- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 730
- 398
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #1.541
Öyle mi gormemisim ?:44:
Yarin bana basliyoruz o zaman :)
Duam hazir değil daha inşallah güzel bir dua olur canim ya.
aslında bu şekilde olmaz :) kaytaran olmaması lazım
sonucta bır nıyet uzerıne burada toplanıyor ınsanlar.. bu buyuk bır vebal olur.
bence sürekli kaytaranları cıkarın lıstedenbu şekilde zor sıra gelır ınsanlara :) sonucta bu konunun amacı, bır dılegı gerceklestırmek ıcın okunan duayı tez zamanda bıtırmek degıl mıdır? bence bır duzen lazım =)
İlk ve en anlaştık mı??
Hala ne cürretle laf sokuyosun sen !!! Sen suçsuz değil yüzsüzsün..arsızsın bin kere tükürülse yarabbi şükür çekersin sana yazma dedikçe laf sokuyosun hala!!
Allah ben haksızsam bana sen haksızsan sana versin!! Nokta
Lafım sana değildi canım sen kibarca hem beni yumuşatmaya hemde ona yaptığını anlatmaya çalıştın..Allah senden razı olsun..hakkını helal et canım
saol canımİnşallah canım ama şu kavgaya üzüldüm. İnşallah yarın sakinleşirler de kaldığımız yerden devam ederiz. Nazar değdi sanki bize. :26:
Sen hemen sıra gelmesi adına birazdan atomu falan parçalayabilirsin epey gayretli gördüm seni.Şaka bir yana çok haklısın söylediklerinde. Ve fikrim sorulursa ben senin okumalara katılmanı çok isterim. Çok samimi geldin bana nedense. Bir de ne kadar çok insan dua ederse o kadar makbul bence.
Tabi ki... Benimle kurduğun hayalleri başkasıyla kuramazsın zaten.
hadsizzzz yaz sen ben bunları kayıt altına alıyorum sorun degıl.....
İnşallah canım ama şu kavgaya üzüldüm. İnşallah yarın sakinleşirler de kaldığımız yerden devam ederiz. Nazar değdi sanki bize. :26:
Sen hemen sıra gelmesi adına birazdan atomu falan parçalayabilirsin epey gayretli gördüm seni.Şaka bir yana çok haklısın söylediklerinde. Ve fikrim sorulursa ben senin okumalara katılmanı çok isterim. Çok samimi geldin bana nedense. Bir de ne kadar çok insan dua ederse o kadar makbul bence.
Tabi ki... Benimle kurduğun hayalleri başkasıyla kuramazsın zaten.
İste bilemiyorum ki kizlar bende öyle oluyor nazi arkadaşları çok kolay bazilarini çok zor okuyorum hatta içimden gelmiyo:26:
Pardon ama yapmadigim biseyi neden kabul ediyimki gayet bisey yaSana ve sevilaya yazdığım mesajdan sonra sende susar ve yarın devam ederiz diyordum.. Çok ayıp ettin.. Sevila ağır konuştu ama sende laf sonarcasına yazdın .. Bunu kabul etsen zaten bu konu uzamaZdı.. Neyse zate gurup içinde gurup kutulmuş taraflar tutulmuş, o haklı bu haklı denir olmuş.. İkinizde haksızsınız..allah hakkınızda hayırlısını versin
Kizlar herkes buradayken bisey sorucam bazu arkadaslarin okumalari bende çok
Hizli ilerlerken bazi arkadaslarinki asiri yavaş gidiyor sizdede oluyomu mesela lilrubanin sayisini nasil okudum anlamadim bile bir cirpida bitmisti
Ben bi yerde okumuştum eğer niyet hayirsizsa ya zor okunuyomus yada sayıda şaşma oluyomus niyetlere biraz dahami dikkat etsek napsak:26:
İste bilemiyorum ki kizlar bende öyle oluyor nazi arkadaşları çok kolay bazilarini çok zor okuyorum hatta içimden gelmiyo:26:
Hepimiz inançlı doğruyu yanlışı ayırd edebilen insanlarız..Bir dua başlığında bu sözler normal karşılanıyor sırf arkadaş diye kılıf uydurulmaya çalışılıyorsa zaten ben en baştan buraya ait değilmişim
Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır..
