- Konu Sahibi mavigece07
- #1.561
canım haksızlığa karşı susmamak tabiyki güzel birşey ama tolin de defalarca söyledi ki kötü bir niyetle söylememiş onun mesajını okuduğumda bende düşündüm bazen dua ederken kendim için mesela bazılarını zor bitiriyorum olabilir mi diye aklımdan geçti. tolin senin duanı okurken geç haber verdiği için ona kızgınsın bu yüzden belki alınganlık yaptın. ben kötü bir niyetle söylediğini düşünmüyorum Tolin i savunmak içinde söylemiyorum ama böyle bir şey için bu kadar kırıcı olmaya gerek yok bence.çünkü seni kasdetmediğini söyledi.ayrıca ilaçla ilgili de kendi rahatsızlığıyla ilgili bir konu açmıştı bende okumuştum açtığı konuyu insanların aciz kaldığı durumlarda fikir danışmak için konu açtı diye fikir sana saçma gelse de bunu koz olarak kullanmak burada hoş değil. başkalarına burada dua topiğinde cahil diye küçümserken kendi davranışlarına da bence dikkat etmelisin.
Evet tolin daha önce tartıştığım birini defalarca burda koz olarak kullanınca sorun değil ben bunun üzerine karşılık verince sorun..
Evet ben bana yazma bye dedikten sonra suçlu olan kaçar diye bana laf sokması kırıcı değil benim delirip saydırmam ayıp..
Rapisa sen heralde tam okumadın mesajları..tolin hatasını kabul edip özür dilemek yerine bana saydırıp durdu ..
Olayın benim dua ı bitirmemesiyle ve benim alıngalığımla ilgisi yok böyle bir başlıkta Allaha ettiğimiz duanın niyetini,kabulünü hiçbir kul sorgulayamaz..
Bana yazmanıza artık gerek olmadığını konudan ayrıldığımı ve koruduğunuz arkadaşınızla duaya devam edebileceğinizi ve hatta dualarınızın kabulünü ve niyetinizi. Doğruluduğunuda kendisinden öğrenebileceğinizi defalarca söyledim daha kaç kere söylemem gerekiyor anlaşılması için..
Tartışma bitmiş ben gruptan çıkmışım daha neyin tarafını tutup savunmasını yapıyosun? Neyi alevlendirmeye çalışıyosunuz..
Lafa geldi mi dua topicinde bunlar çok kırıcı bık bık ama konuyu uzattıkça uzatmak ve arkadaş korumakta çok olağan..
Benimle uğraşmak yerine topicle meşgul olun..kimin haklı kimin haksız olduğunu Allah elbet gösterir sen merak etme...yazmayın bye