• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayirrrrr!!! Lanet olasi regll

En mantıklısı doğum kontrol hapıyla geciktirmek. Onu da kullanmak istemiyorsan sık değiştirme şartı ile tampon kullanabilirsin. Ben sık sık tampon kullanırdım, hele ki yaz aylarında. 3-4 saatte bir değiştirince hiçbir zararı olmuyor merak etme.
Doğum kontrol hapları bazılarında başta kanama yapıyor o yüzden o büyük risk canım.

Doğum kontrol hapları bazılarında başta kanama yapıyor o yüzden o büyük risk canım.

Düğüne 2-3 ay kala d.k. hapına başlaması gerekiyordu düzene girmesi için ama henüz başlamamış veya hap kullanmak istemiyor konu sahibi. O zaman adetli geçirecek tatilini yapacak başka birşey yok. Tamponla daha rahat hareket eder en azından onu kullanabilir.

Düğüne 2-3 ay kala d.k. hapına başlaması gerekiyordu düzene girmesi için ama henüz başlamamış veya hap kullanmak istemiyor konu sahibi. O zaman adetli geçirecek tatilini yapacak başka birşey yok. Tamponla daha rahat hareket eder en azından onu kullanabilir.
Ben temmuzda evlenecektim o Zaman Yasmine başladım. Bende kanama filan yapmamıştı açıkcası mayısta başlamıştım. Ama bazılarına kanama yapıyormuş doktorum demişti ki deneyeceğiz belki de sana uygun olmayacak bu demiş vermişti ama bende sorun olmadı. Özellikle geçiktirici ilaçlar varya ondan kullanması lazım şu durumda ben öyle tamponla filan rahat edemezdim galiba

Bu arada söylemeyi unuttum ben o zaman yasmine başlayacaktım. Ama hesabladım yasmine regl nin birinci günü başlıyordum ve hasta olma tarihim düğün gününe geliyordu. Bende adeti olacağım zamandan birkaç gün önce özellikle geçiktirmek için olan ilaçtan kullandım. Tam tarihleri ayarlamıştım istediğim tarihte bıraktım ilaçı hasta olduğum günde yasmine başladım :kahve:

Tamam kanı tutuyor olabilir ama regl döneminde seks yapılmamasının tek sebebi kanama değil ki. Hem kıtlıkta mı kaldınız be mubarekler, nedir bu zorlama :)

Kizceler Merhaba.

Acil yardımınıza bilginize deneyiminize ihtiyacım var.

21 nisan evleniyorum ve ertesi gün balayına gidiyorum. Ama adet tarihim bu günlere denk geliyor . Adet olmamak için ne yapabilirim. Cevaplarıniza ihtiyacım var .

Arkadaşlar başlığa takılmayın . Bende bunu yaşamanın ne kadar mucizevi birsey olduğunu biliyorum fakat , o tarihte olacağım için böyle bir başlık koydum. Bilginize
Reglini geciktirebilirsin bir dr danış bence

Adetine 1 hafta kala ilaca başla. Primolut n gibi bişeydi adı. Günde 3 tane alıyorsun 8 saat aralıkla. Balayın bitince ilacı bırak. 1-2 gün içinde regl olursun. Ben hep bu ilacı kullanıyordum.

Kizceler Merhaba.

21 nisan evleniyorum ve ertesi gün balayına gidiyorum. Ama adet tarihim bu günlere denk geliyor . Adet olmamak için ne yapabilirim. Cevaplarıniza ihtiyacım var .

Arkadaşlar başlığa takılmayın . Bende bunu yaşamanın ne kadar mucizevi birsey olduğunu biliyorum fakat , o tarihte olacağım için böyle bir başlık koydum. Bilginize
adet geciktirici alabilirsiniz. tatil dönüşü de bırakırsınız. jinekoloğa gidin en uygun tavsiyeyi o verecektir. zaten evlenmeden önce kontrollerinizi yaptırmanızı öneririm. bu sayede de bu konuyu görüşebilirsiniz.

Kizceler Merhaba.

PRIMOLUT N KULLAN CANIM

Hacca falan giderkende kulkanılan adet geciktirici bir ilaç var eczanelerden alabilirsiniz. Balayı denilen şey kısa süreceği için bi zararı olacağını sanmam. Bıraktığınız an adet oluryorsunuz bilgünize

Ben düğünumde adetliydim . Erken oldu düğün sitresinden ötürü. Bitmesini bekledi eşim. Bi zahmet bekleyiversin eş adayınizda. Ay veya yıl değil ya. Altı üstü birkaç gün. geciktirici ilaçlar hormonları alt üst ediyor. Cefasini sen çekersin.

Ben düğünumde adetliydim . Erken oldu düğün sitresinden ötürü. Bitmesini bekledi eşim. Bi zahmet bekleyiversin eş adayınizda. Ay veya yıl değil ya. Altı üstü birkaç gün. geciktirici ilaçlar hormonları alt üst ediyor. Cefasini sen çekersin.

Geciktirici kullanırsınız. Ben de balayında kullandım, saatini kaçırmayın sıkıntı olmaz. Tek kötü yanı bende şişkinlik, kasık ağrısı devam etmişti.

Kizceler Merhaba.

Ben geciktirici kullanmıştım sonrasinda bıraktım bi kaç gün sonra adet gördüm. Doğum kontrol hapı kullanacaksanız o da bi çözüm. Ben sınavım falan varsa bi kaç gün uzatirdim kullanmayi. Bıraktıktan sonra da regl olurdum

Adet geciktirici ilaclardan baska caren yok.
Muhtemel adet tarihinden 3_4 gun once basliyorsun.10 gune kadar kullanilabilir.

Ilaci biraktigin gibi adet oluyorsun
Ama duzen sasiyor tabii.
Kullanmamak en iyisi ama ben de mecbur kaldigim 2 sefer kullandim onceki yillarda

Bende de ayni durum vardı. Balayında adet olacaktım.
Evlenmeden yaklaşık iki ay önce doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacaktım. Doktorla konuştum. Hapa başlama tarihini ona Göre ayarladı. Bir problem olmadı.

İlişki için bişey diyemem ama tatil için tampon öneririm

Back