aralığına kadar düşmüştü bende işe yaramıştı bence de başla işe yarıyor hormonları olması gereken seviyeye getiriyor gerçekten.

canım benim de fsh ve lh yüksekti fsh 5lerdeydi, Lh ise 12lerdeydi bende doktordan çıktığım gibi hayıt otu alıp 1 ay boyunca içmiştim 1 ay sonra tekrar adetliyken bakılmıştı hormonlarıma ve Lh hormonum 4-5 aralığına kadar düşmüştü bende işe yaramıştı bence de başla işe yarıyor hormonları olması gereken seviyeye getiriyor gerçekten.
Yaa ne güzel :) ben de içiyorum ama günd3 bi defa bazen onu da aksatıyorum :( siz nasıl kullandınız ?

Yaa ne güzel :) ben de içiyorum ama günd3 bi defa bazen onu da aksatıyorum :KK43: siz nasıl kullandınız ?
Canım ben günde bi defa yapıyordum . Çok acı bi tadı olduğu için sabahları içemiyordum akşam yemekten sonra işte 1 saat sonra falan her gece aynı saatte yapıp içtim ama düzenli kullanınca sonuç aldım, düzenli kullanmaya bak aksatma hiç eğer acı diye içemiyorsan içine bir iki damla limon damlat iç . Normalde 3 ay düzenli kullanımda sonuç alınır deniyor ama ben 1 ayda düzenli kullanıp o sonucu almıştım.

Benim Fsh 14 , Lh 21
Siz aç karnına mı, yoksa tok karnınamı içtiniz? Sadece hayıt tohumu mu içtiniz? Aslan pencesi falan başka ürünlerdeeklemek gerek diye okudum da.

Benim Fsh 14 , Lh 21
Siz aç karnına mı, yoksa tok karnınamı içtiniz? Sadece hayıt tohumu mu içtiniz? Aslan pencesi falan başka ürünlerdeeklemek gerek diye okudum da.
Ben akşam yemeğinden önce içiyordum ama midemi rahatsızlattığı için akşam yemeğinden 1 saat sonra içtim hep canım . Başka bitki eklemeye gerek yok sadece hayıt otu tohumu yeterli. Başlı başına zaten hormon düzenleyen ot o baska otla denemedim.

Benim Fsh 14 , Lh 21
Ben menopoza girdim 3 aydır adet görmüyorum doktor cyclo-progynova verdi daha kullanmadım..tahlil yaptırdım adet değilken Fsh 93.1 Lh 72 estradiol 11.80 Amh 0.010 du..bende hayıt içiyorum sabah akşam aç çaybardağıyla

Back
X