- 13 Kasım 2016
- 326
- 402
- 103
- Konu Sahibi Kremsantikk
-
adet geciktirici kullanabilirsin. ben de kullanmıştım. Her gün bir tane alıyorsun. Hapı bıraktıgın zaman bi kaç gün içinde hemen regl oluyorsun. Tabi doktorun vermesi lazım hemen bir jinekoloja git, önce test yapıyor, sonra ilacı veriyor.Kizceler Merhaba.
Acil yardımınıza bilginize deneyiminize ihtiyacım var.
21 nisan evleniyorum ve ertesi gün balayına gidiyorum. Ama adet tarihim bu günlere denk geliyor . Adet olmamak için ne yapabilirim. Cevaplarıniza ihtiyacım var .
Öyle demeyin lütfen. Düzenli regl olamadığı için çok ciddi sıkıntılar yaşayan, hormon alan insanlar var. İyidir regl.
O tarihde zaten denize girilmez; sırf o iş için de ilaçlar kullanıp, dengenizi bozmayın. Olmayan adet, şişkinlik sizi çok gerebilir. İlişki 1 hafta geç olsun ne olacak. Güzel anılar kazanın, eğlenin... bir ömür evli olacaksınız, kalan herşey için bol bol vakitiniz olur inşallah.
Madem regliniz duzenli, ne zaman olacagini biliyorsunuz,cdugun tarihini neden ona gore almadiniz ki? Madem geciktirici ilac alin olsun bitsin.
Ya bi kaç kişinden duydum, o tarz ilaç kullanıp, sonra uzun sürese regl olamadıklarını.Tabiki öyle ama ogune özel denk geldiği için başlıkta öyle yazdım. ilişki Vs. Icın değilde daha çok 1 hafta tatil süreci ve onun verdiği ağrı gerginliği o dönemde yaşamak istemiyorum.
Ne gerek var ilaca ya. Dayanamayacak misiniz birkaç gün :)
Ben dogum kontrol hapina baslamstm kanama yapti bende:) yani adet oldum genede..ztn prospektusundede bazi kisilerde kanama yapabilir ilk bi kac ay dio,, onuda biraktim simdi :)) adet geciktirici al bence
Buarada adet zmni kullanilablcek cinselligi engellemeyen tampon cikarmslar. Hem adet oluomussun hemde sex yani..Galiba en mantıklısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?