Hayırlı uğurlu olsun;puanlarımız sıfırlanmış!

çok iyi oldu. haksızlık ortadan kalkmış oldu böylece. bundan sonra verilen repler ,belki yönetim tarafından takibe alınırsa ,o haksızlıkta bir daha olmaz sanırım.ve hakeden hakettiği gibi replerine sahip olur. çok doğru bir karardı
. teşekkürler kazen
dip not. haksızlıktan kastım. hakkıyla kazanılmayan repler .yanlış anlaşılmasın

Son düzenleyen: Moderatör:
bana gore yorumu degerli olan sevdigim yorum yapan kisiler bellidir zaten
rep puanlarinin silinmis olmasi bisey degistirmedi gozumde.
kisa zamanda yine baya yukselir puanlar nasil olsa. :)

Evet orda haklisin.....fakat ben bunun tüm üyelerden fikir almadan yapilmasina sasirdim biraz canim.....neticede burda yorumlari ile, paylasimlari ile, yemek tarifleri ile bu siteye emek veren onca insan var.....2006 beri üye olanlar var.....böyle bir karar verilirken keske üyelerinde söz hakki olsaydi....

okypete bu sitede hep düzeni bozanların cefasını hiçbirşeye karışmayan üyeler mi çekecek?

biliyorum. benimde 240000 puanım silindi. ama hiç önemli değil. hak yerini buldu ya. bana yeter bu

geçen günkü rep konusundan sonra aslında ben böyle bişey yada konuya yazan herkese ban bekliyodum açıkçası

canim belli ki birileri baya konusmus bu mesele hakkinda yonetimle ve onlar da hakli bularak puanlari sifirlama yoluna gitmisler.
milletin puanla ne alip veremedigi var gerci bunu da anlamiyorum
onemli olan paylasiimdir rep kaygisi giterek paylasim yapmak saglikli bir durum degil bana gore.
uye oldugum baska forumlar da var ve oralarda rep sistemi dahi yok ve insanlar baskalarinin begenisini dikkate almadan umursamadan da paylasim yapabiliyorlar.
biz de yapabiliriz bence.
sitede degisiklik yaparken biz yaptik oldu mantigi ile is yapilmasi rahatsiz edici bir durum ama bu konuda haklisin gulsum ablam.

ya da replerden 6 sıfır atılsaydıkaydirigubbakcemile3
eski üyelere haksızlık olmazdı
repleri takip etmek mümkün değil KK da günde kaç yüz tane rep veriliyor kimbilir, yani haklı rep haksız rep olayını takip etmek imkansız
yani arkadaşlar herhalukarda anket yapılmalıydı, aynı tartışmalar gene olacaaaak, çözüm değiiiildiii
herkesin repi inaktif edilse, ne - verdin ne + verdin tartışması olur, nede şişirme rep tartışması

Son düzenleme:
Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

geçen günkü rep konusundan sonra aslında ben böyle bişey yada konuya yazan herkese ban bekliyodum açıkçası

herkese ban hemde. seviyeli ve düzeyli bir şekilde düşüncesini savunanada . sadece yazdığıiçin mi..inanılır gibi değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese ban hemde. seviyeli ve düzeyli bir şekilde düşüncesini savunanada . sadece yazdığıiçin mi..inanılır gibi değil.

tabiki öyle değil ama konuyu sorduk yönetim incelemeye aldı dediler bende kendimce yorum yaptım
artı o gün konuya mesaj yazanlardan biride bendim

önemli olan bulduğumuz dostlarmı yoksa giden 50-60 bin puan mı???

Ya yapmayın komik oldu bu, önemsiz gördüğünüz birşeyi neden kullandınız o zaman.Tabiki önemliydi, düşüncelerine saygı duyulduğunun bir göstergesiydi bence..
Bazıları abarttı o ayrı konu.

Ya yapmayın komik oldu bu, önemsiz gördüğünüz birşeyi neden kullandınız o zaman.Tabiki önemliydi, düşüncelerine saygı duyulduğunun bir göstergesiydi bence..
Bazıları abarttı o ayrı konu.

beni seven sayan insan şimdi puanım 20 diye bana olan saygısınımı yitircek

Hayır tabiki yitirmeyecek..Gereksiz miydi sizce rep? Toptan kaldırılsın o zaman, sıfırlamaya ne gerek var..Yine repler artıcak yine silinecek...Açıkçası rep kullanmak artık içimden gelmez benim..
Teşekkür butonunu özledik.

Bir site üyelerinle vardir.....tüm üyelerinle!!!

Kimine göre hak yerini buldu...bana göre haksizlik oldu!

Demokratik bir karar herkesin söz hakki oldugu bir karardir....bir anket yapilsaydi ve cogunluk puanlarin silinmesini isteseydi boynumuz kildan ince....tamam derdik...Cogunluk nerdeyse dogru ordadir....

Bayram günü kimse ile tartismak kirmak veya kirilmak istemem....fakat adil bir karar böyle verilmemeliydi.....yinede bu karar beni ne KK dan sogutur nede burda aldigim keyife birsey olur.....sevdigim arkadaslarimla yaptigim tatli sohbet, okudukca ögrendiklerim....aci tatli hikayeler yeterde artar bile....a.s

rep gereksiz değildi benim içinde ama teşekkür butonu kalkınca bi nevi teşekkür etme yöntemi oldu
ama mesaj kirliliği olmaması açısından
benimde 72 bin puanım gitti
ama yönetim böyle uygun görmüşse yapacak bişeyimiz yok
herşeyde bi hayır vardır belki böylesi daha hayırlı olur bizler için

benimde demek istediğim bu işte

replerimiz gitsede dostluğumuz muhabbetimiz daim olucak

kimsenin kimseye olan hisleri değişmiycekk

ama anket yapılmalımıydı evet tüm kk nın fikri bencede alınmalıydı

kadınlar kulübü ne yakısmadı
sahsen kimseyle rep savasım olmadı tartısmam olmadı
yas yanında neden kuru yanıyor
hiç birseyden haberimiz yokken neden siliniyor
kusura bakmayın ama kimsenin buna hakkı yok
kazen bey özelliklede sizin
sorun neydi neden silindi bilmiyorum ama
bizlerin hiçbişeyden haberi yokken replerin silinmesi haksılık
geri istiyorum :1closedeyes:

rep yüzündende tarıtısanlara şaşıyorum
kime neeee
isteyen istediğine verir
kime neeeeee
nedir bu hasetlik ksıkançlık

bayram bayram sinirlerim tepeme cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…