- Konu Sahibi mavigece07
-
haydi kızlar yokmu katılmak isteyen 3 kişi daha katılırsa başlayacağız ve inşallah herkesin tefriciyelerini bitireceğiz
Katılım Listesi :
1)mavigece07
2)Sevila34
3) Enfl
4)aybirgen
5)lilruba
6)gmsee
7)MissCherryBlossom
8)
9)
10)
Ben henüz evlenmeyi düşünmüyorum istemiyorum ama hayatıma çok aşık olacağım hayırlı biri girsin istiyorum herkes dileğini en başında sölesin sonra birden evlenirim falan :))))
Canım istersen diğer başlığımızda olduğu gibi herkes duasını yazsın, herkese kendi isteği için okuyalım salatı tefriciyeyi.Niyet evlilik için olması için şart değil herkesin...Mesela sizin tefriciyenizi çekerken sevila34 için deriz
Haydi bayanlar niyetiniz ne olursa olsun bir dileğiniz için 4444 salatı tefriciyeye başlayalım... başlığa bekliyoruz
Canım istersen diğer başlığımızda olduğu gibi herkes duasını yazsın, herkese kendi isteği için okuyalım salatı tefriciyeyi.
Bende Varim kizlar
Adetken okunabilir mi ama adet oldum bugün :26:
Hayır adetliyken okunamıyor ama zaten daha 2 kişi eksik başlayana kadar adetiniz biter ..
LİSTENİN SON HALİ
Katılım Listesi :
1)mavigece07
2)Sevila34
3) Enfl
4)aybirgen
5)lilruba
6)gmsee
7)MissCherryBlossom
8)Ceylinimdeceylinim
9)
10)
Hadi hanımlar son 2 kişi kaldı..
Bende katılmak istiyorum ve bende karşıma tam hayal ettiğim gibi bir insanın çıkması ve mutlu bir birliktelik için istiyorum
bende istiyorum canım teşekkür ederim davet ettiğin için bende arkadaşlara önerebilirmiyim:26:
yeni listede olmak isterim
Tabiki önerebilirsin tatlım ama sen harici 1 kişilik yer kaldı
Beni de ekler misiniz :)
Katılım Listesi :
1)mavigece07
2)Sevila34
3) Enfl
merhaba canım harika olmuş konu,çok sağol...
beni de ekler misin...
yalnız benim önümüzde ki hafta biriyle görüşeceğim,hayırlı olacaksa benim için görüşmek istiyorum onun için dua isteyecektim.
ama dua da bana sıra gelene kadar sanırım görüşmüş olacağım
Beni de ekler misin sekerim? Ben de karsima duzgun biri cikmasi icin dua etmek istiyorum.
Hadi hanımlar 10 a tamamlayıp duamıza başlayalım
bende okumak istiyorum benim bi iki kişi çıktı onlarda hep hayırsızdı
Canım istersen diğer başlığımızda olduğu gibi herkes duasını yazsın, herkese kendi isteği için okuyalım salatı tefriciyeyi.
Bende Varim kizlar
Adetken okunabilir mi ama adet oldum bugün :26:
bende istiyorum canım teşekkür ederim davet ettiğin için bende arkadaşlara önerebilirmiyim:26:
yeni listede olmak isterim
Kızlar selam , Bu akşam başlasak olurmu ? katılmak isteyen o bir kişide katılınca başlar ... Kendim için 700 tane salatı tefriciye çektim. 1000 e tamamlayacağım inşallah bugün... 4444 - 1000 = 3444 adet salatı tefricikalıyo geriye .... Sizden ricam 340 adet salatı tefriciye 10 kişi çekersek 3400 yapıyo kalan 44 ü de kendim çekerim diyorum ...
340 tane benim niyetime çekeseniz inşallah Allahın izniyle benimki biter, sırayla listeye göre herkes için tek tek kimin niyeti varsa ona göre çekmeye devam ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?