- 27 Nisan 2012
- 15.367
- 18.170
- 498
- Konu Sahibi Kremsantikk
-
Primolit sanirim ilacin adi al kullan ise yararKizceler Merhaba.
Acil yardımınıza bilginize deneyiminize ihtiyacım var.
21 nisan evleniyorum ve ertesi gün balayına gidiyorum. Ama adet tarihim bu günlere denk geliyor . Adet olmamak için ne yapabilirim. Cevaplarıniza ihtiyacım var .
Arkadaşlar başlığa takılmayın . Bende bunu yaşamanın ne kadar mucizevi birsey olduğunu biliyorum fakat , o tarihte olacağım için böyle bir başlık koydum. Bilginize
aynı durumu yaşadım 1 ay öncesi doktora gittim geciktirici ilac verdi, düğünü atlattim ama geciktiriciye ragmen balayinda lekelenme oldu ben de ilaci bıraktım gitti :)Kizceler Merhaba.
Acil yardımınıza bilginize deneyiminize ihtiyacım var.
21 nisan evleniyorum ve ertesi gün balayına gidiyorum. Ama adet tarihim bu günlere denk geliyor . Adet olmamak için ne yapabilirim. Cevaplarıniza ihtiyacım var .
Arkadaşlar başlığa takılmayın . Bende bunu yaşamanın ne kadar mucizevi birsey olduğunu biliyorum fakat , o tarihte olacağım için böyle bir başlık koydum. Bilginize
Canım sen olayı yanlış anlamazsın cinsellik için değil tatil için ıstıyorum ben ilacı 1 haftalığına yurtdışına çıkacağız . Bunu ağrı kanama sıkıntıyla geçirmek istemiyorumBen düğünumde adetliydim . Erken oldu düğün sitresinden ötürü. Bitmesini bekledi eşim. Bi zahmet bekleyiversin eş adayınizda. Ay veya yıl değil ya. Altı üstü birkaç gün. geciktirici ilaçlar hormonları alt üst ediyor. Cefasini sen çekersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?