Hayırlı uğurlu olsun;puanlarımız sıfırlanmış!

Çoğu sıfırlansın dedı dıye gıttıyse üzülürüm... Çünkü ben gıtmesını ıstemezdım sahsen... Bayram bayram sok oldum... Haksız replemeye karsı bır cözumse bırsey dıyemem ama kurunun yanında yaşta yanar hesabı gıbı geldı :)

bence silinsinmi silinmesinmi diye bi anket yapılsaydı daha demokratik olurdu, bazılarımız istedi bazılarımız istemedi çünkükaydirigubbakcemile5
bu rep tartışmasını bitircek en güzel yol, herkesin puan bölümünün inaktif olmasıydı bence
kesin başka tartışmalar çıkcak, yada bi süre sonra aynı tartışma
kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
herkese iyi bayramlar:asigim:
sabah sabah repleri sıfır görünce hiç şaşmadımdelikafadulden
çok ama çok iyi oldusırnaşık şey
şimdi yıldız savaşları gibi başlasın rep savaşları:roflol::roflol:

arkadaslar Bayramınız mubarek olsun
Insallah yenı donemde yenı puanlar dıelgıyle
kalkmıs hepsı yıne kazanırız Allah saglık versın yeterkı kaydirigubbakcemile3

çok önemlimi bilmem ama sıfırlandık aniden. kafamçokkarıştı herkes aynı olmuş yani ..napalım saglık olsun.

walla ne kadar etkili olur orasi tartisilir...simdi millet hirs yapip oturup birbirinin eski mesajlarini replemeye kalkabilir de... 10-15 kisilik bir arkadas grubu yeticektir bunu yapmak icin. neyse kimsenin aklina karpuz kabugunu dusurmeyim:kedi:kaydirigubbakcemile3

puanlar bayram süprizi olmuş gitmiş ama boşverrrrr
benim burdaki dostlarım benim için en yüksek puandır zatennn
varsın repim sıfırlansın
kazandığım dostlar yeterrrr

İstemeyenler çoğunluktaydı bence..

Öylemi????benneyaptımki

Vallaha ne diyim....ben ne bir anket ne bir duyuru nede baska bununla ilgili bir yazi gördüm forumda....keske böyle birsey yapilsaydi....veya silinmesini isteyenlerki silinseydi...

Neyse....ne diyelim.....madem böyle karar verilmis...bizede saygi duymak düser.buyrunnnnnnnnn...ama pek adil bir karar degil...bunu belirtmek istedim....

Cünkü ben sahsen puanlarimin silinmesini istemezdim....

Ve bazi seylerde söz hakkim olmasini isterdim....hepinize iyi bayramlar bu aradaŞeniz

Bu anket fikrine ben de katılıyorum..Birkaç kişi böyle bir talepte bulundu diye replerin sıfırlanması olmamış...Son olarak;
İyi bayramlar a.s.

ben silinmesini istemzdim şok oldum 20 görünce ya emeğimize yazık gibi olmuş bu keşke anket olsaydıda bizde düşüncemizi belirtseydik ben istemiyorum şahsen silinmesini

Silinsin mi silinmesin mi tartışması ne zaman oldu nerede oldu neden oldu haberim bile yok keşke demokratik bi çözüm olsaydı..

bana gore yorumu degerli olan sevdigim yorum yapan kisiler bellidir zaten
rep puanlarinin silinmis olmasi bisey degistirmedi gozumde.
kisa zamanda yine baya yukselir puanlar nasil olsa. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…