hayırlı ,beni çok seven bir eş ve huzurlu ,mutlu bir yuva istiyorum ben dekızlar öncelikle o an namaz kılabilen herkes 2 rekat hacet namazına niyet ederken Allahım niyet ettim toplu duamızın hacet namazını kılmaya...namaz kıldıktan sonra herksin dileğini tek tek söyleyerek duasını yapmak herkesin isminin yanına dileğini yazıyorum bunu bir yere yazsın lütfen herkes niyet ederken önemli.aşağıda herkesin isminin yanına yazdığım sayı 21 gün okunacak 31 aralık günü son gün (o günde okunacak)
11 kez allahuekber
11 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
11 kez estağfrullah çekip
11 kez la ilahe illallah
11 kez salavat
okuyarak aldığımız ya latif ismi celilini okuyabiliriz
DİLEK İÇİN 16641 “Ya Latif celle celalühü” LİSTESİ
1.kalemero 1.395 - özge kuluna hayırlı bir eş ver
2.tuuba84 1.386-tuuba84 kuluna hayırlı bir evlat ver
3.babamın kızıyım 1.386-babamınkızıyım kuluna hayırlı bir evlat ver
4.belina yesila 1.386-beliyesila kuluna hayırlı bir evlat ver
5.umutsuzcuk 1.386 -----------dileğini söyler misin
6.yasemin5846 1.386-yasemin5846 kuluna hayırlı bir evlat ver
7.eymen4545 1.386-eymen4545 kuluna hayırlı bir evlat ver
8.hoppacuppa 1.386-hoppacuppa kuluna hayırlı bir evlat ver
9.trksng 1.386-trksng kuluna hayırlı bir evlat ver
10.mutlu-umutlu 1.386-mutlu umutlu kuluna hayırlı bir evlat ver
11.ersu 1.386-ersu kuluna hayırlı bir evlat ver
12.okulum 1.386-okulum kuluna hayırlı bir evlat ver
kızlar ben nicklerinizle yazdım ama bence isimlerinizi söyleyin
sayılar netleşmişti aslında ama hadi seni kırmayalım seni yazıp listeyi kapatacağımBenide yaz ben ev istiyorum
adet günlerinde kılanlar kılacak gerimiz okumaya devam edeceğiz her defasında başlarken namaz kılıp başındaki duayı edeceğizadım esma bir kereliğne tekmi namaz kılacaz salavatlarda bir kereliğinemi adet günlerinde nasıl olcak
hastalandığımızda söyleyip arkadaşlardan biri bizim namaz kılcak yani dua nasıl olcak ben tam anlamadım latifler nasıl olcak baş ağrısından anlıyamıyorumadet günlerinde kılanlar kılacak gerimiz okumaya devam edeceğiz her defasında başlarken namaz kılıp başındaki duayı edeceğiz
canm kimsenn günü yok herkes her gün namaz kılıp toplu duaya niyet edecek duamızı söyleyecekherkes kendi gününde mi namazını kılacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?