- Konu Sahibi mavigece07
-
- #4.281
GÜNCEL..............
Canım mavigecenin 100 adetini ben alıyorum eklersiniz..
Kızlar bana yardım edebilecek kimse var mı? 100 tane biri alsa ben daha 25 okudum tatildeyim burda da tam konsantre olacak zamanım olmuyor
kızlar deryanın duası ıcın alıntıladım cok sayfa ılerledı cok yazıldı kafanız karısmadı dımı derya denızın nıyetı ıcın okuyoruz 222 ser adet
not :nara sureklı aktıflemezsen ınsanlar gorup donemez unutan olur her sayfaya bakamayan olur uzar sayfalarda hızlı ılerlıyor anladıgım her an bılgısayar ımkanın yok o yuzden ben bıraz yazdım yanlıs anlasılma olmasın lutfen bundan sonra sen devam edersın
kizlar son kez listeni paylasiyorum. listedeki arkadaslarin demek olarki hepsinden haber var. tek kirmizi ile olanlardan yok. yarina kader bekliyorum onlardan da haber gelmese listeden cikaracam ve yarin deryanin duasi ile sayilari yazacam.
ben de senle aynı durumdayım canım bastan beri vardım bayramda olmayacağımı da söyledim döndüm listede göremiyorum kendimi..
7 numarada ben vardım
Arkadaşlar herkese merhabalar.......
ben düzenli giremedim kulübe bazı nedenlerden dolayı......
umarım iyisinizdir.....
uzun bir süredir sizlerle duayı okudum keyifle.....
ama bugün konuya baktığımda listeden çıkarıldığımı gördüm........ki bugüne kadar hiç kimseye okumamazlık etmedim ve genelde zamanında okumuşumdur..
hiç dönüş almadan listeden çıkarılmış olmak beni inciltti doğrusu......bu dua bir ekip işidir ve ekipte birlikte hareket eder.......
herkes kafasına göre hareket ederse bu iş yolundan sapar......
ben neden listeden çıkarıldım onuda anlamadım.......
benim fikrim sorulmadan......:26::26::26:
üstelik uzun süredir birlikte okuyoruz....benden dönüş almadan listeden silmek......
hoşcakalın........
1)Nara87 ---------listede
2)deryadeniz28--------listede
3)Kelebekcim--------listede
4)berirem-----listede
5) cesmi_naz---listede
6) vazgecilmez------listede
7)cerenkar--------- 4-u donecek haber bekleyelim ????
8)ysmn ----------listede
9)denizxxx...-listede
10)mavigece07...-listede
11)Lilruba --> ???
12)Ceylinimdeceylinim ---listede
13)fndkfndk -->listede
14)rapisa -->-listede
15)tolin -->???
16)capoeira---listede
17)özgem81 -->-listede
18)Nehirsu85 --> -listede
19)perican55 --listede
20)bigaripyalnizzzz...-listede
21)cameliie -listede
22)tiramisu - listede
23) ply- katilmak istiyordu ????
Neler oluyor arkadaslar hepimize okuyuphelallesmeden nereye...kac kisi kaldiki bitirelim listeyi...hepimizin niyetidua b
öyle olmasinhanimlar...
ben de okuyacagım canım
bende okuyacağımcnm.
Nara bitti Tatilden döndünyarın başlıyorum okumaya kim var sırada
Derya benide yaz.
Bitirelim bari listeyi canim cikmak olmaz:)
kızlar yeni listeyepazartesi mi başlıyoruz :26:
tolin için bugün başlıyoruz niyetin nedirtolinciğim ??? Ramazanınız şimdiden mübarek olsun...İlk sahurumuza kalkıcazbugün
Arkadaşlar adım Selin , duam ise hakkimda hayirlisiolan hem gönlüme hem gözüme hitap eden benimle ayni acilari yasamis bu yüzdenbeni anlayabilen gerektiğinde dost gerektiğinde es olabilen hayirli kismetimlebi an önce tanisabilmek ve evlenebilmek nıyetım budur kızlarbuyrunuz
Benıde eklersınız
Derya beni de sayama alıntılama yapmıyorsun hiç, gözden kaçıran çok olur böyle.
tamam canım senin 100 adetinide ben alayım..
canim Alllah razi olsun
Mavigecenin yerine okuyummu? Ya paylasmisiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben mavigeceden kalan 122 adet tefrıcıyeyı okudum bıttı onada okundu yazabılırsınız Allah kabul etsın bu arada tolın dun banlıydı okundu okunmadı dıye gerı donemeyebılır suan hatırlamıyorum ama bır arkadas onunla telefonda yada maılle ıletısım kuruyordu yazın ıstrsenız ulasıp bır sorsunlar ban kaç gun suruyor bılmıyorum acıkcası
kim iletisim kuruyordu?
