- Konu Sahibi mavigece07
-
- #3.921
sizde bişeyler yokmu hatunlar
canım boşver sinirlenme ya
bende aynen geçen hafta birazcık strese girdim bu konuda... Çok karışıklık oluyo diye...Ama artık şu açıdan bakalım sonuçta bir insanın dileği için her hafta 4444 sayı eksik kalsa bile niyetine tefriciye çekiliyo...Allah ( C.C.) geri çevirmez diye düşünüyorum
Düşünsenize internet ortamında hiç tanımadığınız ama evlenmek isteyen birine tefriciye çekiyoruz.... Hepimizinde mutlu yuva kurmak değilmi amacı....
Eksikleride melekler tamamlar kalbinize vesvese vermeyin... Ama artık bundan sonra herkes düzenli girip bildirimde bulunursa daha iyi olur diye düşünüyorum
Sayıya ve günlere çok takılmayın...Olmayacak diye düşünmeyin sakın... Olacak hepimiz için hem de ....
canım söylediklerinin çoğuna katılıyorum fakat" illaki alıntılamak gerekir falan diye düşünmüyorum. herkes işin bilincinde olsa gerek olmaz zaten. burada okunduğunu biliyoruz sonuçta. o zaman da zorlama gibi oluyor bence. " buna katılmıyorum. çünkü konuda sadece kime okuyorsak o yazı alıntılanmıyor sohbette ediyoruz ve bazen birsürü sayfa yazı okumak zorunda kalabiliyorum okuduğum kişinin duasını bulmak için yada mesela kimdeyiz aramak için. bence alıntılanmalı bu çok önemli.
Bence çıkma.. Bazen aksaklık olabilior ama düzelir.. Ben her kez için ilk gün bitirirken internete giremediğim için kendi listeme göz atamadım bile.. Ama herkezden allah razı olsun bir şekilde bitmiş.. 5 haftadır tatildeydim zaten giderkende yazmıştım, asla aksatmam derken kader bu ya aksatmam gerekti, nedenini yazıpta kimseninde içini karartmak istemiyorum sadece sıla yolu herkez için hasretin sonu olmuyor maalesef.. İki hafta izin istedim ama şükür toparlanmam iki hafta sürmedi, galiba bir arkadaşa okuyamadım.. Neyse cnm bnm uzun lafın kısası aksilikler çıkabilior ama emin ol gene toparlanacağız ve sende seni tanımayan insanların duasını alacaksın tmm mı :) yok öyle çıkmak falan.. Bayramdı tatildi dağıldık biraz pzts toparlanırız allah nasip ederse :))
taş kalplilik değil, elektrik meselesi canımO çocuk gerçekten sevdi ve bu işin olması için her yolu denedi Allah var benim için bu kadar mücadele eden bir bu çocuk oldu ama gel gör ki benim taş kalbim onu hiç sevemedi işteOğlak burcu değil miyim ne anlarım ben sevgiden
Harbi senin oğlaktan ne haber be bacı ? Hala yerinizde mi sayıyonuz ?
yok. maalesef bu konularda çok şanssızım. epey olumsuzluk yaşadım. artık tek kişi çıksın o da eşim olsun. kimseyle muhatap olmak istemiyorum.
taş kalplilik değil, elektrik meselesi canım
gün geçtikçe daha çok hoşlanıyorum ondan...görüşmüyoruzda...görüşmek istemezse kendi kaybedecek. restimi çektim...dönecek kararlı bir şekilde kaçan kovalanır diyolarda...kovalarsa eğer ben kaçıyorum şu an..fazla kararsız bir insan...bi de işinde yeni terfi edince ramazan girdi falan....bişeyler netlik kazanmadı...çevirgel duası okumaya çalışıyorum..inşallah hayırlıysa dönsün gelsin...değilse başka hayırlı biri çıksın diyom hep
Hatunlar size bir haber vereyim , bana görücü çıktı
Gerçi ben duamı eski sıpam için yapmıştım ama böyle bir gelişme oldu :44: Ha bende tık yok orası ayrı tabii
Kuzu çevirgelle birlikte kenzülarş ve kadeh dualarının da okunması da tavsiye ediliyordu sanırım :44:
hayırlısı olsun canım bence bir tanış.
cevırgelle beraber kudduriye suhurbad okunmalı daha once tarafımdan denenmiştir
bende şanssız gruptayım nolcak böyle bizim halimiz....şöyle 12 den vursak artıkta...eşimizle olsak sadece
Bir ah almaktan daha korkuyorum :44:
Kuzu çevirgelle birlikte kenzülarş ve kadeh dualarının da okunması da tavsiye ediliyordu sanırım :44:
Tarafına nasıl yansımıştır peki dua
cevırgelle beraber kudduriye suhurbad okunmalı daha once tarafımdan denenmiştir
taş kalplilik değil, elektrik meselesi canım
gün geçtikçe daha çok hoşlanıyorum ondan...görüşmüyoruzda...görüşmek istemezse kendi kaybedecek. restimi çektim...dönecek kararlı bir şekilde kaçan kovalanır diyolarda...kovalarsa eğer ben kaçıyorum şu an..fazla kararsız bir insan...bi de işinde yeni terfi edince ramazan girdi falan....bişeyler netlik kazanmadı...çevirgel duası okumaya çalışıyorum..inşallah hayırlıysa dönsün gelsin...değilse başka hayırlı biri çıksın diyom hep
tamam yapayım bunu ben
bu akşam, daha önce benimle evlenmek isteyen birisinin düğününe gittim. arkadaşımla evleniyor. tuhaf şeyler oluyor. bakalım hayırlısı.
canım çevirgel dua mı ben büyü diye hatırlıyorum araştırdın mı iyice
offfff için bi tuhaf olmuştur... o anki ruh halini anlayabiliyorum
Bizimde vardır ruh eşlerimiz buna gerçekten inanıyorum
Doğrusu suhurbad ve kudurriyeymiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?