Hayirrrrr!!! Lanet olasi regll

lanet olasıymış! valla acıyorum bazı insanlara

başlıktan dolayı çok taşlanacaksınız kazen den rica edin değiştirir

Dogum kontrol hapi kullanmayi dusunuyor musunuz? Doktora gidip size uygun ilaci yazdirirsaniz 3 haftadan sonra 1 hafta ara vermeden devam edersiniz, balayi sonrasinda birakir regl olursunuz. Regl geciktirici ilaclar mahvediyor cunku. Ben dogum kontrol hapini cok seviyorum, cok agir gecirdigim donemi cok hafif atlatmami sagliyor, sivilcelerimi bitirdi tamamen. Korunma amaci da bonusu bence danisin doktorunuza :)

Balayı var düğün var mecbur geciktirici içiceksin. Primolut n Kullandım bende balayında.
Ayrıca konu sahibi illa cinsellik olacak diye sormamış ki Balayı ve düğünü için sormuş. Hemen kocan beklesine bağlamışlar :)
Neredeyse her yıl kullanmak zorunda kalıyorum ben tatile giderken. Bi yan etkisini görmedim.

Aynı durumu yaşadım, adet geciktirici ilaç aldım. Bir sorun yaşamadım.

Benim regli dönemim de düğünüme ve balayına denk geliyordu. Gittim eczaneden geciktirici ilaç aldım.ama ne zıkkım ilaçsa 3 ay adet olmadım. Doktora gitmek zorunda kaldım.

Reglin lanet olası bir durumu yok, sizin düğün tarihini yanlış almanızda lanet olası bir durum var.

Adet geciktirici ilaçlar hormon dengesini bayağı bozuyor diye biliyorum. Kullanmadan önce doktorunuzla konuşun yan etkilerini. Eğer denize, havuza girecekseniz tampon kullanabilirsiniz. Ağrılarınız için de bol su için bol yürüyüş yapıp bir de ilaç alınca çok rahatsız etmez. Sıcak pedler var marketlerde satılıyor. Çamaşırınıza karnınızın olduğu yere gelecek şekilde yapıştırıyorsunuz sıcak su torbası gibi oluyor çok rahatlatıyor. Sevişme kısmına gelince de duş aldıktan hemen sonra anında tekrar kanamaya başlamazsınız o şekilde deneyebilirsiniz. Veya duşta da olabilir tabii o kısmı size kalmış.

Tabii düğün stresiyle adetinizi geciktirebilirsiniz de. Benim bildiğim en temiz yol bu. Ne kadar stres o kadar gecikme.

Başlıkta regl için lanet denmesini kınamak nedir ya o kadar ciddi içerlemissiniz ki buna kendimi duygusuz bir sosyopat gibi hissettim. Gereksiz Duyarlar Top 5 listesine girer bu olay ilk sıradan hem de!
Kutsal regl için böyle lanet falan demek olacak iş değil ya!

Primolut N kullanarak erteleyebilirsin, regl olacağın günden 3 gün önce başlasan yetiyor genelde, ertelemek istediğin süre boyunca içiyorsun, bıraktığında da bir kç gün içinde regl oluyorsun 1-2 ay ufak tefek düzensizlikler, regl miktarında değişme, biraz daha ağrılı regl dönemi vs olabilir en fazla ama öyle korkunç sonuçları yok yani o kadarcık olsun değer :)

geciktirici ilaç kullan ben kullanmıştım hiçbir sorun olmuyor ve ilacı bıraktığın gibi adet oluyorsun.

Doğum kontrol ilacı kullanacaksanız, doktora danışın, durumu da anlatın, o düğün gününe gelmeyecek şekilde nasıl kullanacağınızı anlatır. Doğum kontrol ilacı kullanmayacaksanız eczaneden bir adet geciktirici alın. Hormonu falan bozuyor ama gelinlikle regl çok zor olur, zırt pırt tuvalete gidemezsiniz. Bir kerelik kullanacaksınız mecbur .

Primolit sanirim ilacin adi al kullan ise yarar

Geciktirici ilaç kullandım bir kere, ben sorun yaşamadım ama tabi ki de doktorunuza danışarak alın.

Öyle bir iki kere kullanmayla hormonları katletmez geciktirici hap merak etmeyin, öyle olsa yasaklanırdı zaten. Ben çok sıkıştığımda kullanıyorum, düzensizlik falan yapmadı ama bünyeye göre değişebilir tabi.
Bide aylar öncesinden plan yapıyorsanız adet tarihinizi günü gününe kesstiremezsiniz ki, ayda bir gün atar iki gün atar derken ayın başında oluyorsanız bir önceki ayın ortalarına denk gelmiş bikaç ay içerisinde bir bakıyorsunuz. O yüzden kesin adet tarihine göre ayarlanamıyor düğünler ki.

aynı durumu yaşadım 1 ay öncesi doktora gittim geciktirici ilac verdi, düğünü atlattim ama geciktiriciye ragmen balayinda lekelenme oldu ben de ilaci bıraktım gitti :)

Üniversite sınavına girerken regl erteleyici hapı kullanmıştım
Sonrasındaki sancı felaketti, yerde süründüm ama göze alırım diyorsanız tabii...

Benimde dugunume denk geliyordu ve direkt balayina gidecektik denize girmek istedigim icin eczaneye danistim primolut adli ilaci verdiler bende tatil bitene kadar gunde bir tane aldim tatilin bittigi gun kullanmadm ve o gün regl oldum sadece o ay reglim cok agrili sancili gecti diger aylar duzeninde falan sikinti olmadi

Geciktirici alabilirsin ya da denize girerken tampon kullanırsın ben öyle yapmıştım reglim çok şiddetli olmadığı için gayet iyi geçmişti

Canım sen olayı yanlış anlamazsın cinsellik için değil tatil için ıstıyorum ben ilacı 1 haftalığına yurtdışına çıkacağız . Bunu ağrı kanama sıkıntıyla geçirmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…