- Konu Sahibi TemelinSafinazi
-
Bazı yerde kaynat diyor benim fsh 10.22 lerde testere dişli aslan pencesi 2 ay kullandım nedense düşmedi bu defada bunu deneyecem tşk ederimMerhaba, demleme usulü yap, hazır suyu kaynat ve 1 çay kaşığı dolusu hayıt tohumunun üzerine koy, 10 dak beklet karın biraz açken iç daha hızlı etki etsin,adet döneminde başlayıp, yumurtlama tarihine kadar içtim, yani bir 15 gün ortalama, yumurtlama donemimde bırakma sebebim hamilelik olursa bebeğe zarar vermesin diye
Bazı yerde kaynat diyor benim fsh 10.22 lerde testere dişli aslan pencesi 2 ay kullandım nedense düşmedi bu defada bunu deneyecem tşk ederim[/QUOTEdemleme öneririm, kaynatırsan bile kahve gibi bir taşım kaynat, ben fazla kaynatildiginda zehirleme etkisi yaratır diye okumuştum , sizin iyi çıkmış yine benim 14.29
Amh kaç benim 0.78 günü gününe adt oluyorum ama tutmuyor rabbim ne zam nasip ederseYanlış yere yazmışım, demleme öneririm, kaynatırsan eger kahve gibi bir taşım kaynat, ben fazla kaynatildiginda zehirleme etkisi yaratır diye okumuştum, sizin iyi çıkmış yine benim 14.29
Amh değerine bakilmadi, ama fsh dışında tüm değerler iyiydi,amh 2 nin altında olursa sıkıntılı diye biliyorum,ama inan üzülme bir şekilde Allah nasip ederse oluyor, siz hayıta başlayın hormonları gerçekten düzene sokuyorAmh kaç benim 0.78 günü gününe adt oluyorum ama tutmuyor rabbim ne zam nasip ederse
Her zaman icebilirsin tabi, eğer korunmuyorsan yumurtlama doneminde içme,gebelik olursa bebeğe zarar vermemesi açısından,mesela bir ay içersen en az bir hafta ara verYumurtalama zamanı içmek zararlımı hanımlar bu çay ayın hergünümü içilebilir
Canım cevap verdiğin için teşekkür ederim ovülasyon testi pozitif ozaman içmiyimHer zaman icebilirsin tabi, eğer korunmuyorsan yumurtlama doneminde içme,gebelik olursa bebeğe zarar vermemesi açısından,mesela bir ay içersen en az bir hafta ara ver
Rica ederim, tabi içme gebelik oluşursa ne olur ne olmaz,sen önlemini alCanım cevap verdiğin için teşekkür ederim ovülasyon testi pozitif ozaman içmiyim
Bilmedigim doktor tavsiyesi disinda kullanmamEvet kızlar pko olup hayıt suyu kullanan ve olumlu sonuç alanlar lütfen yazar mısınız ?
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Merhaba hayıt suyunu sürekli mi kullandınız yoksa ara verdiniz mi hiç ne kadar süre içtiniz ? :)Rica ederim
1 ay boyunca her gün sabah akşam içtim canım sonra da hamile kalınca bıraktımMerhaba hayıt suyunu sürekli mi kullandınız yoksa ara verdiniz mi hiç ne kadar süre içtiniz ? :)
Merhaba hayıt otu mu yoksa suyunu mu kullamıştınızBen hormon bozukluğu için kullanmıştım hem düzeldi hemde hamile kalamayan ben hamile kaldım
Bu bitki kadinkar icin erkeklerde ters etki yapiyormusOlabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?