sınırın üstünde çıktı derken hcg mi yani üstünde çıkması süper sen test yap evde regl tarihin geçti miIki gun sonra beli olucak kan deyerlerim sinirin biraz ustunde cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sınırın üstünde çıktı derken hcg mi yani üstünde çıkması süper sen test yap evde regl tarihin geçti miIki gun sonra beli olucak kan deyerlerim sinirin biraz ustunde cikti
canm ama toplu dua her gün bir kişi niyet edip toplu duamıza niyetlenecek
canım bu benm dediğimi ben uydurmadım bu yapılan bişey toplu dua herkein duası ortak okunuyor ortak hacet namazeı kılınıyor....senn dediğini biz bu hafta bitirdik her gün birine okundu okunan kişi kendi hacet namazını kıldıCanim toplu duaya niyet edilir ama hacet namazi kildiginda kendisi icin kilmis olur. Hergun biri hacet namazi kilsin bizde ona ya latif cekelim o gun o kisi duasini etsin. O gun o kisiye okumus olalim. O kisi icin niyet edip ya latif cekelim.
Malesef ki 1.5 senedr hiç hamile kalamadımKizlar daha once sonucu sinirin cok az ustunde olupta hamile olan oldumu
canım bu benm dediğimi ben uydurmadım bu yapılan bişey toplu dua herkein duası ortak okunuyor ortak hacet namazeı kılınıyor....senn dediğini biz bu hafta bitirdik her gün birine okundu okunan kişi kendi hacet namazını kıldı
ben evde kendim idrar testi yaptım adetim 5 gün geçince. ondan sonra dr gittim ve kan testi yaptırdımTuuba84 peki sen o arada hic idral testi yaptirdinmi