- 28 Mart 2013
- 12.832
- 17.336
- 498
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #1.521
Evet canım ben Hakk a çok önem veririm haksızlığada hiç gelemem..bir dua topicinde o cümleleri kuran ve kuranı koruyan insanlarla devam edemem ben..
Ben ramazan için ayrı topic açıcam sanada haber veririm..ramazan için dolu bir program hazırlıcam :)
ben kımseye haksızlık falan yapmadıgım ıcın lısteden cıkmıyorum kızlar yenı lısteyede yazın benı suclu olsam kacarım suclu degılımkı nıye ben cıkıyım
yaaaaEn son katilan kişi okumadigindan kimseyi almayalim demiştik biz canim.
Ama Sur kesin okurum derse o da katilsin tabii ki. 3 aya sora ancak gelir ona
ben kımseye haksızlık falan yapmadıgım ıcın lısteden cıkmıyorum kızlar yenı lısteyede yazın benı suclu olsam kacarım suclu degılımkı nıye ben cıkıyım
yaaaa................. 3 ay mı neyse ben vazgectım kendım oturup okusam 1 hafta da bıter heralde
yazmayayım dedım ama, sevıla uslubun fecı sert gercektenHala ne cürretle laf sokuyosun sen !!! Sen suçsuz değil yüzsüzsün..arsızsın bin kere tükürülse yarabbi şükür çekersin sana yazma dedikçe laf sokuyosun hala!!
Allah ben haksızsam bana sen haksızsan sana versin!! Nokta
Bende katılmak isterim canim.
yazmayayım dedım ama, sevıla uslubun fecı sert gercekten
Beklerim seve seve canım..neler yapılacağına dair güzel bir dua/zikr listesi hazırlayıp açtığımda sana da haber veririm..
benım dileğim eş üzerine olmayacak
illa eş mı olması lazım?:26:
Ama çok kişi olunca sevabi artiyor naaber ?
Katil bence kuzum :)
3 ay dedın ama sen fazla geldı 3 ay
neyse ben ara sıra sıze '' allah kabul etsın'' der gıderım
merhaba sottıle :) katılmaktan vazgectımHanımlar ne yaptınız ya Hû..:26:
Keşke böyle nahoş bir tartışma yaşanmasaydı..
Hiç yakışmamış bizlere...
Hoşgeldin sör..
Hayır sadece eş için değil, benim niyetim de öyle olmayacak..
Evet canım ben Hakk a çok önem veririm haksızlığada hiç gelemem..bir dua topicinde o cümleleri kuran ve kuranı koruyan insanlarla devam edemem ben..
Ben ramazan için ayrı topic açıcam sanada haber veririm..ramazan için dolu bir program hazırlıcam :)
kişi sınırlaması olmaması lazım aslında. bu şekilde zor sıra gelır :)
kaç kişi var konuda?
En son katilan kişi okumadigindan kimseyi almayalim demiştik biz canim.
Ama Sur kesin okurum derse o da katilsin tabii ki. 3 aya sora ancak gelir ona
Sevindim kuzum .
Sıra bende :)
Bir kişi vardi Cherrynin duasini okumayan okudu mu acaba ? :26:
merhaba sottıle :) katılmaktan vazgectım3 ayda anca sıra gelıyormus
Öyle mi gormemisim ?:44:Tamam canım inşallah katılırım. Bekleyeceğim.. :)
Valla ne yalan söyleyeyim saymadım.Bence de haftada iki kişiye okuyabiliriz rahatlıkla ama dediğim gibi muhakkak bir kaytaran çıkıyor, son güne kadar haber alamıyoruz falan. Bir haftada bile zar zor bitiyor yani.
Aaa benim haberim yoktu.Okumayan olursa kendi aramızda paylaşırız canım sıkıntı olmaz ya. Bide tanıyorsunuz sanırım Surrender'i. Aktif zaten sitede. Okumazlık etmez bence de. Bana kalırsa katılsın yani.
Okudu canım bugün haber verdi.
aslında bu şekilde olmaz :) kaytaran olmaması lazımTamam canım inşallah katılırım. Bekleyeceğim.. :)
Valla ne yalan söyleyeyim saymadım.Bence de haftada iki kişiye okuyabiliriz rahatlıkla ama dediğim gibi muhakkak bir kaytaran çıkıyor, son güne kadar haber alamıyoruz falan. Bir haftada bile zar zor bitiyor yani.
Aaa benim haberim yoktu.Okumayan olursa kendi aramızda paylaşırız canım sıkıntı olmaz ya. Bide tanıyorsunuz sanırım Surrender'i. Aktif zaten sitede. Okumazlık etmez bence de. Bana kalırsa katılsın yani.
Okudu canım bugün haber verdi.
Bilmem mi canımm sen benim bu forumdaki ilk göz ağrımsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?