saol canm ben çok kılamayabilirim onu da hallederiz liste netleşşsin inşallahben uygun olduğum müddetçe kılamayanların hacet namazlarını da kılabilirim
ben de öğretmenim. elimde zikirmatikle okula gidip gelirken teneffüste çay içerken çekiyorum. bugün sabahtan beri 4000 küsür çekmişim. namaz sırası bana gelince de geceden kılıp yatacam sabaha zikire başlarız. hem sürekli içinden ya latif çektiğin için başka birşey düşünemiyorsun insanın zihni dinleniyor. ama olur da yetişemediğin yer olursa ben seve seve yardım ederim arkadaşımtmm cnm benide ekle ama bn namazı nasıl kılarım duamı nasıl ederim bilmiyrm.çalışıyorum inşallah zorlanmam
Bnde varım maalesef bu sabah regl oldum bu ayda gelmedi bebişim
olsun canm zamanı vardır Rabbim verir inşallahBnde varım maalesef bu sabah regl oldum bu ayda gelmedi bebişim
Haklısın cnm teşekkür ederim allah razı olsun düşünmen yeter.ben de öyle yapıyorum çalışırken de çekiyorum ztn de yılsonu işlerimiz brz yoğun, olur da yetiştiremezsem diye tereddüt ettim.ben de öğretmenim. elimde zikirmatikle okula gidip gelirken teneffüste çay içerken çekiyorum. bugün sabahtan beri 4000 küsür çekmişim. namaz sırası bana gelince de geceden kılıp yatacam sabaha zikire başlarız. hem sürekli içinden ya latif çektiğin için başka birşey düşünemiyorsun insanın zihni dinleniyor. ama olur da yetişemediğin yer olursa ben seve seve yardım ederim arkadaşım
henüz liste kapanmadı bölücez dahaKactane okuyucaz belimi isteye goremi yoksa bolucekmiyiz
tamm canm dua ediyorumKizlar ben 1.30 da sonuc alicam hamilemiyim diye bana dua edin
canm ama toplu dua her gün bir kişi niyet edip toplu duamıza niyetlenecekKizlar baska sayfadaki arkadaslarimada haber verdim. Dua ya katilirlar ins. Birbirimizin adina gunah isleyemeyiz. Ve birbirimizin adina dua edersek. Gunahsiz agizdan cikan dua yerine gecer ins. Rabbim dualarimi kabul etsin. Amin.
Kizlar baskasi adina namaz kilamayiz ve oruc tutamayiz. Sadece hac ibadetinde baskisini vekil olarak hacca gonderebiliriz yerimize. Herkesin kendi kilmasi lazim namazini.
Kizlar ben 1.30 da sonuc alicam hamilemiyim diye bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?