- 18 Haziran 2010
- 5.575
- 1.672
- 448
- Konu Sahibi mavigece07
-
bu başlığa koştuğun yetmemiş başka başlıklara da yardım etmişsin cidden idolümsün :)
Ah ramazana kadar bitirsekte ramazanı dolu dolu geçirsek..hatta keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık ve ramazanda beraber camiye falan gitseydik süper olurdu :) ben iyice hayallere daldım :))
Yanlız ben şu an çok utandımyardımcı olabildiysem ne mutlu bana., elimden geldiğince yaparım..hiç birşey karşılıksız deil.. Sıkışan birine koş rabbinde sana hızırı yollasın sıkışınca.. İçten ettiğin duanın karşılığı herzaman gelir.. İnşallah o toplanan tesbihin karşılığını görürsün, ve emin ol tek sen görmiyeceksin, yardımcı olanlarda bir sıkıntısından kurtulacak.. Böyle düşündüğüm zaman gerçektende burası bulunmaz bir fırsat.. Haydi lütfen değerlendirelim
ay evet aslında beraber iftar yapsak ne güzel olurduherkes hangi şehirde yazsa belkide olur kısmet ben İstanbul dayım
istanbul un neresi canım
Kızlar merhaba. Beni de katar mısınız listenize? Ben de gün içinde okuyorum sürekli. Kendim için bir hacetim yok ama sizin dualarınızı seve seve paylaşırım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
En komiği de ne biliyor musun? Ben ilkkkez salatı tefriciye okuduğumda tek başıma 1 haftada 4444 taneyi bitirdim ki bana bitiremezsin paylaştır dediler ben hayır kendim okuycam dedim..
4444 ü 1 kişi bile 1 haftada bitirebiliyorken bunca kişi nasıl bitiremiyor?
Bana kalırsa da 3 günde okuyalım ve hatta ramazanda başka dualara ve terkiplere başlayalım ama yapabilecek olanlarla..
Diğer arkadaşlar zaten isterlerse kendilerine topic açıp ayrı grup toplayabilirler..
canım öle olmuo
cuma günü sela ile ezan arası 21 taha süresi okunursa ALLAHIN izniyle evlilik olurmuş. ama tek kişinin okuması mümkün değil.7kişi okunsa adam başına 3 tane düşer olede oluyormuş.ben yarın kendim için yapmak istiyorum benim için sela ile ezan arası 3 taha okuyabilcek 6 arkadaş arıyorum sırayla okuyan arkdaşlarım için bende her hafta okuyacaktım ama henüz toplayamadım 6 kişi:/
Kızlar merhaba. Beni de katar mısınız listenize? Ben de gün içinde okuyorum sürekli. Kendim için bir hacetim yok ama sizin dualarınızı seve seve paylaşırım.
Ben fitim 3 gun isine
canım hoşgeldin seni yeni listeye ekliyorum......Kızlar merhaba. Beni de katar mısınız listenize? Ben de gün içinde okuyorum sürekli. Kendim için bir hacetim yok ama sizin dualarınızı seve seve paylaşırım.
canım son durum 100 adet kaldı
peri 100
sevila 60
bende 50 alıyorum...
sende yarın sabaha kadar yada sabah 50 tane okuyabilir misin....
enfle sürpriz yaparız.......:13:
Ben okudum allah enfl arkadaşımızın niyetine kabul etsin..amin
Sekerim bence bunun icin ayri topik acalim , ben varim cunku
ay ewt hellokittykitty de sağolsun bana yardım etmek için elinden geleni yaptı canım benim seni burada görmek ne güzel
Canım seni listeni de bekliyom kime ne kadar düşüyor. Ben şimdiden 51 adet okudum
Tmm o zaman yap yeni listeyi lilrına arkadaş içindi galiba.. Yap sayılarıda paylaştır.. 3 gün diyede yaz.. Bu arada benim sayım bitti.. Toparladık gene :)) sinirlerim bozulsada bazen sevdim genede ben bu topiği :)
kızlar ne yapılıyosa ben ona uyarım benım ıcın sorun olmaz zaten okuyamadıgım kısım kaldıgındada yazmıstım buraya bılgılendırmyi duzenlı yaparım
Canim sana ne zaman basliyoruz ?
