Hayirrrrr!!! Lanet olasi regll

Dogum kontrol hapina baslayabilirsin biraktigin zaman adet olursun

Ağzına sağlık valla. Anlatamadım derdimi. Lanet olası dememe bile yorum geldi. Sanki ben olayın önemini bilmiyorum. Hani konuşma diliyle yazdım . Amacım yurtdışına çıkmışım doyasıya sorunsuz ağrısız geçirmek

arkadaşım aylarca kullandı başka bir sebepten ötürü hiç bir etkisi olmadı sonra evlendi ve hatta hemen hamilede kaldı( kısırlık yapar gibi yargılar var o yüzden belirttim) ilaç primolut. Bende kullanmıştım bir dönem

Benim de aynı durum başıma gelmişti. Balayım esnasınca primolut n kullandım. Adet olmadım. Başyından döneceğimiz gün bıraktım ve 3 gün içinde adet olmuştum. Bu arada öyle abartıldığı gibi bir yan etkisi de yok. Sadece regl dönemi 1 tık daha ağrılı geçebiliyor o kadar.

Hiç belli olmuyor o işler belki olmazsın o günlerde canım. Benim düğünümde adetime iki hafta vardı stresten mi nedir kına gecemde yine adet oldum

Benimde aynı şekilde denk gelmişti. Kadın doğum doktoruna gittim muayene etti en uygun adet erteleyici hap olduğunu söyledi primolut n kullandım. İyi ki kullanmışım

Arkadaşım bu kelimeye fazla duyarli olmamın sebebi kelimenin manasını bilmekle alakalı bir durum..lanet okumak basit bir durum değildir.agizdan çıkan her kelimeye dikkat etmek gerekir.her ay düzenli regl olmak belki sizin bakış açınizdan zaten olması gereken basit birseydir.olmak zorunda olduğuna inanıyor çokta onun kıymetini anliyamiyor olabilirsiniz.halbuki inanın bir bayanın düzenli adet gormesi harika bir durum ve şükre vesile bir durumdur.lanet kelimesinin manası ise Allahın rahmetinden uzak olsun.Allahin sevgisinden uzak olsun manasındadır.bukadar çok derin dusunuldugunde bu sukur vesilesi bir duruma lanet etmek evet duyarlılığa itiyor.konu sahibi arkadaşım daha da dikkat eder bu kelimeyi kullanmaz.k endi duyarlılığı bu noktada artmış olur.

Baslik ne kadar itici

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ricam etsem konumu kapatabilir misiniz?
Konu amacı dışına çıkıyor çünkü .
Teşekkürler.
Herkes aynı yorumu yapıyorsa sencede başlığın yanlış olabilir mi? Ben pkoyum ve aylarca adet olmuyorum. Zamanında adet olmanın nimet olduğunu bildiğim için lanet kelimesini hiç yakıştıramadım. Allah baska dert vermesin.

5 ay adet olmayıp sinirden ağladığımı bildiğim için çok katılıyorum size. Allah herkese boyle dert verse keske.

Bu nasıl bir yorum Allah aşkına . Evet siz buna katılıyor olabirsiniz ama kimseye Allah bu derdi versin diyemezsiniz. Allah derderdinize şifa Versin

Bu nasıl bir yorum Allah aşkına . Evet siz buna katılıyor olabirsiniz ama kimseye Allah bu derdi versin diyemezsiniz. Allah derderdinize şifa Versin
Bu dert degil ya belki ondan demistir arkadas böyle dert versin diye
Yani dügün günu adet olmak öyle balayina gitmek dert mi diye soylemis olabilir
Yada lanet okuma bari demistir belki :)

Sizin ki bi soru dert değilki. Ayrıca algılamada sıkıntı var sanırım ben "allah bu derdi versin" diye birsey demedim. "Allah herkese böyle dert verse keşke" dedim. Sizin başlığınızdan daha masum benim yorumum.

Bu dert degil ya belki ondan demistir arkadas böyle dert versin diye
Yani dügün günu adet olmak öyle balayina gitmek dert mi diye soylemis olabilir
Yada lanet okuma bari demistir belki :)
Kesinlikle o amaçla dedim. Pkolu oldugum için başlık çok acımasız geldi bana. Çünkü ben regl olduğum zaman havalara uçuyorum.

Valla kime göre ne göre . Bu kadar kötü düşünmeyin Allah aşkına. Basligimin masum olan yada olmayan bir tarafı yokki . Algılamaya Vs sıkıntı yok. Sadece hani yardım istemiş kendime göre hitabima göre bunu uygun görmüşüm.herkesin kendi düşüncesi anlarım Tamam ama en başta takılmayın sorunuma odaklanıp diye yazdım. Hani bu kadar gerilmenin manası yok. Derdi olanada Rabbim şifa Versin .

Her ağzından lanet olsun ya da lanet olası çıkan insanın ciddi anlamda lanetler yağsın manasında söylediğini nerden çıkardınız yahu normal espri olarak da söylenir bu çok neden hemen bunu Allahın lanetine vs bağladınız ki onu diyorum konu sahibi de onu düşünerek yazmadı sanıyorum ki kaldı ki yazsa bile onun tercihi ya
yok nasıl regle lanet dersin yok olamayanlar var konu nerden nereye çekildi hani ne alaka düzenli regl olamayan kisti olan falan hemen bir münekaşa yaratacak sebep konuyu başka yerlere bağlayıp hastalığı olana getirme ne gerek var yani hanımlar
lanet olası amerikan film dublajlarından dilimize girş günlük hayatta çok kullandığımız bir deyim espri anlamında bir şey
yapmayın ya buna neden bu kadar büyük anlamlar yüklediniz

Yasmin kesin çözüm. Yanlız saati saatine almanız gerekiyor.

ben sizin yazdığınız kadarına cvp vermiştim konu sahibi, yurt dışına tatile çıkacağınız yazmıyordu sorunuzda, ona göre cvp yazardım, evlenen çiftler arasında düğün ve balayında genelde %99 cinsellik olur , ben mi yanlış biliyorum 40 yaşımdayım, he eş kişisi de sizin gibi düşünür , cinsellik olmaz , o sizin kararınız, saygılarımla ..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…