Hayirrrrr!!! Lanet olasi regll

Kremsantikk

Ailem benim en büyük servetim.
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
326
402
103
Kizceler Merhaba.

Acil yardımınıza bilginize deneyiminize ihtiyacım var.

21 nisan evleniyorum ve ertesi gün balayına gidiyorum. Ama adet tarihim bu günlere denk geliyor . Adet olmamak için ne yapabilirim. Cevaplarıniza ihtiyacım var .

Arkadaşlar başlığa takılmayın . Bende bunu yaşamanın ne kadar mucizevi birsey olduğunu biliyorum fakat , o tarihte olacağım için böyle bir başlık koydum. Bilginize

Son düzenleme:
Adet dönemini erteleyen bir ilaç var ama o da hormonlari etkiliyormuş.bi sure adet gecikmesi gibi şeyler oluyormus sanırım sonrasında.şunu da söylemeden edemeyeceğim konu başlığınız hiç şık ve hoş değil.lanet olası hiçbir durum değil.regl olmak bir kadın için okadar önemliki.olmamak ve erken menopoza girme durumlarini düşünün halimize sukredin.bir daha da lanet olası regl filan demeyin.bakis acinizi değiştirin.

ben balayımda ilaç kullandım. sorun olmadı. tabi doktora görün o yazsın.

Öyle demeyin lütfen. Düzenli regl olamadığı için çok ciddi sıkıntılar yaşayan, hormon alan insanlar var. İyidir regl.

O tarihde zaten denize girilmez; sırf o iş için de ilaçlar kullanıp, dengenizi bozmayın. Olmayan adet, şişkinlik sizi çok gerebilir. İlişki 1 hafta geç olsun ne olacak. Güzel anılar kazanın, eğlenin... bir ömür evli olacaksınız, kalan herşey için bol bol vakitiniz olur inşallah.

adet geciktirici kullanabilirsin. ben de kullanmıştım. Her gün bir tane alıyorsun. Hapı bıraktıgın zaman bi kaç gün içinde hemen regl oluyorsun. Tabi doktorun vermesi lazım hemen bir jinekoloja git, önce test yapıyor, sonra ilacı veriyor.

Lanet olası demeseniz iyiydi.

Sorunuza gelince, benim de regl balayına denk geliyordu. aile hekimliğine danışmaya gittim, ayrıca bir de doğum kontrol hapı alacaktım. aile hekimi de eczacımız da kesinlikle geciktirici ilaçları önermediklerini, düzenini çok bozduğunu söyledi. doğum kontrol hapına da başlayacaktım zaten. regl zamanı doğum kontrol hapına verilen 7 günlük arayı vermeden hemen diğer kutuya geçmemi önerdiler. o ay regli atlatmış olursun regl olmazsın dediler. ben de öyle yaptım. regl olmadım. ancak ara ara lekelenmelerim oldu. o zaman da eczacıyı arayıp sordum, çok normal o regl değil dedi. sen de gidip bunu bi danışabilirsin eğer ayrıca korunmayı düşünüyorsan.

Doğum kontrol hapı ile korunacaksaniz eğer hap bitimi doktora danışarak ara vermeden devam edip adet tarihinizi erteleyebilirsiniz..

Lanet olasi derken ?

Bunun olmamis olmasi daha kotu biliyormusunuz ?

Ben dogum kontrol hapina baslamstm kanama yapti bende:) yani adet oldum genede..ztn prospektusundede bazi kisilerde kanama yapabilir ilk bi kac ay dio,, onuda biraktim simdi :)) adet geciktirici al bence

Tabiki öyle ama ogune özel denk geldiği için başlıkta öyle yazdım. ilişki Vs. Icın değilde daha çok 1 hafta tatil süreci ve onun verdiği ağrı gerginliği o dönemde yaşamak istemiyorum.

Madem regliniz duzenli, ne zaman olacagini biliyorsunuz,cdugun tarihini neden ona gore almadiniz ki? Madem geciktirici ilac alin olsun bitsin.

Evet düzenli ama biliyorsun ki dönemsel değişimler olabiliyor. One yada geriye gidebiliyor . Heleki stres dahada tetikliyor . 1 yıl öncesi alınan tarihte ongoremedim kusura bakmayin

Tabiki öyle ama ogune özel denk geldiği için başlıkta öyle yazdım. ilişki Vs. Icın değilde daha çok 1 hafta tatil süreci ve onun verdiği ağrı gerginliği o dönemde yaşamak istemiyorum.
Ya bi kaç kişinden duydum, o tarz ilaç kullanıp, sonra uzun sürese regl olamadıklarını.

Her bünyede aynı değildir elbet, ama 3-4 ay regl olamazsan ciddi sıkıntı olur.

En mantıklısı doğum kontrol hapıyla geciktirmek. Onu da kullanmak istemiyorsan sık değiştirme şartı ile tampon kullanabilirsin. Ben sık sık tampon kullanırdım, hele ki yaz aylarında. 3-4 saatte bir değiştirince hiçbir zararı olmuyor merak etme.

Adet geciktirici ilaç al canım. Kendini garantiye almak içinde adetinin 4 gün öncesinden başla. İsmi p ile başlıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…