amin.. ya adet olduğum her ay eşim böle dolu dolu bakıyo....Mübarek cuma günüde ne güzel denk geldi, bu bile kabul olacağına işaret inşallah. hayırlı sağlıklı bir şekilde Rabbim Ol de desin... Aminnn.
Keriz cekeriz cok kolay hemen bitiyogünlük çekebiliriz sanki 40 gün devam etsek...çekemezsek bana söylersiniz ben hemen çekerim. sabah namazından sonra uyumuyom.
ama kimse gelmiyo.. ben yeniyim kimseyide tanımıyom.kızlarrrrr :) evet 16 kişi olursak günde 1.000 çekmek çok kolay olur inşallah :) hemde çabuk ilerler
İnşaallah eşiniz en kısa zamanda sevinçten gözleri dolu dolu size bakar, göz aydınlığı evlatlarınız olur, ben yeni evliyim, eşim istiyor ama belli etmiyor galiba, bizde konusu pek açılmıyor ama bende istiyorum..amin.. ya adet olduğum her ay eşim böle dolu dolu bakıyo....
acil baba ve bebiş... taamam senin için ertesi gün dua ederken öle niyet ederizama ben hayırlı bir evlilik istiyorum tez zamanda bebiş değil henüzbabası aranıyor
yok canım bize 1000 er düşecek şekilde ayarla ben çalışıyorum ancak akşam okuyabilirimama kimse gelmiyo.. ben yeniyim kimseyide tanımıyom.
ben musait oluyorum 10001 tanesini ben çekebilirim bugün için.
gelen oldukça 10001 taneden veririm. 4 kişisiniz.sizde 1660 tane okucanız uygunmu.
ama ben hayırlı bir evlilik istiyorum tez zamanda bebiş değil henüzbabası aranıyor
kürtaşa gircem günün gecesi hiç uyumadı uyutmadı .. hep öptü ağladı.İnşaallah eşiniz en kısa zamanda sevinçten gözleri dolu dolu size bakar, göz aydınlığı evlatlarınız olur, ben yeni evliyim, eşim istiyor ama belli etmiyor galiba, bizde konusu pek açılmıyor ama bende istiyorum..
oksen liste işini bana bırakkk ben yapıyorum kızlar ok mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?