- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.527
- 398
- Konu Sahibi mavigece07
-
Kızlar selam , Bu akşam başlasak olurmu ? katılmak isteyen o bir kişide katılınca başlar ... Kendim için 700 tane salatı tefriciye çektim. 1000 e tamamlayacağım inşallah bugün... 4444 - 1000 = 3444 adet salatı tefricikalıyo geriye .... Sizden ricam 340 adet salatı tefriciye 10 kişi çekersek 3400 yapıyo kalan 44 ü de kendim çekerim diyorum ...
340 tane benim niyetime çekeseniz inşallah Allahın izniyle benimki biter, sırayla listeye göre herkes için tek tek kimin niyeti varsa ona göre çekmeye devam ederiz
Ben adetim hala
canım bana uyar.....
herkesden gelen dönüşe göre başlayalım inş......
ne zaman başlayıp ne zamana kadar süreceğini de belirleyelim inş...
aslında bu akşam başlasak,haftaya perşembeye kadar bitecek şekilde okuruz...
duasını da mübarek bir gecede yapmış olursun.......
canım adetlide okunuyo..Günah değil...ayet olmadığı için oluyo ...
Canım Allah razı olsun.. tamam diğer perşembeye kadar o zaman çekelim inşallah... Annemle dün tartıştık..Benden daha çok sorun ediyo birilerini buluyo bana arkadaşları aracılığıyla hatta matematik öğretmeni olan biri varmış çocuğu face de gördüm hiç beğenmedim.. O da zaten öğretmen birini arıyomuş..Nasip değilmiş dedim artık... Allah herkese hayırlısını nasip etsin tez vakitte
Kızlar selam , Bu akşam başlasak olurmu ? katılmak isteyen o bir kişide katılınca başlar ... Kendim için 700 tane salatı tefriciye çektim. 1000 e tamamlayacağım inşallah bugün... 4444 - 1000 = 3444 adet salatı tefricikalıyo geriye .... Sizden ricam 340 adet salatı tefriciye 10 kişi çekersek 3400 yapıyo kalan 44 ü de kendim çekerim diyorum ...
340 tane benim niyetime çekeseniz inşallah Allahın izniyle benimki biter, sırayla listeye göre herkes için tek tek kimin niyeti varsa ona göre çekmeye devam ederiz
Tamam kişi başı 340 mı okucaz? Birde ne kadar zamanda bitirmemiz lazım..birde usül nedir okumaya başlarken senin nşyetinemi hediye edicez bitirdikten sonramı?
Kızlar öncelikle çok teşekkür ederim.. Mavigece07 nin niyeti için diyebilirsiniz..... Niyetim karşılıklı sevgi,sadakat, aşk dolu bir evlilik huzurlu bir yuva kurmak ....Aslında 3 gün içinde bitirsek sıra sana gelir sevilacım ... seninkine başlardık ama dilerseniz diğer perşembeye kadar süre olsun ...önümüzdeki perşembede senin niyetine başlayalım ...sırayla listede kim varsa iki perşembe arası sırayla okuyalım ...
340 adet okunsa yeter benim için ....Ama listeye 1 kişi daha katılırsa çok iyi olur
canım adetlide okunuyo..Günah değil...ayet olmadığı için oluyo ...
Canım Allah razı olsun.. tamam diğer perşembeye kadar o zaman çekelim inşallah... Annemle dün tartıştık..Benden daha çok sorun ediyo birilerini buluyo bana arkadaşları aracılığıyla hatta matematik öğretmeni olan biri varmış çocuğu face de gördüm hiç beğenmedim.. O da zaten öğretmen birini arıyomuş..Nasip değilmiş dedim artık... Allah herkese hayırlısını nasip etsin tez vakitte
tamam kızlar akşam tekrar herkese haber vereyim listedeki
Tamam o zaman kızlar, ben de okumaya başlıyorum inşallah bu akşam
mavigece07 için 340 tane Salatı Tefriciye doğru anladım değil mi :)
aynen şekerim...doğrudur..teşekkür ederim
LİSTENİN SON HALİ
Katılım Listesi :
1)mavigece07
2)Sevila34
3) Enfl
4)aybirgen
5)lilruba
6)gmsee
7)MissCherryBlossom
8)Ceylinimdeceylinim
9)alone2
10)???
Hadi bayanlar son 1 kişi kaldı..
forumdan söyleyebileceğiniz bir kişi daha varmı ? ... :13:
aybirgen , sevila34 çok teşekkürler kızlar...
LİSTENİN SON HALİ
Katılım Listesi :
1)mavigece07
2)Sevila34
3) Enfl
4)aybirgen
5)lilruba
6)gmsee
7)MissCherryBlossom
8)Ceylinimdeceylinim
9)alone2
10)???
Hadi bayanlar son 1 kişi kaldı..
forumdan söyleyebileceğiniz bir kişi daha varmı ? ... :13:
aybirgen , sevila34 çok teşekkürler kızlar...
bende istiyorum canım teşekkür ederim davet ettiğin için bende arkadaşlara önerebilirmiyim:26:
yeni listede olmak isterim
Canım alone un üyeliği mi ipt olmuş yoksa geçici olarak ban lımı anlayamadım ama o da yok yani 8 kişiyiz biraz acele ettik sanki başlamak için :)
cevaplarına baktım aktif görünüyo alone...sadece gmse ye mesj yazdım özelden diğerleri aktif başlığa geldiği için... siz çekin kızlar eksik kalırsa ben kalanını kendim tamamlarım...770 lerde çektim zaten bugün inşallah 1000 e tamamlayıp sizinle beraber 340 çekicem.... en son 44 kalıyo onuda çekerim bi şekilde...Önemli olan tamamlamak 4444 ü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?