bana gore yorumu degerli olan sevdigim yorum yapan kisiler bellidir zaten
rep puanlarinin silinmis olmasi bisey degistirmedi gozumde.
kisa zamanda yine baya yukselir puanlar nasil olsa. :)
çok iyi oldu. haksızlık ortadan kalkmış oldu böylece. bundan sonra verilen repler ,belki yönetim tarafından takibe alınırsa ,o haksızlıkta bir daha olmaz sanırım.ve hakeden hakettiği gibi replerine sahip olur. çoı doğru bir karardı. teşekkürler kazen
Evet orda haklisin.....fakat ben bunun tüm üyelerden fikir almadan yapilmasina sasirdim biraz canim.....neticede burda yorumlari ile, paylasimlari ile, yemek tarifleri ile bu siteye emek veren onca insan var.....2006 beri üye olanlar var.....böyle bir karar verilirken keske üyelerinde söz hakki olsaydi....
herkese ban hemde. seviyeli ve düzeyli bir şekilde düşüncesini savunanada . sadece yazdığıiçin mi..inanılır gibi değil.
ya offfff toplamak için uğraştık o kadar niye gitti kiklava:
önemli olan bulduğumuz dostlarmı yoksa giden 50-60 bin puan mı???
Ya yapmayın komik oldu bu, önemsiz gördüğünüz birşeyi neden kullandınız o zaman.Tabiki önemliydi, düşüncelerine saygı duyulduğunun bir göstergesiydi bence..
Bazıları abarttı o ayrı konu.
Hayır tabiki yitirmeyecek..Gereksiz miydi sizce rep? Toptan kaldırılsın o zaman, sıfırlamaya ne gerek var..Yine repler artıcak yine silinecek...Açıkçası rep kullanmak artık içimden gelmez benim..
Teşekkür butonunu özledik.
Bir site üyelerinle vardir.....tüm üyelerinle!!!
Kimine göre hak yerini buldu...bana göre haksizlik oldu!
Demokratik bir karar herkesin söz hakki oldugu bir karardir....bir anket yapilsaydi ve cogunluk puanlarin silinmesini isteseydi boynumuz kildan ince....tamam derdik...Cogunluk nerdeyse dogru ordadir....
Bayram günü kimse ile tartismak kirmak veya kirilmak istemem....fakat adil bir karar böyle verilmemeliydi.....yinede bu karar beni ne KK dan sogutur nede burda aldigim keyife birsey olur.....sevdigim arkadaslarimla yaptigim tatli sohbet, okudukca ögrendiklerim....aci tatli hikayeler yeterde artar bile....a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?