- 23 Ekim 2011
- 19.405
- 23.889
- 598
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #1.501
arkadaşlar çok ayıp yapmayın ayrıca tolinin demek ıstedıgı kımsenın duasının kabul hayırlı hayırsızlıgı degıl bazen agırlık cokuyor zorlanıyoruz sızede oluyomu dıye sordu (evet banada bır defa oldu ) sonrada bır yerde okumustum nıyet hayırsızsa boyle olurmus dedı kendı fıkrı degıldı ve muhabbettı.Herkes elbettekı fıkrını paylaşır ama uslup önemli kalpkırmak kabeyi yıkmaktan günah napıosunuz siz
burda yaradandan dua nıyet nıyazındayız oda ama gec ama erken okumus sana arkadasım kul hakkı var dua hakkı var yapmayın,Çok üzücü
Melike bu insan benim duamı okumadı son gün öğleden sonra haber verdi sağolsun..sonrada yazdığı şeylere bak bazı arkadaşlarınkini kolay okuyomuş bazılarınınkini zor..zor okunanların dileği hayırlı değilmişmiş..ne münasebet nasıl böyle birşey yazabilir ya !!!!
Kim oluyorda benim dileğimin,niyetimin hayırlı olduğuna karar verebiliyor!!! Haddini bilecek!
Bu işgüzarın lafıyla yavaş okudukları dualarının kabulünden şüphe etsinler o zaman!!!
persembeye kadar zaman var dedıler bende persembe haber verdım işim vardı ya hayret bısey ya
benım dileğim eş üzerine olmayacak
illa eş mı olması lazım?:26:
Kizlar herkes buradayken bisey sorucam bazu arkadaslarin okumalari bende çok
Hizli ilerlerken bazi arkadaslarinki asiri yavaş gidiyor sizdede oluyomu mesela lilrubanin sayisini nasil okudum anlamadim bile bir cirpida bitmisti
Ben bi yerde okumuştum eğer niyet hayirsizsa ya zor okunuyomus yada sayıda şaşma oluyomus niyetlere biraz dahami dikkat etsek napsak:26:
İste bilemiyorum ki kizlar bende öyle oluyor nazi arkadaşları çok kolay bazilarini çok zor okuyorum hatta içimden gelmiyo:26:
kızlar böyle bır başlık altında tartısmanız doğru degıl
yanlıslarınızı bırbırnızı kırmadan söyleyın.
bu arada bende katılmak ıstıyorumsıra bana ne zaman gelır? çook sıra varsa katılmayacagım:26:
duasına baktım da kısa bır dua
zor degılmıs.
Dua başlığında böyle şeylerin yazılmasına göz yumuluyor hatta yazan korunmaya çalışıyorsa benim yerim burası değil..ayrılıyorum ..diğer arkadaşlarım haklarını helal etsinler ..bye
sen benım hakkıma gırdın ama sevılla bak benı burda bılen bılır sana yazsam zaten senı alıntılar soylerım derımkı bak senınle alakalı yazdım derım ama geldın burda benı bu kadar hem gerdın hem hakaret ettın ben senın okumanı nasıl yaptıgımı bıle hatırlamıyorum ben hakkımı helal etmıyorum ve kımseyede bu kadar alttan almam neyse bye
Dua başlığında böyle şeylerin yazılmasına göz yumuluyor hatta yazan korunmaya çalışıyorsa benim yerim burası değil..ayrılıyorum ..diğer arkadaşlarım haklarını helal etsinler ..bye
Ben sana hakkımı asla helal etmiyorum ve hayatta hakkımı helal etmediğim tek insansın!! Benim dileğimin niyetini duamun kabulünü sorgulamaya kalktığın için Allah sana gerekeni vericektir Allaha havale ediyorum..birdaha bana yazıp uzatma bye
Canım lafın banaysa ben kimseyi korumadım aslında. Yanlış anladın sanırım. :26: Sen de sakin ol rica ediyorum.Fevri karar verme bak ne güzel okuyorduk.
tamam o zaman. peki dileğimizi söylemek zorunda mıyız? konu başlığı hayırlı eş için ya hanı?Hayır canım şart değil. Başka arkadaşlar da var başka dileklerde bulunacak olan. Kavga durulsa sana cevap verenler olacaktır ama.
ne kadar kişi alırsanız o kadar cabuk bıter dualarSur biz daha kimseyi almayalim demiştik ama Tolin cikti sanirim onun yerine belki :26:
Lafım sana değildi canım sen kibarca hem beni yumuşatmaya hemde ona yaptığını anlatmaya çalıştın..Allah senden razı olsun..hakkını helal et canım
Helal olsun canım benim ne demek sen de et. Ama ben kendi okumamda senin de olmanı çok istiyordum. Çıkmasan keşke listeden. :26:
tamam o zaman. peki dileğimizi söylemek zorunda mıyız? konu başlığı hayırlı eş için ya hanı?
ne kadar kişi alırsanız o kadar cabuk bıter dualarherkese sıralar gelır
Canım sen kendi hakkından bana da verirsin seve seve tüm kalbimle okurum..
tamam o zaman. peki dileğimizi söylemek zorunda mıyız? konu başlığı hayırlı eş için ya hanı?
ne kadar kişi alırsanız o kadar cabuk bıter dualarherkese sıralar gelır
Gitmekte kararlısın yani
Söylemek zorunda değilsin ama buraya duanı yazınca herkes senin için tek tek dua ediyor falan daha etkili olur diye düşünüyorum. Aramızda kimin duasının makbul olduğunu bilemeyiz çünkü.
Ayrıca ben de senin gibi düşünüyorum ama okuma sayımız ne kadar azalsa da malesef haftada iki okuma yetişmeyecek gibi duruyor. Konu sahibi gece gelecekmiş, ayrıntılı konuşalım. Bana göre bir sakınca yok hatta ne kadar çok kişi o kadar iyi bence.
Söylemek zorunda değilsin ama buraya duanı yazınca herkes senin için tek tek dua ediyor falan daha etkili olur diye düşünüyorum. Aramızda kimin duasının makbul olduğunu bilemeyiz çünkü.
Ayrıca ben de senin gibi düşünüyorum ama okuma sayımız ne kadar azalsa da malesef haftada iki okuma yetişmeyecek gibi duruyor. Konu sahibi gece gelecekmiş, ayrıntılı konuşalım. Bana göre bir sakınca yok hatta ne kadar çok kişi o kadar iyi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?