- Konu Sahibi OZLEMKELES
merhaba arkadaşlar bazı dertlerimden sıkıntılarımdan dolayı selatı tefriciye okumaya karar verdim ama şunu da biliyorum ki başkaları için dua etmek ALLAH katında daha makuldur sizde benim için okur musun ama yazın okudum diye sonra bunu bir zincire çevirelim başkaları için de okuruz benim için çok önemli bu dua ve rabbim sıkıntılarımı görüyor ondan başka çare yok şimdiden allah razı olsun okuyanlardan........
duamız bu arkadaşlar
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
(bu dua 4444 kere okunması lazım ben de yeni başladım iki gün oldu 100 okuyabildim)
duamız bu arkadaşlar
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
(bu dua 4444 kere okunması lazım ben de yeni başladım iki gün oldu 100 okuyabildim)