dua toplamak hiç hoş bir cümle degil öncelikle lütfen tartışırcasına eleştirmeyin ki benmki bir tavsiyeydi, artı keşke bu yorumu okudugunuz gibi duayı tamamladıgıma dair yorumuda okusaydınız.bana gelince 2 saatte okundugunu belirttim ben zaten ilk gün yarısından fazlasını okumuştum bu hafta ekstra yogunlugumdan önümdede 1 hafta olmanın rahatlıgıyla tamamladım .
bundan sonra ALLAHın izniyle 3 günde tamamlarım fikrimi söyledim hepsi bu.
kızlar destek için akşamdan beri online beklemedeyım ama ses alamadık ıkı arkadastan yrn erken tahlil işim var yatıyorum canlar
sabah telden bakarım eksık sayı varsa adet alır okur destek olurum opuyorum hepınıziii
iyi gecelerrrr, tefriciyeler bitmiş miydi diye soracaktım
Ben okuyamayacağımı bildirmiştim ama mavigecem sağolsun beni yeni listeye eklemiş:) Demekki lilruba içinde okuyacağım. Zaten istiyordum okumak. Ama arkadaşlar yarın sabah yola çıkacağım lütfen bu gece lilrubaya başlayalım bitireyim bu gece sabaha kadar. ben okurum size msj atarım. ama diğer listeye eklemeyin lütfen. Okuyamayacağım için üzgünüm, ama nete giremeyeceğim. Geldiğimde kabul ederseniz en son sırada olur tekrar katılmak isterim size. İyiki sizinle bu tpoikte tanışmışız..
benim sayaçtan.... Kayacan gelmiyo..benimde ingilizce kursu var bugün :26::26::26: ....Ona özelden mesaj atarmısınız rica etsim :44::44::44:
Seninkiler bitti mi?
Okunmasi gereken varsa, emrine amadeyim
buujuu da bitirmiş sağolsun
Attim.
Bugün 11.40da girmiş :26:
Tefriciyelerim bitti hanımlar..
Allah kabul eder umarım...
canım en son mesajında bitirdiğine dair geri dönüş yapacağını belirtmişsin ama geri dönüş olmadı....Ses veriyorum şekerim 150si bitti yarın akşama kadar biter inşallah :)
Canım 160 tane çektim. Devam ediyorum. Bitiririm inşallah bugün.
arkadaslar bugun persembe yeni listenize beni eklemeyi unutmayin. benim icin de hayirli evlilik ucun dua ederseniz cooooooooooooooooooooooooook sevinirim.
arkadaşlar göndermediğim kişi yok değilmi alıntı yaptığım msja vakti olan bakabilir mi.....canım en son mesajında bitirdiğine dair geri dönüş yapacağını belirtmişsin ama geri dönüş olmadı....
lütfen bugün içinde dön....ona göre enfl arkadaşımız duasını yapalım.....
merhaba arkadaşlar....
bir üstteki msjı okurmusunuz lütfen....
listeden adını sildirmeyi düşünen olursa bugün içinde bana dönsün lütfen...
nehirsu dan da dönüş alırsak enfl arkadaşımızın ki bitiyor....
bana başlarız....
kayalar0123 arkadaşımızdan dönüş olmadığı için sildim...
onun okuyamadıklarını aramızda okuduk...
yeni listemiz mavigecem de uygun grüyorsa üstteki msjdaki gibi....
bugece hiç uyumadım canlar raporlarım vardı incelenecek.....
eğer saçmalamışsam hakkınızı helal edin....
birde herkese özelden msj atmamı tavsiye etmişti bir arkadaş malesef toplu msj atılmıyor.....
20 kişiyiz neredeyse herkese tek tek msj atayım dedim ama sistem her bir msj için 5dk bekletiyor.....
o nedenle alıntı yaptım.....
ben işe gideceğim hazırlanmam lazım.....
herkese iyigünler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?