Deryanin listesinin son durumunu bir daha pasliyorum. kim kimden once ve sonra bilmiyorum. ben bunu kendi listemden kop etdim. benim listemi de listeden cikan ve bu konuyu acan mavigece duzenlemisdi. simdi bence siranin onemi yok. cunku derya hec kimin sirasina girmedi. Deryanin okumasi bitsin sonra kim kimden sonra liste duzenlenir.
Sizden ricam kim konulden okumak istiyor okusun kim okumak istemiyorsa desin onun yerine okumak isteyen okur yahud derya ozu okur. Ay derya bana okumusdu ben de ona okuyacam deye dusunenler varsa okumasin.
neden listeni nara duzenliyor deyenlere de indiden cvp listeni duzenlememi Derya kendi istemisdi. okuyup bitiren bazi arkadaslari yine alintilama sebeb onlarin surekli listenin duzenlenmesinde ve okunmasinda bize yardim etmesidi.
Dilrubanin kalbindekilerin hayata kecmesi niyyetiyyle okuya bilirsiniz.
1)Nara87 ---------222 okunacak
2)deryadeniz28--------226 OKUDU
3)Kelebekcim------- 222 OKUDU
4)berirem----222 okunacak
5) cesmi_naz---222 okunacak
6) vazgecilmez----- 222 OKUDU
7)ysmn --------- 222 OKUDU
8)denizxxx...222 okunacak
9)mavigece07...100 vazgecilmez okundu+122 Ozgem okundu
10)Ceylinimdeceylinim--222 OKUDU
11)fndkfndk 222 OKUDU
12)rapisa 222 okunacak
13)tolin 222 okunacak
14)capoeira-- 222 OKUDU
15)özgem81 - 222 OKUDU
16)Nehirsu85- 222 okunacak ( vazgecilmez yardim ediyor)
7)perican55 - 222 OKUDU
18)bigaripyalnizzzz 222 OKUDU
19)cameliie 222 OKUDU
20)tiramisu 222 OKUDU
baslangic tarihi 05.08.2014- bitis tarihi 08.08.2014
Deryanin listesinin son durumunu bir daha pasliyorum. kim kimden once ve sonra bilmiyorum. ben bunu kendi listemden kop etdim. benim listemi de listeden cikan ve bu konuyu acan mavigece duzenlemisdi. simdi bence siranin onemi yok. cunku derya hec kimin sirasina girmedi. Deryanin okumasi bitsin sonra kim kimden sonra liste duzenlenir.
Sizden ricam kim konulden okumak istiyor okusun kim okumak istemiyorsa desin onun yerine okumak isteyen okur yahud derya ozu okur. Ay derya bana okumusdu ben de ona okuyacam deye dusunenler varsa okumasin.
neden listeni nara duzenliyor deyenlere de indiden cvp listeni duzenlememi Derya kendi istemisdi. okuyup bitiren bazi arkadaslari yine alintilama sebeb onlarin surekli listenin duzenlenmesinde ve okunmasinda bize yardim etmesidi.
Dilrubanin kalbindekilerin hayata kecmesi niyyetiyyle okuya bilirsiniz.
1)Nara87 ---------222 okunacak
2)deryadeniz28--------226 OKUDU
3)Kelebekcim------- 222 OKUDU
4)berirem----222 okunacak
5) cesmi_naz---222 okunacak
6) vazgecilmez----- 222 OKUDU
7)ysmn --------- 222 OKUDU
8)denizxxx...222 okunacak
9)mavigece07...100 vazgecilmez okundu+122 Ozgem okundu
10)Ceylinimdeceylinim--222 OKUDU
11)fndkfndk 222 OKUDU
12)rapisa 222 okunacak
13)tolin 222 okunacak
14)capoeira-- 222 OKUDU
15)özgem81 - 222 OKUDU
16)Nehirsu85- 222 okunacak ( vazgecilmez yardim ediyor)
7)perican55 - 222 OKUDU
18)bigaripyalnizzzz 222 OKUDU
19)cameliie 222 OKUDU
20)tiramisu 222 OKUDU
baslangic tarihi 05.08.2014- bitis tarihi 08.08.2014
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?