Ben zaten çıktım diyosam çıkmışımdır benim bu başlıkta işim yok siz arkadaşınızla devam edebilirsiniz..Allah görüyor kim haklı kim haksız kim sırf arkadaşını koruyup bu haksızlığa ortak oluyor
Size iyi dualar niyetinizin kabulünü tolinin okuma hızından anlarsınız zaten..artık bana birşey yazılmazsa sevinirim.bye
bunun ıcın kendı actıgın konuyu terketmene gerek yok koruyan kı korumuyorum dışardan bır goz olarak yanlıs bakıldıgını dusunuyorum dediğin gıbı haksızlıga susmamak lazım dıyerek yazdım gıtmene gerek yok ben ayrılırım sen kal topıgınde hkkınızda hayırlısı olsun kızlar
saol canımgercekten bir duzen lazım
yoksa bazılarına çok haksızlık olur. bak o çok ınsan konusunda haklısın, allahın gönlünün kımde oldugu bılınmez çünkü.
en azından garantı olur dilekler
az önce lıstenıze baktım 20 kişi var :) 1 gunde 1 kişinin duası bıtıyor lısteye gore :) hadı ınsanlar sıkısmasın 2 gune yaysın :) haftada 3 kişi ıcın okunabılır :) lıstede ne kadar cok kişi olursa o kadar kısa surede bıter ve bir kişiye daha az dua duser :)
bana düşmez elbet bunun hesabını yapmak :) ama cok yavas gıdıyor ondan dedım :)
bir düzen şart. kimse kimsenın hakkına gırmesın
dedım ya, bu buyuk bır vebal...
bunun ıcın kendı actıgın konuyu terketmene gerek yok koruyan kı korumuyorum dışardan bır goz olarak yanlıs bakıldıgını dusunuyorum dediğin gıbı haksızlıga susmamak lazım dıyerek yazdım gıtmene gerek yok ben ayrılırım sen kal topıgınde hkkınızda hayırlısı olsun kızlar
'Allah'a ve ahiret gününe inanan bir kimse ya hayır konuşsun ya da sussun.'
Hayırlı akşamlar.
Sıkışan kaçsın.. Hanımlar sizde sakın ilk baştan kızlarr sakin olun napıyorsunuz demeyin .. Hemen haklı haksız araştırın da sorun iyice büyüsün.. Hatta kişiler birbirlerine hakaret edecek duruma gelsin.. Tolinin ilk mesajıyla sevila ın ilk mesajını okusanız, şöyle idi böyle idi demenize bile gerek yoktu.. Tolinin yazdığı şeyin yanlış anlaşılmaya müsait olduğunu sevila ında uslubunun ağır oldğunu söyler ikisinide susturur devam ettirmezdiniz bu konuyu...
Hala ne cürretle laf sokuyosun sen !!! Sen suçsuz değil yüzsüzsün..arsızsın bin kere tükürülse yarabbi şükür çekersin sana yazma dedikçe laf sokuyosun hala!!
Allah ben haksızsam bana sen haksızsan sana versin!! Nokta
Evet öyledir!! Haksızlığa karşı feci serttir üslubum ..napalım bende böyleyim :)
canım haksızlığa karşı susmamak tabiyki güzel birşey ama tolin de defalarca söyledi ki kötü bir niyetle söylememiş onun mesajını okuduğumda bende düşündüm bazen dua ederken kendim için mesela bazılarını zor bitiriyorum olabilir mi diye aklımdan geçti. tolin senin duanı okurken geç haber verdiği için ona kızgınsın bu yüzden belki alınganlık yaptın. ben kötü bir niyetle söylediğini düşünmüyorum Tolin i savunmak içinde söylemiyorum ama böyle bir şey için bu kadar kırıcı olmaya gerek yok bence.çünkü seni kasdetmediğini söyledi.ayrıca ilaçla ilgili de kendi rahatsızlığıyla ilgili bir konu açmıştı bende okumuştum açtığı konuyu insanların aciz kaldığı durumlarda fikir danışmak için konu açtı diye fikir sana saçma gelse de bunu koz olarak kullanmak burada hoş değil. başkalarına burada dua topiğinde cahil diye küçümserken kendi davranışlarına da bence dikkat etmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?