niye öyle yaptın ki belli sayısı vardı sayılar karıştı şimdi. neyse artık baştan düzenlerim.:44:
Canım Kelebekcim arkadaş senin için şimdilik 300 okumuştu üstünü ben tamamlayacaktım madem fındık fazla okumuş onun fazlasını Kelebeğe takviye edelim + 15 olarak.
Kelebekcim benim için 300 mü okudu? 325 okunması gerekiyordu ya canım o zaman 25 i ona ekleyelim. fazladan bir 100 daha kaldı onu da okuyamayacak olanlar varsa söylerlerse onlardan düşeriz.
Cok haklısınız size katılıyorum en azından kim benim için okumuşsa onlar için beklemesi gerekiyor ben bu düşünceyi bekliyordum fındık arkadaşımızdan çünkü onların hakkı var onun üstünde ayrıca bekleyen yedi kişiyide üzmüş oluyor bu kararı ile acaba bu şekilde onun dilegi gercekleşirmi kendi için 7kişiyi 7dilegi es geciyor dikkatli olmak gerek bu konularda hem merak etmeyin hanımlar biz bizim için bi tane bile okuyana binlerce dua ediyor allah hepinizden razı olsun hepinizin gönlüne göre versin inş
Hemde peygamber efendimiz hep başka sının agzında dua isteyin derler çünkü onun diliyle siz günah işlememişsiniz ve bu size daha hayırlıdır der...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pardon kuzum aklımda 315 olarak kaldı bir an. Kelebekcim 300 okumuştu köyde olduğu için nete giremiyor bana rica etti yoksa tamamlayacaktı ne olur ne olmaz diye üzerini ben tamamlarım dedim. Madem fazla okuma oldu ona ilave edelim diye düşündüm :44:
]tamam canım 25 i ona ekleriz. aklımda tutuyorum listeyi bir daha düzenlediğimde eklicem.
kalan 100 için de isteyen talip olabilir.
olmadı duruma göre okuyamayan olursa onunla tamamlarız.
O zaman 15 adete ben talip olayım benim kalan 125 de bitmiş olur
naracım Rabbim istediğin hayal ettiğin herşeyin en güzelini hayırlarla kaderine yazsin canım.........
duanı bekliyorum......bu arada okumayada başladım yarına biter inşaAllah........
275 tane okudum, Allah kabul etsin.
Selam ve dua ile ..
üzerime düşen 275 adeti okudum.....Rabbim hayırlısını nasip etsin.....
Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah,Elhamdülillah, Allahümme Sali Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed, Rebbim Sen bu krupda olan her bir kesin gunahlarini aff eyle ve dualarini kabul et. Sukurler olsun ki her zaman NARA87nin dualarini kabul etdin.insallah bundan sonra da hep oyle olur. Allahim sen nara87 ucun oz mesleyine uygunyuksek maasli bir is yetir. olmasa bele calisdiqi yerde isleri iyi getsin, hic bir sikinti problem olmasin. Isden en onemlisi hayirli bir insanla karsilastirki hayirli bir yuva kursun. es kazanci yeyib cocuklarini boyutsun, mutlu yuvasi olsun.
Allahim Nara 87ninDuasini Ulu Kabede Yapılan Dualardan Eyleyip Peygamber Efendimizin (SAV) Hürmetine Kabul Et. Rabbim benim Ve Diğer Dua Kardeşleriminde Dualarını Tez Vakitte Kabul Et Rabbim..Biz İstiyoruz Veren Sensin Ya Rabbim Sonsuz Lütfunla Kabul Et Dualarımızı.Hayr Eyle Hem Akşam Hem Sabahlarımızı. bu ramazanda sene acilan elleri geri cevirme. bize sukur dualri okumayi nasib et. amin. Allahümme Sali Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed ..Amin....El-Fatiha....Amin.Amin.Amin!
Naracım salavatlarını okudum, duanı ettim. Allah hayırlı bir eş ve iş nasip etsin sana. En güzeli hayırlı biri işi olan bıl kazançlı hayırlı bir eşin olsun da sen yuvanda çocuklarını büyüt kuzummmm. Aminnnnn.
Nara'cığım tefriciyeni ve duanı okudum canım Allah kabul etsin
kızlar günaydın. o haber beklediğimiz yerden olumsuz dönüş olduhayırlısı diyorum fakat o iş için aracı olan kişi nişanlımı kendi şirketinde çalıştıracağını söylemiş. Diğer firma gibi büyük ve kurumsal değil sanıyorum ama karar artık nişanlımın olacak. çok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor malesef. vardır bir hayır...
canım 275 adet okudum, duanı da ettim, Rabbim hayırlısını versin inşalah
Amin canım allah tez zamnda kabul eder inşş en içden dileklerim dua na amin dedim fatiha okudum
Hadi hayırlısı inş
Salavtlarınıda okuyorum yarına kadr biter inşşllaah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canimm okudumm ben bittiii)rabbim gonlundekini tez zamanda versin sana emiiiii selametle sevgiler hepinizeee
Birazdan bitircem inşaallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Okudum arakadaslar heber veremedım hakkınızı helal edın
200 değil 325 okudum ben herkes gibi.
]tamam canım 25 i ona ekleriz. aklımda tutuyorum listeyi bir daha düzenlediğimde eklicem.
kalan 100 için de isteyen talip olabilir.
olmadı duruma göre okuyamayan olursa onunla tamamlarız.
Sen de nasıl olsa bana okundu, ben çıkayım düşüncesinde olduğumu düşünüyorsun yani bu mudur?
Gerçekten mübarek gün kalp kırmak istemiyorum ama şok oldum yahu dökülmüşsünüz hepiniz teker teker.
Hiç mi biriniz tanımıyorsunuz acaba beni? Ne zaman birinin okumasını aksattım, ne zaman birinizin ihtiyacı oldu yardım etmedim, yahu kendi okumam hariç kaç tane okudum ben şurada arkadaşlara yardım etmek için. Bu tarz şeylerin hesabını yapacak insan mıyım ben?
Ne kadar kolay değil mi böyle anlayıp dinlemeden konuşmak...
Biri bunu yazıyor, biri bana cevap hakkı doğduğu halde ben cevap vermeden arkamdan yardırıyor.
Hiçbirinize yakıştıramadım hanımlar.
Kızlar günaydın eksiklerimi okudugunuz için teşekkürler. Köyde her zaman net cekmiyor. Neti yakaladıgımda ise gördüğüm kadarını okuyorum ☺️ eksik var mı kumbaramdan yardımcı olurum.
diger topikde siz benim okumami okumadiniz. yerinize baskalari okudu. o yuzden boyle dusundum
canım 325 tane okudum duanı ettim. Rabbim hakkında hayırlısını versin..
duami bitirmeye az kaldi bitmis saya bilirsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dogru yaptinteşekkürler canım. Allah kabul etsin, Allah razı olsun.
üstteki listede seni de okudu gösterdim.
yazmış olduğum duamı okuyup ona da Amin dersen canım sevinirim.
Arkadaşlar merhaba......
Uzun bir süre kulübe giremedim.....Üzgünüm......sağlık problemlerim ilerledi burada size yazıp içinizi karartmak istemiyorum....şifa için dualarınızı bekliyorum.....
geçmiş bayramınızı kutluyorum.....listeyle ilgilenemdeim lütfen hakkınızı helal edin.....
limonlu chesscakecim senin okumana başladım bitince yazacağım son gün olarak ne zaman belirlediniz.....