- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
100 aldım kalan 20090 okudum kalan 300 rabbim bu gecenin suyu gözü hürmetine el acan herkesin dualarını kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100 aldım kalan 20090 okudum kalan 300 rabbim bu gecenin suyu gözü hürmetine el acan herkesin dualarını kabul etsin inşallah
Allah razı olsun canım istersen ismini yaz dua bitiminde isminle dua edeym100 aldım kalan 200
Allah razı olsun canım istersen ismini yaz dua bitiminde isminle dua edeym
Dualrımdansın kardeşim Rabbim sana kendi katında hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin evinizi şenlenirdirsn seni anne eşini baba yapsn hayırlaŞimdi gördüm bu sayfayı arkadaşlar beni de ekleyebilir misiniz dualarınıza. 11 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyor . Ve eşimin ailesi boşanın diye tutturdu oğullarına. Bebeğimin olması ve eşimin ailesinin ıslah olması için beni de ekleyebilir misiniz duanıza
İsmin ne sana isminle dua edeymDualrımdansın kardeşim Rabbim sana kendi katında hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin evinizi şenlenirdirsn seni anne eşini baba yapsn hayırla
Canım duaya devam edecek mısın benim son 100 kaldı istersen başla hem sayfa da kapanmamış olurAllah razı olsun hepinizden sizlerde hergün benim dualarımdasınız hergün yalvarıyorum rabbime namazımda dualarımda
MEYRA canım ismimİsmin ne sana isminle dua edeym
Canım benim gibi okudugum sayıyı yaz ve kaç kaldıysa duş sayfamı baştan takıp edersen anlarsn Rabbim yardmcmz olsnTamam olur.
Arkadaşlar 11 yıllık evliyim ve bebeğimiz olmuyor. Sorun bende olduğu için eşimin ailesi oğullarını boşanın diye kışkırtıyorlar. Bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine salatı tefriciye başladım yardımcı olur musunuz okumama. Bebeğimin olması için
Canim yeniden başlarsak benim icin okusak olur mu. Böyle liste yapsan sirayla okunsaBen kalan 100 de okudum kalan 0 Rabbim ellerimizi boş çevirmesn bugun bana yardm edenleri de katıp namaz da rabbime teslim edecem inşlh