- 21 Kasım 2013
- 1.165
- 749
- 178
canım, ben size uyarım, benim açımdan sorun yok.@mutlu-umutlu N nebahat_1990 @esmaonur01 @ERSUeymen4545 hoppacuppa @esma73 @okulum trksng SENGUL1976 @tuuba84 kızlar ben diyorum ki aramızda sayıyıyı paylaşalım 21 gün boyunca her gün 16.641 adet okuyalım herkes dileğini söylesin her gün 1 defa toplu duamızı edip üzerimize düşen sayıyı okuyalım ne dersiniz her gün birine değilde toplu dua ile bir tek ben hayırlı bir eş istiyorum onun dışında herkes bebek istiyor bildiğim kadarıyla
tamm canm saol bir kaç arkadaş daha ok desin başlarız inşallahcanım, ben size uyarım, benim açımdan sorun yok.
canlar beni de ekleyin ama benim bebiş isteğim yok.bebiş için okunacaksa ben size okurum ama hergün bir kişinin dileği için okunacaksa bende listede olayım istiyorum..her türlü okumada yardıım ederim size..kızlar ben diyorum ki aramızda sayıyıyı paylaşalım 21 gün boyunca her gün 16.641 adet okuyalım herkes dileğini söylesin her gün 1 defa toplu duamızı edip üzerimize düşen sayıyı okuyalım ne dersiniz her gün birine değilde toplu dua ile bir tek ben hayırlı bir eş istiyorum onun dışında herkes bebek istiyor bildiğim kadarıyla
16641 “Ya Latif celle celalühü” LİSTESİ
1.kalemero
2.tuuba84
3.babamın kızıyım
4.belina yesila
5........
listeye eklenmek isteyen arkadaşlar bildirsin lütfen 21 gün boyunca her gün 16.641 tane toplu dua ile okuyacağız
herkes dileğini söyleyecek toplu olarak başlayıp her gün sayımızı okuyacağız tek bir dua yapacağız her gün niyet edip duamızı yapacağızb
canlar beni de ekleyin ama benim bebiş isteğim yok.bebiş için okunacaksa ben size okurum ama hergün bir kişinin dileği için okunacaksa bende listede olayım istiyorum..her türlü okumada yardıım ederim size..
teşekkürler canım..eklendim gittii :)herkes dileğini söyleyecek toplu olarak başlayıp her gün sayımızı okuyacağız tek bir dua yapacağız her gün niyet edip duamızı yapacağız
kızlar ben diyorum ki aramızda sayıyıyı paylaşalım 21 gün boyunca her gün 16.641 adet okuyalım herkes dileğini söylesin her gün 1 defa toplu duamızı edip üzerimize düşen sayıyı okuyalım ne dersiniz her gün birine değilde toplu dua ile bir tek ben hayırlı bir eş istiyorum onun dışında herkes bebek istiyor bildiğim kadarıyla
1.kalemero
2.tuuba84
3.babamın kızıyım
4.belina yesila
5.umutsuzcuk
6..................
listeye eklenmek isteyen arkadaşlar bildirsin lütfen 21 gün boyunca her gün 16.641 tane toplu dua ile okuyacağız
Hergün 16,641 tane mi okuyacağız yoksa onu 21 güne mi yayacağız anlamadım cnmkızlar ben diyorum ki aramızda sayıyıyı paylaşalım 21 gün boyunca her gün 16.641 adet okuyalım herkes dileğini söylesin her gün 1 defa toplu duamızı edip üzerimize düşen sayıyı okuyalım ne dersiniz her gün birine değilde toplu dua ile bir tek ben hayırlı bir eş istiyorum onun dışında herkes bebek istiyor bildiğim kadarıyla
1.kalemero
2.tuuba84
3.babamın kızıyım
4.belina yesila
5.umutsuzcuk
6..................
her gün bir kişi toplu duaya namaz kılar canım bizlerde toplu duamıza niyet edip başlarız bu şekilde olurBende okurum arkadas... toplu daha ii sanki... herkes namazini kilip baslar olmaxmi
evet canm ama namaz kılan değişecekPaylasip 21 gun boyunca ayni sayiyi okucak demi
her gün o sayıyı hep beraber tamamlamış olcağız canm mesela 10 kişiyiz 10 lkişi 16.641 i paylaşarak okuyacak her gün 21 gün boyuncaHergün 16,641 tane mi okuyacağız yoksa onu 21 güne mi yayacağız anlamadım cnm
tmm cnm benide ekle ama bn namazı nasıl kılarım duamı nasıl ederim bilmiyrm.çalışıyorum inşallah zorlanmamher gün o sayıyı hep beraber tamamlamış olcağız canm mesela 10 kişiyiz 10 lkişi 16.641 i paylaşarak okuyacak her gün 21 gün boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?